Happy People
Facundo Arana a dezvăluit că are cancer de piele. Care este starea actuală de sănătate a actorului din Înger Sălbatic

Publicat pe 24.05.2024 la 20:51. Actualizat pe 24.05.2024 la 21:27

Actorul de origine argentiniană a urcat pe contul personal de socializare mai multe fotografii din spital. A dezvăluit că are cancer și a oferit sfaturi prețioase fanilor.

Facundo Arana a dezvăluit că are cancer de piele

Profimedia Images

Facundo Arana și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie extrem de emoționantă. Actorul s-a aflat pe patul de spital, acolo unde a transmis un mesaj emoționant. Protagonistul din Înger Sălbatic a subliniat că are “carcinoma în stadiu temporar”, unul dintre cele mai frecvente diagnostice în cazul cancerului de pele.

Facundo Arana a dezvăluit că are cancer de piele

În diferite întâlniri cu presa dar și cu fanii, actorul a subliniat că a mai luptat în trecut cu cancerul de piele la vârsta de 17 ani. Pe atunci, doctorii au descoperit limfomul Hodgkin. În cele mai recente postări, Facundo Arana a lăsat un mesaj extrem de emoționant pentru fanii săi. A specificat că frecvent este nevoit să fie testat pentru a vedea diferitele leziuni ale pielii.

View this post on Instagram

A post shared by F A C U N D O (@facundoaranatagle)

“Cea mai bună formă de medicină este prevenția. Aveți grijă cu expunerea solară. Din când în când trebuie să merg să-mi scot leziuni din piele, carcinom în stadiu temporar. Azi am scos altul, totul a ieșit bine. O să fiu în curând acasă fără să înnebunesc și o să vă vorbesc.”, a declarat actorul pe internet. Imediat a ținut să mulțumească tuturor celor care l-au ajutat.

“Doctorii sunt foarte fericiți când au văzut că totul merge bine, au aflat rapid și n-a putut să ocupe mult spațiu. Dacă ajungem repede la un diagnostic putem vedea ce este de făcut. Dacă ajungem mai târziu, e un coșmar.”, a continuat acesta. A mulțumit echipei de la spitalul în care a fost tratat.

Citește și:

“Mulțumesc tuturor celor din spital, personalului. Noapte bună!”, a finalizat acesta mesajul. Nu cu multă vreme în urmă, Facundo Arana a vorbit despre cancerul pe care l-a descoperit pe vremea când era doar un adolescent.

Facundo Arana a descoperit că are cancer în adolescență

Cu ani în urmă, actorul a făcut parte dintr-un show tv acolo unde a vorbit despre problemele personale pe care a fost nevoit să le depășească în adolescență.

“Eu m-am recuperat de un limfom la 17 ani. Am avut un limfom Hodgkin combinat. Mie mi-a fost foarte bine cu tratamentul, corpul meu a răspuns foarte bine. Mama mea m-a dus într-un zbor la medic, eu locuiam în Buenos Aires, atunci era foarte aproape de Fundaleu și doctorul Santiago Pavlovsky m-a îngrijit ca și cum eram fiul lui. Avem medici absolut minunați.”, a detaliat Facundo Arana.

Atunci când a fost întrebat dacă i-a fost frică, actorul a declarat: “Da, adevărul e că nu te oprești din a te îndoi. Cu toate astea, mereu am spus că eu sunt marele câștigător fiindcă am avut limfom. Eu am trei surori, o am pe mama, îl aveam pe bătrânul meu în acea epocă. Prietenii mei, oamenii mei. Nu știu dacă ar fi supraviețuit dacă sora mea ar fi avut asta în locul meu. Eu n-aș fi supraviețuit, aș fi murit.”, a spus actorul. Acesta are peste 800 de mii de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Recent a povestit că a urcat pe Everest.

În articolul

Facundo Arana a dezvăluit că are cancer de piele. Care este starea actuală de sănătate a actorului din Înger Sălbatic

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp