Happy People
Eric del Castillo vorbește despre complicațiile pe care le are în urma bolii de care suferă. “Mă doare”

Publicat pe 11.10.2024 la 11:41. Actualizat pe 11.10.2024 la 12:32

Eric del Castillo a vorbit într-o întâlnire recentă cu presa despre complicațiile care i-au apărut în urma bolii de care suferă. Marele actor a ajuns la vârsta de 90 de ani.

Eric del Castillo vorbește despre complicațiile pe care le are în urma bolii de care suferă

Getty Images

La vârsta de 90 de ani, marele actor Eric del Castillo a mărturisit că din cauza bolii de care suferă i-au apărut mai multe complicații. Are sprijinul familiei pentru a realiza diferite obiective zilnice.

Eric del Castillo vorbește despre complicațiile pe care le are în urma bolii de care suferă

Într-un interviu din luna martie a anului 2016, marele actor a susținut că suferă de degenerare maculară, boală ce a venit recent cu diferite complicații ce nu îi permit să realizeze anumite obiective zilnice. În timp, acesta a fost supus unor operații pentru ca totul să-i permită deplasarea pe platourile de filmare, acolo unde este nevoit să-și continuie activitatea.

View this post on Instagram

A post shared by Kate del Castillo (@katedelcastillo)

“Atunci nu mai e nimic de făcut, doar să îmi iau vitaminele pentru a încerca să țin totul sub control.”, a punctat Eric del Castillo. Cu toate acestea, nu a scăpat de anumite complicații care au apărut pe parcurs.

Citește și:

“Bineînțeles că mă afectează. Nu pot să merg la teatru, nu pot să citesc nici să scriu, depind de alte persoane pentru a-mi citi ceea ce primesc pe telefon, în fine, sufăr din cauza asta. Apoi fiicele mele îmi aduc poze de când erau mici și nu pot să le văd. În camera mea trebuie să trag draperiile atunci când mă odihnesc. Mă doare pentru că nu pot să mai citesc subtitrarea la filme. Nu mă descurc cu asta.”, a spus acesta, arată univision.com.

În urma problemei de vedere, Eric del Castillo este susținut în permanență de soția Kate Trillo, dar și de fiicele Veronica și Kate. Cele două nu locuiesc în Mexic.

“Mă doare să las totul pe seama soției și a fiicelor mele, mai ales pe ea pentru că îi revine tot ce eu ar trebui să fac. Din fericire mă bucur de dragostea familiei mele, nu există ură și nici resentimente.”, a menționat marele actor.

Acesta este motivul pentru care Eric del Castillo este supărat pe fiica Kate

Cu toate că suferă de o boală complicată, marele actor a subliniat că își continuă munca pe platourile de filmare și se bucură de dragostea fanilor din lumea întreagă. Eric del Castillo continuă să fie sub supraveghere medicală, ba mai mult, specialiștii vor să vadă dacă acesta poate fi supus unei operații fără riscuri pentru a-și corecta durerile în zona spatelui.

Citește și:

A jucat în opera de teatru “Oh Dios” și a menționat în fața jurnaliștilor care este motivul pentru care a certat-o pe fiica Kate. Aceasta din urmă a fost rănită la brațul drept în urma unui proiect profesional. Actrița nu dorește să utilizeze dubluri în cazul scenelor de acțiune.

“O doare foarte tare umărul pentru că face mult sport și muncește mult și este foarte entuziasmată în acest sens.”, a povestit actorul. Marele actor a punctat că fiica sa “face multe prostii”. Acesta o atenționează în privința dublurilor care ar putea să o înlocuiască în acest sens, însă subliniază că și el la rândul său făcea la fel pe vremea când avea vârsta fiicei sale.

Eric del Castillo nu deține conturi de socializare, însă apare deseori pe paginile personale ale fiicelor sale celebre.

În articolul

Eric del Castillo vorbește despre complicațiile pe care le are în urma bolii de care suferă. “Mă doare”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp