Happy People
Este oficial! Hande Erçel și Burak Deniz s-au întâlnit pe platourile de filmare. Cine este regizorul filmului İki Yabancı (Doi străini)

Publicat pe 01.05.2023 la 19:25. Actualizat pe 01.05.2023 la 19:41

Hande Ercel și Burak Deniz sunt pregătiți oficial să înceapă treaba pentru un nou serial TV.

Burak Deniz și Hande Erçel

Happy Channel

Dacă până acum a fost vorba doar de zvonuri și o presupusă nehotărâre a actriței în privina rolului, presa internațională anunță că cei doi au avut deja prima întâlnire pe platourile de filmare. Iată ultimele informații despre activitatea celor doi.

A avut loc cea mai importantă evoluție în legătură cu mult discutata serie İki Yabancı (Two Foreigners). Au început lucrările pe platoul de filmare al serialului și s-a anunțat oficial acest lucru. Duo-ul format din Burak Deniz și Hande Erçel s-a reunit din nou într-o nouă poveste.

Cine scrie scenariul serialului İki Yabancı (Doi străini) și cine este regizorul

Celebrul duo a apărut anterior în serialul de comedie romantică Așk Laftan Anlamaz prin intermediul căreia au cucerit publicul.

Zilele trecute, Burak Deniz a declarat că în curând vor începe filmările în serialul İki Yabancı, iar evoluția a avut loc. Hande Erçel, pe de altă parte, și-a surprins fanii spunând că noul ei proiect nu a fost încă clarificat, săptămâna trecută. Cu toate acestea, s-a dovedit că faimoasa actriță a dorit să ascundă detaliile despre proiect pentru a crea și mai multă vâlvă.

Povestea captivantă a serialului scris de Ethem Özıșık este în plină producție în studiouri. Cu toate acestea, există un alt detaliu care reprezintă un factor foarte important pentru succesul proiectului.

Citește și:

Numele acelui factor este regizorul Neslihan Yeșilyurt. Mulți telespectatori și-l amintesc pe celebrul regizor de la marele său succes în serialul Yasak Elma (Mărul interzis). Yeșilyurt, care a stat în scaunul de regizor în primele 4 sezoane ale serialului, a devenit ulterior șeful serialului Sadakatsiz (Infidel), iar acest proiect a avut un mare succes. Acum, trebuie spus că faimosul regizor se află la începutul serialului İki Yabancı, iar un regizor cu un nivel ridicat de experiență în televiziune este o șansă importantă pentru acest proiect, potrivit seriesturkish.com.

Citește și:
În articolul

Este oficial! Hande Erçel și Burak Deniz s-au întâlnit pe platourile de filmare. Cine este regizorul filmului İki Yabancı (Doi străini)

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp