Verónica del Castillo, fiica marelui actor Eric del Castillo, spune adevărul despre starea de sănătate a tatălui său. S-a zvonit că ar avea demență

Publicat pe 01.09.2023 la 14:40 Actualizat pe 01.09.2023 la 15:27

Verónica del Castillo rupe tăcerea în ceea ce privește starea de sănătate a tatălui său. Se zvonește că Eric del Castillo este supus unor terapii cognitive pentru a evita pierderea memoriei.

Eric del Castillo alături de familie

Verónica del Castillo, fiica marelui actor Eric del Castillo, spune adevărul despre starea de sănătate a tatălui său

Profimedia Images

Verónica del Castillo rupe tăcerea despre cele mai recente speculații cu privire la tatăl său, Eric del Castillo care s-ar spune că suferă de senilitate. În noiembrie anul trecut, au apărut idei cum că marele actor ar avea probleme de sănătate.

Verónica del Castillo, fiica marelui actor Eric del Castillo, spune adevărul despre starea de sănătate a tatălui său

Chiar Eric del Castillo însuși a fost cel care a povestit ce s-a întâmplat în realitate atunci când s-a spus că ar suferi de senilitate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cateodată nu văd bine. Am crezut că e o nepoată sau ceva de genul pentru că am văzut-o foarte încețoșată. Chiar femeia mea a rămas surprinsă.”, a declarat Eric del Castillo. Pe data de 28 august, jurnalista Michelle Rubalcava i-a alertat pe fanii din mediul online cu noile vești.

“Am aflat în exclusivitate că Eric del Castillo are demență senilă, că se întâmplă astfel de situații. Verónica, fiica lui, a încercat să nege, dar am aflat că le plătește terapia celor doi ( incluzând-o pe Kate).”, a punctat aceasta. De asemenea, se pare că specialistul îl îngrijește în propria locuință pe actorul în vârstă de 89 de ani. De trei ori pe săptămână, Eric del Castillo primește ajutor cognitiv și motric.

Citește și: Eric del Castillo se teme de moarte. Toți prietenii de pe platourile de filmare au încetat din viață

În fața presupuselor idei despre tatăl său, Verónica del Castillo a ținut să rupă tăcerea și să vorbească despre problemele de sănătate ale acestuia.

“Nu știu de unde au scos asta. El chiar se găsește într-o stare bună de sănătate. Chiar ieri am pășit pe covorul roșu cu doctorul meu care îl îngrijește și pe tata și mi-a spus că se găsește bine.”, a declarat pentru El Universal, arată univision.com. Scriitoarea a menționat faptul că Eric del Castillo se găsește în prezent în SUA alături de soție și fiica Kate.

“Din fericire se lasă ghidat și face tot ceea ce îi spun. De exemplu, el ia oxigen lichid și grație acestuia nici el nici mama nu s-au îmbolnăvit, n-au avut COVID. Ei iau toate suplimentele pe care le cumpăr. El se lasă pe mâna mea, deci funcționează atunci când este intenție și credință.”, a spus.

Eric del Castillo continuă să lucreze în telenovele

Fiica marelui actor a mai punctat faptul că în cazul unei probleme de sănătate nu s-ar mai pune problema ca acesta să joace în remake-ul telenovelei El maleficio. Cu toate că are o vârstă înaintată, Eric del Castillo nu este suspect de boli cronice ca diabetul sau hipertensiunea.

Citește și: Eric del Castillo și relațiile sale înainte de căsătorie. Ce spune soția sa despre aventura pe care acesta a avut-o cu Lyn May

Eric del Castillo a ținut să vorbească în fața subiectului legat de Ana Gabriel și fiica Kate del Castillo. Actrița se afla în primul rând când a primit un mesaj din partea cântăreței: “Asta este casa ta, îți mulțumesc că ești aici”.

“Adevărul este că sunt pe punctul de a o cere în căsătorie ca să mă scoată din câmpul muncii. Te iubesc, îți mulțumesc că ai venit.”, a spus artista în vârstă de 66 de ani într-un videoclip apărut în mediul online și care a făcut vâlvă. Într-o secundă, Kate del Castillo îi răspunde acesteia cu un sărut de la distanță.

În articolul

Verónica del Castillo, fiica marelui actor Eric del Castillo, spune adevărul despre starea de sănătate a tatălui său. S-a zvonit că ar avea demență

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x