Happy People
Engin Akyürek cucerește încă o dată publicul cu performanța sa în Numele meu este Farah. Despre ce este vorba

Publicat pe 22.02.2024 la 12:30. Actualizat pe 22.02.2024 la 12:20

Engin Akyürek joacă rolul principal în serialul Numele meu este Farah alături de faimoasa Demet Ozdemir. Actorul reușește să cucerească publicul cu fiecare apariție pe micul ecran.

Engin Akyürek cucerește încă o dată publicul cu performanța sa în Numele meu este Farah

Getty Images

Numele meu este Farah, seria fenomen cu Engin Akyurek și Demet Ozdemir a reușit să cucerească fanii încă de la primele episoade. Cel de-al doilea sezon a început cu episodul 15, iar fanii s-au grăbit să distribuie mesaje și aprecieri în mediul online.

Engin Akyürek cucerește încă o dată publicul cu performanța sa în Numele meu este Farah

Cele mai multe complimente au venit fără doar și poate pentru protagoniștii îndrăgitei producții, iar Engin Akyurek nu a putut scăpa ochilor ce l-au felicitat pentru performanța sa. Motivul principal pentru aceste comentarii a fost întoarcerea seriei Numele meu este Farah pe micile ecrane. Alături de o nouă poveste și personaje deosebite, cel mai important caracter rămâne Tahir, interpretat de Engin Akyurek.

View this post on Instagram

A post shared by Engin Akyürek (@enginakyurek)

“Felul în care joacă Engin și tranziția sa emoțională este incredibilă”, s-a arătat într-un comentariu. Audiența a punctat încă o dată ce mult le-a lipsit acest personaj în perioada vacanței. De asemenea, nu au putut să observe scenele emoționante care le-au adus fără doar și poate lacrimi în ochi.

Citește și:

De asemenea, internauții au semnalat că Demet Ozdemir și-a jucat magistral rolul și continuă să o facă și în cel de-al doilea sezon, acum că reușește să o aducă pe Farah mai aproape de o captivantă poveste. În timp ce Feyyaz Duman a reușit să adauge dinamism seriei cu personajul Behnam, o schimbare vizibilă a fost sesizată pe rețelele sociale.

După ce a fost eliberat din închisoare, Tahir a găsit o altă Farah față de ceea ce cunoaștea în trecut. După ce i-a salvat viața lui Kerimșah, Farah cade în capcana lui Behnam. Cuvintele pe care Farah le transmite pentru a-l convinge să divorțeze au un impact devastator asupra lui Tahir. Desigur, acum audiența este de părere că felul în care joacă Engin Akyurek este perfect. O Farah ce se teme de Behnam și un Tahir confuz se vor vedea fără doar și poate în cel de-al doilea sezon al seriei mult îndrăgite.

Cine este Engin Akyurek din Numele meu este Farah

Născut la 12 octombrie 1981 în Turcia, a jucat în cele mai urmărite seriale din Turcia la momentul actual. Din 2023 este protagonistul serialului fenomen Numele meu este Farah alături de îndrăgita Demet Ozdemir.

Citește și:

Este autor, regizor și actor și a început cu o carieră în lumea artei încă din 2004. Pentru faptul că a participat în tot mai multe producții importante, este considerat unul dintre cei mai bine plătiți actori din țara natală.

Printre serialele în care a jucat se numără Eternal, Kacis, Fiica ambasadorului, Black money love și Numele meu este Farah. Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 70 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă vine să aducă în atenția fanilor cel de-al doilea sezon al seriei numele meu este Farah. O pereche de senzație împreună cu Demet Ozdemir. Cu toate că este îndrăgit, nu se cunosc multe detalii despre viața sa amoroasă. A studiat istorie în Turcia și are un frate mai mic.

În articolul

Engin Akyürek cucerește încă o dată publicul cu performanța sa în Numele meu este Farah. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp