Burak Özçivit, interviu fără secrete. Ce detalii a dezvăluit actorul despre viața sa personală și soția Fahriye Evcen

Publicat pe 29.06.2024 la 00:28 Actualizat pe 29.06.2024 la 00:45

În cel mai recent interviu, Burak Özçivit a spus ce fel de soț și tată este. Iată ce declarații a făcut actorul despre Fahriye Evcen și copiii lor.

În cel mai recent interviu, Burak Özçivit a spus ce fel de soț și tată este. Iată ce declarații a făcut actorul despre Fahriye Evcen și copiii lor.

Burak Özçivit, care a interpretat personajul Osman Bey în serialul Kuruluș Osman, a făcut mărturisiri sincere în cadrul unui interviu.

Burak Özçivit, interviu fără secrete. Ce detalii a dezvăluit actorul despre viața sa personală

Özçivit, care este căsătorit cu Fahriye Evcen, a răspuns cu sinceritate la întrebări atât despre cariera sa, cât și despre viața privată. Vorbind despre relația sa cu Evcen, declarațiile lui Özçivit au atras atenția.

Cred că cea mai importantă tradiție este întâlnirea cu familia la masa de sărbătoare, rememorarea vechilor sărbători și împărtășirea bucuriei copiilor. Iubesc această tradiție.

Având în vedere că deja îmi petrec zilele în care nu lucrez cu familia mea, a petrece timp cu ei îmi aduce o fericire deosebită. Mai ales faptul de a fi împreună de Eid mă duce cu gândul la vechile sărbători, ca o nostalgie, și este o amintire foarte plăcută să le povestim copiilor noștri despre ele și să-i facem să trăiască acele momente.

Kuruluș Osman a fost cel mai urmărit serial TV din Turcia timp de 5 ani, depășind recorduri de audiență și fiind urmărit de 110 țări din lume. Proiectele vin la tine, le accepți și începi. Succesul vine la final. Dar dacă Kuruluș Osman vine la tine nu doar ca un proiect, ci și ca o credință, dacă o echipă de credincioși vine împreună cu succesul, acest mare succes este inevitabil.

Bozdag Film Plateaus, unde a fost filmat Kuruluș Osman, a crescut de cel puțin 10 ori de la începutul primului nostru sezon. Producătorul nostru Mehmet Bey a adăugat în mod constant valoare nu numai la Kuruluș Osman, ci și locului de filmare. Atunci când evaluăm acest proiect, există o distribuție puternică, un scenariu puternic și o echipă tehnică solidă care realizează toate procesele. Aș dori să le mulțumesc producătorului nostru Mehmet Bozdağ, regizorilor, echipei de scenariști și echipei tehnice care au contribuit la proiect.

Citește și: Nesrin Cavadzade, apariție spectaculoasă în costum de baie. Actrița arată senzațional la 42 de ani

Osman Bey este unul dintre cele mai importante nume din istoria Turciei. Statul pe care l-a fondat a condus lumea cu numele lui Osman Bey. Este un sentiment de nedescris pentru mine să portretizez un astfel de personaj istoric și puternic. După cum am spus, oferi această sinceritate în timp ce portretizați acest personaj.

Această sinceritate te conduce la credință și succes. Nu devii Osman Bey folosind o sabie, trăgând săgeți și călărind un cal. Totul se schimbă atunci când gândești, crezi și ești sincer ca Osman Bey. De fiecare dată când citesc scenariul, mă simt ca Osman Bey.

De fapt, nu numai în Bangladesh, ci de fiecare dată când călătoresc în străinătate, există un mare interes. Desigur, este o fericire aparte pentru mine să portretizez un astfel de personaj și să fiu supus unui astfel de interes...

Publicul nostru, sau fanii, cum le spuneți voi, vin imediat în jurul meu, pun întrebări și vor să se fotografieze cu mine. Eu le răspund la întrebări și facem împreună fotografii.

Ei întreabă multe despre scene din serial. Eu le răspund la întrebări fără să dau niciun spoiler. De fapt, ei îl știu cel mai bine pe Osman Bey.

Îmi place să surprind. Pot face orice în orice moment. Atunci este complet diferit și viața este frumoasă. Și acolo, acționez așa cum simt, la fel și Fahriye. Ce pot să mai spun despre ea?

Amândoi ne cunoaștem reciproc și știm ce facem. Așa că nu este nimic provocator deloc. Ne cunoaștem unul pe celălalt. Da, suntem un cuplu celebru, dar în casă suntem o familie. A fi o familie presupune acest lucru.

Desigur, meseria noastră, identitatea noastră este altceva, dar am început să știm asta, așa că nu există nicio problemă. Ne echilibrăm bine unul pe celălalt.

Eu ajut. Asta înseamnă să fii o familie. Ne ajutăm reciproc în toate felurile.

Fahriye și cu mine urmărim și ne susținem reciproc proiectele. Împărtășim note importante una cu cealaltă. Sugestiile lui Fahriye sunt importante pentru mine.

Citește și: Bige Önal, apariție rară în costum de baie. Cum a fost fotografiată actrița din ”Dragostea plutește în aer”

Este foarte important ce își vor dori ei, mai degrabă decât deciziile pe care le vom lua noi pentru ei. Ca părinți, vom fi respectuoși și vom sprijini deciziile copiilor noștri.

În articolul

Burak Özçivit, interviu fără secrete. Ce detalii a dezvăluit actorul despre viața sa personală și soția Fahriye Evcen

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 iulie 2024. Racii au interes pentru studiu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Subiecte Bac 2024 - limba română. La subiectul al III-lea, a picat nuvela
a1.ro
Vlad Gherman, în lacrimi pe platoul de filmare pentru serialul Lia - soția soțului meu. Actorul a primit aplauze de la colegii săi
HelloTaste.ro
Spumă de zmeură fără zahăr, gata în 10 minute. Desert dietetic
Catine
Gem de mure negre. Cum să conservi aroma murelor pentru iarnă
useit.ro
Ce se va întâmpla cu AI până în 2045, potrivit experților. Oamenii vor fi afectați semnificativ
as.ro
Cum a putut reacţiona Monica Gabor când şi-a văzut fiica alături de tatăl falit pe care îl ajută cu bani, la doar 17 ani
MediCOOL
Efectele exercițiilor aerobice asupra sănătății. Cum îți pot îmbunătăți starea de sănătate
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
DeParinti
Crampe postpartum: tot ce trebuie să știi despre ele
MediCOOL
7 alimente care devin mai hrănitoare când le fierbi. De ce este importantă metoda de gătit
HelloTaste
Tartă cu caise proaspete și fulgi de migdale
x