Happy People
Fahriye Evcen se bucură de vacanță alături de fiul cel mic. Se spune că vedeta ar fi încă o dată însărcinată

Publicat pe 12.07.2024 la 15:12. Actualizat pe 12.07.2024 la 16:13

Fahriye Evcen se bucură în continuare de vacanță și își crește copiii alături de partenerul Burak Özçivit. Aceștia se află în vacanță, acolo unde actrița s-a fotografiat cu fiul cel mic.

Fahriye Evcen se bucură de vacanță alături de fiul cel mic

Instagram

Burak Özçivit și Fahriye Evcen formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia. S-au cunoscut pe platourile de filmare și s-au căsătorit în 2017. Ulterior au devenit părinți în 2019 pentru prima oară. Atunci s-a născut fiul Karan. A urmat și Kerem în 2023.

Fahriye Evcen se bucură de vacanță alături de fiul cel mic

De-a lungul timpului și-au creat amintiri împreună și s-au bucurat de fiecare moment. În prezent, familia se află în vacanță. Au ales ca destinație Bodrum, Turcia. Astfel, le-au arătat fanilor că nu părăsesc țara natală nici atunci când vine vorba despre petrecerea timpului liber. În cea mai recentă fotografie publicată în mediul online apare Fahriye Evcen alături de fiul cel mic.

View this post on Instagram

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)

Aceasta are peste 13 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 800 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt alături de familie, momente pe care nu uită să le petreacă niciodată la nesfârșit.

Citește și:

“Ce familie frumoasă”, “Ce frumoși sunteți”, “Ați observat că voi străluciți atunci când sunteți împreună”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor la una dintre fotografiile actriței. De asemenea, internauții au fost copleșiți de emoții atunci când au văzut-o pe actrița lor preferată alături de fiul cel mic. Aceasta s-a aflat pe plajă, stând pe un prosop, cu cel mic alături. În ciuda faptului că sunt printre cei mai înstăriți actori din țara natală, de cele mai multe ori preferă să se bucure de lucrurile simple. Oferă astfel un exemplu perfect tuturor, indiferent de statutul social.

În prezent, se vorbește despre faptul că vedeta ar fi însărcinată. Până în prezent, cei doi nu au oferit niciun alt detaliu în acest sens. Puțini știu de asemenea că faimoasa actriță are trei surori care îi seamănă leit. Acestea sunt Neșe, Ayșen și Demet.

Detalii despre surorile actriței Fahriye Evcen

Ayşen Evcen este una dintre surorile actriței. A început să fie în atenția publicului după ce s-a aflat despre legătura sa cu celebra Fahriye Evcen. Ayșen împărtășește deseori fotografii cu nepoții săi. Ultima sesizată a fost chiar alături de Karan. Este și aceasta mama unei fetițe.

Ayșen Evcen este expert în frumusețe și a reușit să atragă atenția cu asemănarea sa față de Fahriye Evcen. Surorile vedetei țin să stea departe de presă și luminile reflectoarelor însă păstrează o relație frumoasă cu soția lui Burak Ozcivit. Născută în Germania, Fahriye Evcen este acum prezentă permanent în Turcia.

Citește și:

Aceasta se bucură de vacanța în Bodrum împreună cu familia. Iubirea pare că înflorește pentru cei doi îndrăgostiți care se află în vacanță. Este vorba despre actorii care s-au găsit împreună pe platourile de filmare și au devenit un cuplu. În prezent și-au achiziționat o casă de vacanță estimată la 50 de milioane de lire turcești. Cu toate că sunt întotdeauna alături unul de celălalt, nu uită de momentele simple.

Burak Özçivit este un actor născut pe 24 decembrie 1984 în Istanbul . A jucat printre altele în Kurulus Osman, Calikusu sau Așk Sana Benzer.

În articolul

Fahriye Evcen se bucură de vacanță alături de fiul cel mic. Se spune că vedeta ar fi încă o dată însărcinată

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp