Happy People
Fahriye Evcen publică noi fotografii din vara anului 2024. Vedeta s-a bucurat de momente în familie

Publicat pe 11.09.2024 la 14:40. Actualizat pe 11.09.2024 la 15:14

Fahriye Evcen continuă să-și impresioneze fanii cu mai multe ipostaze din vara anului 2024. Vedeta s-a bucurat de vacanță alături de familie.

Fahriye Evcen publică noi fotografii din vara anului 2024

Instagram

Fahriye Evcen este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. Este recunoscută pentru rolurile pe care le-a avut de-a lungul timpului în cadrul serialelor turcești și se bucură de notorietate atât în țara care a adoptat-o, dar și pretutindeni în lume grație postărilor din mediul online.

Fahriye Evcen publică noi fotografii din vara anului 2024

S-a căsătorit cu faimosul actor Burak Özçivit în anul 2017 și de atunci nu s-au mai despărțit. Au doi copii împreună și de fiecare dată reușesc să se bucure de momente importante împreună. Viața sa personală a devenit o adevărată sursă de inspirație pentru internauți. Are peste 13 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat 900 de fotografii și filmulețe.

View this post on Instagram

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)

Cele mai recente dintre acestea sunt realizate în vacanță, acolo unde s-a bucurat împreună cu cei dragi de cele mai frumoase momente. A declarat că se află în permanență alături de băieții săi și Burak Özçivit încearcă să fie cel mai bun tată atunci când nu se află pe platourile de filmare în vederea diferitelor proiecte profesionale.

Citește și:

“Cea mai frumoasă”, “Este însărcinată cu cel de-al treilea copil?”, “Ești frumoasă, draga mea”, “Totul îmi amintește de tine”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Vedeta a împlinit 38 de ani în luna iunie și s-a bucurat de momente inedite. A subliniat faptul că a avut parte de tot ce și-a dorit.

“A fost una dintre cele mai pline de însemnătate zile de naștere pe care le-am avut. Tuturor prietenilor mei, colegilor și familiei mele, vă mulțumesc pentru urări. Vă iubesc pe toți foarte mult.”, a scris vedeta într-o postare din mediul online. Pe rețelele sociale, soțul său celebru i-a transmis o simplă urare și a distribuit o imagine a sa pe contul personal.

Fahriye Evcen a îmbrăcat un costum de baie negru în cele mai recente imagini

Are 38 de ani și este mama a doi băieți, Karan și Kerem. Are familia frumoasă pe care și-a dorit-o întotdeauna și nu o îngrijorează nimic. Comentariile negative ale fanilor din mediul online continuă să apară la ceva vreme, asta pentru că toți faimoșii din Turcia sunt nevoiți să treacă prin această etapă a vieții lor.

Citește și:

Deși vacanța de vară s-a terminat, aceasta continuă să își reamintească cele mai frumoase clipe. Este determinată să mai lase pentru momente zilele însorite celor care nu se mai pot bucura de ele.

Și-a cunoscut actualul soț pe platourile de filmare ale Calikusu în 2013, însă dragostea dintre ei a venit treptat. Au mai urmat și alte proiecte împreună, însă pe măsură ce a trecut timpul, aceasta a ținut să renunțe la proiectele profesionale și să le fie alături copiilor săi. Originară din Germania, a decis să își construiască o carieră în Turcia. În cele din urmă a devenit un nume important. A jucat în Așk Sana Benzer în 2015, fiind un alt proiect important pentru ea. Pe lângă actriță, este și model, iar postările din mediul online dovedesc acest lucru.

În articolul

Fahriye Evcen publică noi fotografii din vara anului 2024. Vedeta s-a bucurat de momente în familie

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp