Happy People
Estefanía Villarreal a cucerit publicul cu cea mai recentă postare. Vedeta este o rebelă în adevăratul sens al cuvântului

Publicat pe 14.09.2023 la 15:33. Actualizat pe 14.09.2023 la 16:04

De când a pierdut mai mult de 70 de kilograme, Estefanía Villarreal nu se mai ascunde. Vedeta a publicat o fotografie recentă în mediul online și a reușit să cucerească publicul.

Estefanía Villarreal a cucerit publicul cu cea mai recentă postare

Instagram

Angelique Boyer, Gabriel Soto și Claudia Álvarez au fost vedetele care au reacționat în cadrul postării actriței din Rebelde. Aceasta a slăbit peste 70 de kilograme și a ținut să dovedească acest lucru printr-o fotografie în care apare goală în mediul online.

Estefanía Villarreal a cucerit publicul cu cea mai recentă postare

În timp ce Anahí, Maite Perroni, Dulce María, Christopher Uckermann și Christian Chávez s-au întors pe scenă în cadrul turneului Soy Rebelde, una dintre colegele sale din Rebelde a reușit să cucerească publicul din mediul online cu cea mai recentă postare. A slăbit considerabil și ține să arate acest lucru cu fiecare ocazie. Este cazul îndrăgitei actrițe Estefanía Villarreal, cea care a jucat rolul Celina în telenovela mexicană de succes.

View this post on Instagram

A post shared by Estefania Villarreal (@estefaniavillarrealvillarreal)

Apare dezbrăcată și gata să ofere un plus de senzualitate dată fiind schimbarea radicală prin care a trecut de-a lungul timpului. Are 1 milion de prieteni virtuali și peste 15 postări publice până în prezent.

Citește și:

“Cred că ar trebui să filmeze din nou Rebelde cu actorii originali pentru a-i arăta strălucirea acestei fete”, “Puternic de frumoasă, draga mea”, “Femeia lui Dumnezeu”, “Frumusețe, îmi place look-ul tău rebel”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani. Actrița și modelul a apărut sumar îmbrăcată în cadrul unei sesiuni foto inedite. Fidelii fani ai acesteia au ținut să lase imediat mai multe comentarii. Estefanía Villarreal are 36 de ani și de-a lungul timpului a demonstrat că frumusețea interioară este fără doar și poate mai importantă decât tot ceea ce se întâmplă în exterior.

Mai mulți faimoși i-au apreciat fotografia printre care Angelique Boyer, Gabriel Soto, Ela Velden, Zoraida Gómez, Isabel Burr, Erik Hayser și Claudia Álvarez. În 2013, aceasta a subliniat faptul că este implicată într-un proces amplu pentru a slăbi, al cărui efecte se pot vedea în prezent.

“Niciodată nu a fost vorba despre kilograme, în cazul meu. Nu a fost vorba de vreun număr, ci doar să-mi iubesc fiecare centimetru al pielii mele. Cu multă iubire îți spun acest lucru, munca începe dinăuntru. Și eu am vergeturi și îmi pare rău. Munca începe din interior, să încetăm a ne critica.”, a transmis vedeta. În 2018, transformarea sa era deja evidentă, iar astăzi se pot vedea cu adevărat rezultatele.

Estefanía Villarreal caută să încurajeze femeile plus size

Actrița care a interpretat-o pe Celina în Rebelde s-a transformat într-o femeie ce apără drepturile tuturor persoanelor plus size. De-a lungul timpului, s-a luptat ea însăși cu kilogramele în plus și a reușit să-și insufle ideea că indiferent de mărimea pe care o poartă este la fel de frumoasă.

“Este o parte din mine care a ținut întotdeauna să revoluționeze această ideea că stereotipurile pentru anumite lucruri sunt doar un standard.”, a spus vedeta. Pe lângă actorie, Estefanía Villarreal a fost model pentru mărci ca Dior, Swarovski și H & M. A vorbit într-unul dintre interviuri și despre proiectul Rebelde.

“A fost unul dintre principalele motive pentru care m-au invitat în cadrul proiectului. În viața mea personală mă aflam într-un moment foarte bun și au căutat un personaj care să treacă prin această schimbare și în viața reală.”, a spus.

În articolul

Estefanía Villarreal a cucerit publicul cu cea mai recentă postare. Vedeta este o rebelă în adevăratul sens al cuvântului

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp