Happy People
Elizabeth Gutiérrez și Gabriel Soto se sărută în direct într-o emisiune TV. Filmulețul i-a luat prin surprindere pe fani

Publicat pe 18.07.2024 la 21:25. Actualizat pe 18.07.2024 la 14:46

Cei doi actori s-au aflat pe același platou al unei emisiuni TV, acolo unde Elizabeth Gutierrez se află ca și prezentatoare. Ce s-a întâmplat de fapt și cum au ajuns să se sărute.

Gutiérrez și Gabriel Soto se sărută în direct într-o emisiune TV

youtube

Elizabeth Gutiérrez este pregătită să revină pe platourile de filmare, astfel că a fost invitată specială în cadrul unei emisiuni celebre din Mexic. A fost primită cu drag de către prezentatori, dar și fani. În această perioadă, show-ul matinal l-a avut ca invitat pe Gabriel Soto care a jucat o scenă de dragoste alături de “Ely” chiar în direct. Tot ceea ce s-a văzut a fost interpretat prin prisma personajului său.

Elizabeth Gutiérrez și Gabriel Soto se sărută în direct într-o emisiune TV

În cadrul emisiunii, cei doi trebuiau să interpreteze o scenă pasională a unui sărut pentru o producție fictivă denumită Bésame mucho. Odată ce s-a strigat acțiune, s-au apropiat unul de celălalt încet și în același timp au încercat să se atingă într-un mod extrem de romantic. Chiar dacă fanii își doreau ca cei doi să se sărute, până la urmă scena nu a avut loc, chiar dacă au repetate de trei ori același lucru.

Ceea ce nu a rămas totuși departe de privirile celor curioși este că dinamica dintre cei doi s-a văzut încă de la început. Totul a fost însă realizat la nivel profesional, asta pentru că ambii sunt actori de meserie și în afara scenei nu s-a petrecut nimic mai mult.

Citește și:

Cu toate că mulți au fost curioși să afle despre viața amoroasă a faimoasei Elizabeth Gutiérrez după despărțirea de William Levy, iată că aceasta a rămas discretă și nu a lăsat niciun detaliu divulgat. A format un cuplu cu actorul timp de 20 de ani.

Odată cu revenirea pe platourile de filmare, Elizabeth Gutiérrez își dorește să aibă oportunități nemăsurate. Într-un interviu cu Jomari Goyso, aceasta a vorbit despre ceea ce va urma în cadrul traseului său profesional.

“Mi-au venit oferte, slavă Domnului. O să fac ceva în engleză pentru că este limba mea, mă simt mult mai comod așa.”, au fost cuvintele sale.

Geraldine Bazán dezvăluie că fostul său soț i-a fost infidel actualei partenere

Actrița a oferit declarații clare legate de fostul său soț și tatăl copiilor său, Gabriel Soto. Mereu s-a vorbit despre o presupusă infidelitate între Geraldine Bazán și actor, dat fiind faptul că mărul discordiei a fost Irina Baeva. Tema a fost abordată acum ceva timp, însă a revenit de actualitate odată ce protagonista telenovelei Corona de Lágrimas” și-a adus aminte de situațiile din trecut.

Citește și:

“Când a înșelat-o cu Sara ( Corrales), Sara foarte inteligentă a început să-mi trimită mesaje pe instagram.”, a spus Geraldine Bazán. Aceasta se află în prezent invitată în cadrul unui show TV. În ceea ce-l privește pe Gabriel Soto, a fost căsătorit cu Geraldine Bazán între 2016 și 2018 și formează un cuplu cu Irina Baeva din 2020.

Printre telenovelele care l-au făcut celebru se află Un refugio para el amor din 2012, Vino el amor între 2016 și 2017, Mi camino es amarte între 2022 și 2023, Amigas y rivales în 2001, Soltero con hijas între 2019 și 2020. Relațiile sale amoroase au reprezentat punctul culminant de-a lungul timpului, indiferent de perioada în care s-a aflat.

În articolul

Elizabeth Gutiérrez și Gabriel Soto se sărută în direct într-o emisiune TV. Filmulețul i-a luat prin surprindere pe fani

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp