Facundo Arana a apărut pe covorul roșu alături de Gabriela Sari, actrița care a jucat în telenovela "Înger sălbatic". După o lungă absență, actorul s-a fotografiat alături de o altă femeie

Publicat pe 31.01.2024 la 10:45 Actualizat pe 31.01.2024 la 10:43

Facundo Arana a revenit în mediul online după o lungă perioadă de absență. Actorul s-a fotografiat pe covorul roșu alături de Gabriela Sari, actrița din "Înger sălbatic".

Facundo Arana poartă o cămașă și își ține mâinile în șold

Facundo Arana a apărut pe covorul roșu alături de Gabriela Sari, actrița care a jucat în telenovela "Înger sălbatic"

Profimedia Images

Facundo Arana este unul dintre cei mai apreciați actori din Argentina. A jucat în telenovela “Înger sălbatic” alături de Natalia Oreiro și a rămas în amintirea fanilor cu rolul său celebru. Și-a construit o viață de familie alături de Maria Susini cu care este căsătorit încă din 2012.

Facundo Arana a apărut pe covorul roșu alături de Gabriela Sari, actrița care a jucat și în telenovela “Înger sălbatic”

Alături de Gabriela Sari, actorul a ținut să-i fie alături prietenei și colegei sale Natalia Oreiro la premiera noii producții în care joacă rolul de protagonistă, “Casi muerta”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am fost la film cu prințesa Gaby. Am fost să vedem Casi Muerta de Fernan Miras. Vreți să vă relaxați? Mergeți să vedeți pelicula. Nati e genială, colegii ei sunt toți geniali și direcția este încântătoare. M-am gândit că o să văd o comedie plăcută, dar este mai mult decât atât. Bine, este mai mult! Felicitări tuturor! Îți mulțumesc pentru invitație, Nati!”, a scris actorul pe pagina personală de Instagram.

Citește și: Facundo Arana trage un semnal de alarma cu privire la mediul înconjurător. În ce acțiune onorabilă este implicat

Cea care a ținut să-i răspundă la scurtă vreme a fost chiar Natalia Oreiro. Aceasta le-a mulțumit prietenilor săi pentru că au fost alături de ea într-o seară deosebită. Facundo Arana are peste 700 de mii de prieteni virtuali pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

Actorul a fost implicat într-un scandal cu o colegă de platou, însă Natalia Oreiro a ținut să-i ia apărarea. Cu toate că nu se implică de obicei în scandaluri publice, a ținut să puncteze o idee clară în acest sens. A fost Lomina Gaetani cea care a specificat faptul că Facundo Arana a avut o atitudine agresivă într-o conversație. Într-o imagine publicată pe contul său, protagonista din Înger Sălbatic a ținut să-l îmbrățișeze pe colegul său și să declare cât de mult ține la el.

Facundo Arana vorbește despre perioada în care a filmat pentru telenovela Înger Sălbatic

Actorul se simte și astăzi onorat de faptul că telenovela Înger Sălbatic a avut un succes enorm, atât în Argentina cât și în lume.

“Nu există bucurie mai mare și recunoștință decât cea a publicului care ne-a ales dintre atâtea proiecte de înaltă calitate. Mă simt foarte mândru că am făcut parte din asta.”, a declarat Facundo Arana. Acesta a rămas prieten bun cu Natalia Oreiro, datorită anilor de muncă pe care i-au petrecut împreună. Cu toate acestea, în ultimii ani au călcat pe drumuri profesionale separate.

Citește și: Facundo Arana are o soție superbă. Cum a surprins-o pe Maria Susini, celebrul model

În 1998, pe lângă telenovela de succes Înger Sălbatic, Facundo Arana a jucat și în Chiquititas, alături de Romina Yan. Belén Fraga și Alejo este un alt cuplu îndrăgit de fani.

“Filmam simultan. O perioadă dimineața, apoi mergeam să luăm prânzul și după-amiază continuam cu alte filmări.”, și-a amintit actorul, arată infobae.com. Acesta a dormit pe străzi în acea perioadă, asta pentru că timpul petrecut pentru a se reîntoarce acasă nu îi ajungea.

“Rămâneam să dorm acolo pentru că studiourile se aflau în Martinez și eu locuiam în Recoleta. Nu aveam timp să ajung acasă, să învăț replicile și să mă întorc ziua următoare.”, a povestit actorul.

În articolul

Facundo Arana a apărut pe covorul roșu alături de Gabriela Sari, actrița care a jucat în telenovela "Înger sălbatic". După o lungă absență, actorul s-a fotografiat alături de o altă femeie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x