Scandalul monstru în care Gaby Spanic a fost implicată: Actrița a fost otrăvită

Publicat pe 21.02.2021 la 00:22 Actualizat pe 21.02.2021 la 00:30

Gaby Spanic a trecut printr-un moment traumatizat în perioada în care filma pentru un serial. Actrița susține că asistenta ei a otrăvit-o în repetate rânduri.

Gaby Spanic la o gala de decernare de premii din anul 2011

Getty Images

În mai 2010, chiar în timpul filmărilor telenovelei Soy tu dueña, Gaby Spanic, care a interpretat-o ​​pe ticăloasa Ivana, a început să simtă disconfort, dureri abdominale, vărsături și diaree. Aceste simptome au durat săptămâni întregi, până când au fost efectuate studii care au arătat că avea niveluri ridicate de sulfat de amoniu în organism, potrivit tvynovelas.

Surpriza a fost că mama sa, Josefina Utreta, fiul actriței, pe atunci în vârstă de doi ani, și bona acestuia au prezentat, de asemenea, niveluri ridicate ale acestei substanțe atunci când s-au efectuat studii medicale.

Gaby a angajat un avocat pentru a efectua o anchetă, deoarece o suspecta pe asistenta sa - pentru că era singura care se simțea bine dintre cei care locuiau în casa vedetei. Anchetatorii au găsit dovezi în camera de utilitate pe care asistenta o locuia în casa lui Spanic. Aceștia au găsit un flacon cu sulfat de amoniu și atunci actrița venezueleană a acuzat-o de tentativă de crimă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Arestarea Mariei Celeste Fernández Babio, cetățeană argentiniană, a avut loc la 19 august a aceluiași an și a fost internată în închisoarea Santa Martha Acatitla. Desigur, cazul a provocat o mare agitație în presa de divertisment, chiar și un detaliu curios a ieșit la iveală: faptul că María Celeste a lucrat anterior cu sora geamănă a lui Gaby, Daniela Spanic, de la care fusese înstrăinată de trei ani.

Eliberarea asistentei care a otrăvit-o pe Gaby Spanic

După tot procesul judiciar, s-a dovedit că Marcia Celeste a fost achitată de acuzații și a fost eliberată în noiembrie 2012. Desigur, Spanic nu a fost mulțumit de rezultat, iar în martie 2013 Marcia Celeste a reapărut pentru a spune că Gaby a inventat toate otrăvirea pentru că a respins-o când a intrat în patul său și a hărțuit-o. Asistenta a declarant la vremea aceea că Gaby Spanic era geloasă pe ea.

Pentru a completa această poveste, în 2017 Gaby a spus că ea și fiul ei au avut încă consecințele otrăvirii: „Încă luăm medicamente. Fiul meu avea un stomac lent și îi trimit medicamente pe care trebuie să le ia aproape pe viață pentru a merge la baie”.

Citește și: Cum arată acum Karla din Clona, la 20 de ani de la premiera telenovelei braziliene Can Yaman este oficial într-o relație, dar continuă să-și surprindă fanele prin imagini la bustul gol

În articolul

Scandalul monstru în care Gaby Spanic a fost implicată: Actrița a fost otrăvită

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x