Happy People
Fernanda Castillo este în culmea fericirii. Actrița se bucură de rolul de mămică, după grave probleme postnatale

Publicat pe 21.02.2021 la 13:29. Actualizat pe 21.02.2021 la 13:52

Fernanda Castillo a trăit momente cumplite. Ea a devenit mămică pentru prima dată, însă au apărut mari complicații la naștere și după. Acum, actrița este în culmea fericirii și se bucură în fiecare zi de minunea din viața ei și iubirea celor dragi.

Fernanda Castillo a avut grave probleme de sănătate după naștere

Getty Images

Liam, băiețelul pe care Fernanda Castillo și soțul său, Erik Hyaser, îl au împreună a venit pe lume pe data de 19 decembrie a anului trecut. Chiar și acum, actrița încă își revine din complicațiile care au apărut la naștere și după.

În urmă cu câteva săptămâni, vedeta serialului „Monarca”, difuzat pe Netflix, a fost internată de urgență la spital, în Mexico City. Starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid în perioada postnatală și devenise una critică. Din fericire, actrița se simte mai bine acum.

După ce a fost externată, Fernanda Castillo s-a înors acasă, unde se buruă de toată dragostea partenerul ei și cu fiul lor.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Fernanda Castillo (@fernandacga)

Fernanda Castillo este în culmea fericirii în rolul de mămică

După câteva zile de incertitudine și angoasă, Erik Hayser și Fernanda Castillo sunt în sfârșit acasă, și se recuperează puțin câte puțin din episodul pe care l-au trăit, la câteva săptămâni după nașterea lui Liam.

Pe contul său de Instagram, proaspătul tătic, protagonistul serialului „Dark Desire”, le-a mulțumit tuturor fanilor pentru încurajările transmise lui și întregii familii.

„MULȚUMESC că ați fost mantra mea în ultimele zile. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele voastre de dragoste și spriji, în vremurile dificile prin care am trecut. Le voi purta cu mine mereu!”, a transmis Erik Hayser.

La rândul său, Fernanda Castillo a răspuns cu câteva cuvinte sincere și emoționante. Partenera de viață i-a mulțumit pentru felul în care i-a fost alături în fiecare clipă, dar și pentru faptul că este un tată extrem de devotat băiețelului care abia împlinise o lună.

„Mulțumesc ție, cel mai extraordinar tovarăș și tată din lume.”, este replica actriței.

Primele imagini cu bebelușul său

Fernanda Castillo, în vârstă de 38 de ani, obișnuiește să își țină la curent admiratorii, prin intermediu rețelelor sale de socializare. În timpul sarcinii, ea a postat mai multe fotografii cu burtica de gravidă, dar și în ipostaze tandre, alături de persoana iubită.

După acele zile dificile și pline de incertitudine, actrița care a dat viață unicei Monica Robles se concentrează exclusiv pe partea frumoasă a noii etape, cea de proaspătă mămică.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Fernanda Castillo (@fernandacga)

Ea a postat mai multe imagini absolut adorabile pe Instagram și a povestit cum sunt zilele ei în rolul de părinte. Fernanda trăiește un amestec de emoții și activități în care orice femeie care a trecut prin această experiență, se poate regăsi.

Se dedică trup și suflet maternității, iar acest lucru se poate vedea. Actrița i-a dedicat băiețelului un mesaj înduioșător, alături de o fotografie a piciorușelor sale minuscule:

„Îți voi urmări pașii pentru ca într-o zi tu să poți zbura #Liam”, a scris ea.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Fernanda Castillo (@fernandacga)

De asemenea, vedeta, câștigătoare a două premii „Tu Mundo”, a avut curajul de a se arăta naturală, fără pic de machiaj pe chip. Fernanda apare în pijamale și cu părul dezordonat.

„Zile de MAMĂ. Fără somn, fără machiaj, fără timp pentru tine.”, a st descrierea fotografiei.

Deși povestea are un final cum nu se poate mai fericit, cu siguranță nici ea, nici iubitul care îi este alături de 7 ani nu vor uita sperietura prin care au trecut.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Fernanda Castillo (@fernandacga)

Erik nu s-a despărțit de soția sa în niciun moment cât a fost pe patul de spital. Totuși, el a aflat abia ulterior că Fernanda suferise două infarcturi în sala de operație.

Citește și:
În articolul

Fernanda Castillo este în culmea fericirii. Actrița se bucură de rolul de mămică

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp