Happy People
Fahriye Evcen revine cu fotografii ale copiilor în mediul online. Demonstrează că este o mămică devotată

Publicat pe 04.10.2024 la 15:07. Actualizat pe 04.10.2024 la 15:30

Fahriye Evcen demonstrează încă o dată că este o mămică devotată și publică mai multe imagini cu copiii săi în mediul online. Vezi cum arată cei doi în prezent.

Fahriye Evcen revine cu fotografii ale copiilor în mediul online

Instagram

Fahriye Evcen este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A jucat în producții precum Calikusu în 2013, acolo unde și-a cunoscut și soțul celebru. Este căsătorită cu Burak Ozcivit încă din 2017 și împreună au doi copii. Încă o dată, actrița din Turcia a dovedit că este o mămică devotată și implicată în viața băieților.

Fahriye Evcen revine cu fotografii ale copiilor în mediul online

Deși au fost judecați în repetate rânduri pentru relația lor, Fahriye Evcen și Burak Ozcivit continuă să formeze unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Recent, actrița a publicat imagini adorabile în mediul online, acolo unde apare însoțită de fiul Kerem. Cel mic seamănă leit cu fratele său Karan, primul băiat al cuplului celebru.

View this post on Instagram

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)

Vedeta are peste 13 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 900 de fotografii și filmulețe.

“O femeie foarte frumoasă cu o inimă mare”, “Ești atât de frumoasă”, “Sincer, mi se pare foarte intrigantă această frumusețe”, „Frumoasa mea”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Nu este prima oară când vedeta primește mii de aprecieri și comentarii, mai ales dacă în fotografiile sale apar și cei din familie.

Citește și:

În fiecare dintre călătoriile sale, aceasta s-a bucurat și de prezența fiilor săi. Karan s-a născut în 2019, fiind primul băiat al cuplului. Deși nu a mai fost văzută prea multă vreme bucurându-se de munca pe platourile de filmare, a declarat încă de la început că dorește să-și dedice timpul familiei sale.

Îmbrăcată într-o ținută lejeră, actrița din Turcia a ținut să-și fotografiezi fiul cel mic într-o ținută albă la care au venit în completare și adidașii de aceeași culoare. Imaginea cu micuțul Kerem ținând ochelarii în mână i-a emoționat pe fani mai mult decât oricând.

Fahriye Evcen demonstrează că este o mămică devotată

La scurt timp după ce a aflat că este însărcinată pentru a doua oară, actrița a părăsit platourile de filmare și a ținut să-și lase activitatea profesională pe locul doi. Astfel, s-a bucurat mai mult timp de prezența copiilor în viața sa.

Printre producțiile în care a jucat de-a lungul timpului se numără Eternal în 2017, Sonsuz Ask în 2017, Așk Sana Benzer în 2015, dar și Yaprak Dokumu în 2006.

Citește și:

Cu toate că este căsătorită cu Burak Ozcivit din 2017, a fost judecată de multe ori pentru alegerea sa. S-a spus că cei doi ar avea probleme în cuplu, însă de fiecare dată au decis să demonstreze că acest lucru nu este adevărat. După ce s-a zvonit că Burak Ozcivit i-ar fi fost infidel, diva a lăsat în mediul online o imagine de cuplu perfectă.

Astfel a dovedit faptul că deși fac parte din aceeași industrie, reușesc să-și ducă și viața personală mai departe, indiferent de situație. Publică imagini și filmulețe de familie, însă nu o dată au demonstrat că sunt discreți în acțiunile lor. În vara acestui an au achiziționat o vilă de vacanță, acolo unde și-au petrecut momentele frumoase.

În articolul

Fahriye Evcen revine cu fotografii ale copiilor în mediul online. Demonstrează că este o mămică devotată

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp