Happy People
Fahriye Evcen și-a surprins fanii cu o serie de fotografii din vara anului 2024. Soția lui Burak Özçivit a petrecut fiecare zi alături de familie

Publicat pe 16.09.2024 la 13:53. Actualizat pe 16.09.2024 la 15:01

Fahriye Evcen își continuă activitatea în mediul online și le arată fanilor cum a petrecut vara anului 2024. Vedeta a publicat o serie de fotografii.

Fahriye Evcen și-a surprins fanii cu o serie de fotografii din vara anului 2024

Instagram

Fahriye Evcen a ținut să-și încânte încă o data fanii cu o serie de fotografii realizate în vara anului 2024. Actrița și soția lui Burak Özçivit a petrecut momente importante alături de cei dragi și nu s-a despărțit nicio secundă de copiii săi.

Fahriye Evcen și-a surprins fanii cu o serie de fotografii din vara anului 2024

Nu mai este niciun secret faptul că se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A demonstrat că este o actriță desăvârșită, fiind implicată în proiecte profesionale diverse. L-a cunoscut pe Burak Özçivit în anul 2013, atunci când au jucat împreună în serialul Calikusu.

View this post on Instagram

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)

S-a căsătorit în 2017 și în prezent au doi copii, micuții Karan și Kerem. Vedeta a decis să renunțe pentru o perioadă la obligațiile sale profesionale și să se dedice exclusiv creșterii copiilor. A demonstrat cu prisosință acest lucru, asta pentru că fiecare escapadă pe care a avut-o departe de casă s-a realizat alături de familie. S-a născut pe 4 iunie 1986 în Germania, însă a devenit un nume important în Turcia.

Citește și:

“Mereu arăți extraordinar”, “Iubesc fiecare poză”, “Cea de-a 10-a poză zici că e din 2013”, “Frumusețe”, “Ești o persoană foarte angelică”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. A decis să lase un impact major asupra fanilor de pe rețelele sociale, astfel că a notat fiecare fotografie cu “vara anului 2024”. Cu o colecție întreagă de costume de baie, vedeta a pozat zâmbind în mediul online. A publicat momente din vila de lux pe care a cumpărat-o alături de Burak Özçivit și acolo unde a petrecut zilele de vară în 2024.

A reușit să revină la silueta dinainte de naștere, fiind apreciată pentru puterea sa. A îmbrăcat o rochie neagră și s-a lăsat văzută în mai multe ipostaze. Nu este pentru prima oară când îi încântă pe fani în acest fel.

Gestul romantic făcut de Burak Özçivit pentru Fahriye Evcen

Vedeta a primit un buchet de flori din partea soțului său celebru asta după ce a revenit din vacanță împreună cu copiii. Imaginea cu buchetul a fost distribuită pe rețelele sociale, acolo unde cu toții au putut să vadă ceea ce se întâmplă.

Citește și:

Nu este pentru prima oară când cei doi demonstrează că sunt un cuplu unit și că nimic nu îi poate face să se despartă. De-a lungul timpului s-a zvonit că relația lor nu mai funcționează, însă de fiecare dată și-au asumat faptul că se iubesc.

Fahriye Evcen a devenit mămică pentru prima oară în 2019, apoi în 2023 a venit pe lume fiul Kerem. Împreună au demonstrat că au o legătură extrem de puternică. Printre producțiile în care vedeta a jucat de-a lungul timpului se numără Așk Sana Benzer în 2015, dar și Sonsuz Asik în 2017. Se cunoaște faptul că actrița știe să vorbească fluent turca, engleza, germana și spaniola.

S-a îndepărtat de platourile de filmare pentru a fi alături de familia sa, însă fanii își doresc să o revadă și în alte proiecte profesionale. A fost atât model cât și actriță.

În articolul

Fahriye Evcen și-a surprins fanii cu o serie de fotografii din vara anului 2024. Soția lui Burak Özçivit a petrecut fiecare zi alături de familie

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp