Happy People
Eric del Castillo reacționează în fața mesajelor care spun că ar avea demență. Marele actor a lămurit întreaga problemă

Publicat pe 07.09.2023 la 12:04. Actualizat pe 07.09.2023 la 12:29

Actorul a lămurit întreaga problemă în ceea ce privește starea actuală de sănătate și a trimis un mesaj dur tuturor celor care-i spun că este pe moarte.

Eric del Castillo reacționează în fața mesajelor care spun că ar avea demență

Profimedia Images

După o perioadă petrecută în San Francisco alături de Kate del Castillo și partenerul acesteia Édgar Bahena, marele actor Eric del Castillo a apărut în fața presei pentru a vorbi despre starea sa de sănătate. Actorul în vârstă de 89 de ani a făcut referire la zvonurile ce punctează că este pe moarte și că suferă de demență.

Eric del Castillo reacționează în fața mesajelor care spun că ar avea demență

Într-un interviu cu Edén Dorantes pe 5 septembrie, actorul din Abismo de Pasion a pus capăt speculațiilor și chiar dacă “l-au omorât” în nenumărate rânduri, acesta se găsește într-o stare perfectă de sănătate. A profitat de faptul că s-a aflat în fața camerelor pentru a-și arăta supărarea față de ce-i care caută să-i prejudicieze numele cu astfel de petiții.

View this post on Instagram

A post shared by Kate del Castillo (@katedelcastillo)

“Am venit să vorbesc cu un producător și trebuie ca totul să meargă bine pentru că există aceste bârfe care spun că o să mor. M-au omorât de cinci ori până acum și eu le spun acelor persoane că totul se întoarce.”, a declarat Eric del Castillo, arată univision.com.

Tatăl faimoasei Kate del Castillo a punctat că în ciuda faptului că nu-l deranjează astfel de speculații, producătorii știu cu siguranță starea sa de sănătate actuală.

Citește și:

“Nu știu de ce o fac, le lipsește munca. Mie nu îmi iau nimic, ceea ce sunt nimeni nu-mi va lua.”, a mai menționat în declarații. Cât despre planurile de viitor, Eric del Castillo a ținut să aducă în discuție următorul proiect profesional alături de producătorul Salvador Mejía.

“Da, există planuri pentru o telenovelă cu domnul Salvador Mejía. O să încep o telenovelă, începem în noiembrie, azi am avut o discuție.”, a spus. Nu a trecut multă vreme de când Verónica del Castillo, fiica actorului a ținut să lămurească speculațiile cu privire la presupusa demență de care suferă Eric del Castillo.

“Nu știu de unde au scos asta. El se găsește într-o stare bună de sănătate. Ieri am participat în cadru unui eveniment pe covorul roșu alături de doctorul meu care are grijă și de tate și el mi-a oferit speranțe că se află într-o stare bună.”, a precizat.

Detalii despre viața marelui actor Eric del Castillo

Născut pe 22 iulie 1934, este unul dintre cei mai cunoscuți actori de telenovele. A fost căsătorit cu Roxana Billini Santamaria între 1964 și 1967 și în prezent are trei copii: Kate del Castillo, Veronica del Castillo și Ponciano del Castillo.

A jucat în piese de teatru, filme, telenovele și a regizat, scris și a început cariera în perioada de aur a lumii cinematografice în Mexic. A jucat în Hot Snake în 1978, La Mentira în 1998, Tramp în 1994, Perro callejero în 1980 și Nina amada mia în 2003. În același interviu menționat mai sus a punctat că are o impresie pozitivă despre partenerul fiicei Kate del Castillo cu 10 ani mai tânăr decât aceasta.

“Dacă vreți să mă întrebați de el vă spun că am o părere magnifică. Este un băiat foarte muncitor, foarte serios, i-am cunoscut familia, suntem mulțumiți de el.”, a spus.

În articolul

Eric del Castillo reacționează în fața mesajelor care spun că ar avea demență. Marele actor a lămurit întreaga problemă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp