Happy People
Fanii au blocat din nou strada când a apărut Can Yaman. Cum a reacționat actorul în mulțimea care trăgea de el

Publicat pe 18.07.2022 la 18:21. Actualizat pe 18.07.2022 la 18:35

Can Yaman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Italia și din toată lumea, însă țara despre care se vorbește că l-a “adoptat” este locul unde face ravagii atunci când iese pe stradă. De aici succesul lui a explodat, iar pe frații lui turci pare să-i fie deranjat acest lucru!

Din nou fanii au blocat strada când Can Yamna a luat la pas străzile Italiei. Are parte de un succes fulminant printre italieni, fiind și locul de unde el a avut o ascensiune uriașă. A învățat limba și a avut roluri în producții uriașe!

Succesul de care se bucură în Italia pare să-i fi deranjat pe turci, mai ales pe colegii din presă, care la lansarea platformei de filme Disney Plus au ales să-l ignore total, susținând că nu mai are nevoie de presa turcă, atât timp cât este starul Italiei.

Cum a reacționat Can Yaman când fanii trăgeau de el pe stradă

Can Yaman este iubit de mii de oameni, poate chiar milioane! El a reușit să se impună nu doar ca un actor excepțional, ci și ca un om cu suflet mare și cu un respect enorm față de oamenii care îl iubesc și care l-au adus astăzi unde este, trăind înălțimile succesului.

Când a ieșit pe stradă fanii au blocat cu totul accesul și au tras de el pentru a-i câștiga atenția. În filmarea de mai jos se vede cum oamenii se îmbulzesc și trag de el și în ciuda agitației din jur - care nu poate fi tocmai confortabilă - el a reacționat ca un adevărat domn, fiind extrem de calm, împărțind zâmbete și atingeri, lăsându-se la dispoziția oamenilor care își exprimau admirația.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Citește și:

Can Yaman este unul dintre cei mai apreciați bărbați la nivel internațional, atât pentru talentul și fizicul său, cât și pentru faptele sale onorabile.

Can Yaman a arătat încă odată cât de atent cu fanii săi și să îi apreciază foarte mult, de aceea le oferă cât poate din admirația și dragostea lui.

În articolul

Fanii au blocat din nou strada când a apărut Can Yaman. Cum a reacționat actorul în mulțimea care trăgea de el

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp