Gabriel Soto s-a fotografiat alături de Anitta în cadrul Premiilor Lo Nuestro 2024. Cum a reacționa partenera Irina Baeva

Publicat pe 27.02.2024 la 11:13 Actualizat pe 27.02.2024 la 11:43

Gabriel Soto a ținut să publice în mediul online o fotografie alături de artista Anitta. Actorul a participat în cadrul Premiilor Lo Nuestro 2024.

actori stau unul lângă celălalt

Gabriel Soto și Irina Baeva

Getty Images

Irina Baeva și Gabriel Soto formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri la momentul actual. Și-au amânat de câteva ori nunta, în ciuda faptului că sunt logodiți. În prezent, actorul s-a fotografiat alături de artista Anitta în cadrul Premiilor Lo Nuestro și a creat controverse.

Gabriel Soto s-a fotografiat alături de Anitta în cadrul Premiilor Lo Nuestro 2024

După ce actorul a publicat o fotografie explicită alături de artista Anitta, s-a vehiculat că partenera Irina Baeva a pozat într-o notă de gelozie. Actorul a dezvăluit care a fost de fapt reacția partenerei sale în urma acestei situații.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“După 3 ani, în sfârșit am făcut o poză cu Anitta”, a scris actorul, acolo unde a ținut să specifice faptul că se află în cadrul Premiilor Lo Nuestro 2024, invitat special din partea televiziunii unde activează. Frumușelul din telenovele a făcut parte dintre invitații evenimentului care a avut loc la Miami pe 22 februarie. A coincis cu apariția cântăreței de origine braziliană în cadrul aceleiași petreceri. Anitta a urcat pe scenă alături de artista Bad Gyal.

Citește și: Fiica lui Gabriel Soto îl reclamă pe actor. Cum a reacționat Elissa Marie atunci când tatăl celebru a vorbit publica despre relația sa amoroasă

Care a fost totuși răspunsul Irinei Baeva în urma acestei situații? Protagonistul din Soltero con hijas a ajuns pe aeroportul din Mexic, la scurt timp după evenimentul din Miami, acolo unde a răspuns întrebărilor jurnaliștilor.

“În sfârșit am făcut o poză cu Anitta după 3 ani. Ce se întâmplă e că acum 3 ani am prezentat evenimentul și i-am rugat pe cei din producție să pot face acest lucru și niciodată nu s-a realizat.”, a spus acesta. În 2024, Irina Baeva nu a putut fi prezentă în cadrul evenimentului, însă i-a cerut logodnicului său fotografia realizată alături de Anitta.

De asemenea, Gabriel Soto a punctat că i-a declarat admirația Anittei și că este pregătit oricând să realizeze orice dans ar mai pune aceasta la cale. Nu a durat mult până ce Irina Baeva nu și-a exprimat gândurile în dreptul imaginii postate de partenerul său.

Detalii despre actorul de telenovele Gabriel Soto

Născut pe 17 aprilie 1975 în Mexic a jucat în mai multe telenovele cunoscute de-a lungul timpului. A fost căsătorit cu Geraldine Bazan și împreună au două fetițe. Formează un cuplu cu Irina Baeva încă din 2018. A fost membru al formație Kairo în 1990.

Citește și: Irina Baeva și Gabriel Soto au ales să petreacă sfârșitul de an într-un mod memorabil. Unde au călătorit

Într-un interviu din 2020, Gabriel Soto a vorbit împreună cu Irina Baeva despre provocările relației prin care trec și cum au reușit să se reconfigureze de fiecare dată când au întâlnit situații dificile.

“Încercăm să lucrăm la ceea ce eu numesc triunghiul vieții, ceea ce reprezintă mintea, corpul și spiritul. Eu iubesc meditația și Irina a început să mediteze și ea. Am început să găsim pacea. Nu mă simt cu nimic diferit. Suntem împreună mereu și ce mă bucură este să fim tot timpul împreună.”, a declarat acesta. De-a lungul vremii au petrecut împreună cu fiicele actorului momente emoționante, în ciuda speculațiilor care au apărut în presă. Deși s-a vehiculat că Irina Baeva ar fi fost mărul discordiei în relația cu Geraldine Bazan, Gabriel Soto neagă și astăzi acest lucru.

În articolul

Gabriel Soto s-a fotografiat alături de Anitta în cadrul Premiilor Lo Nuestro 2024. Cum a reacționa partenera Irina Baeva

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x