Happy People
Fiica regretatei Edith González a împlinit 18 ani. Cum s-a schimbat de-a lungul timpului Constanza Creel

Publicat pe 17.08.2022 la 12:37. Actualizat pe 17.08.2022 la 14:10

Constanza Creel a împlinit 18 ani. Cum s-a schimbat fiica regretatei Edith González de-a lungul timpului, așa cum a fost văzută în fotografii sau pe rețelele sociale.

Edith González a murit în urma diagnosticului de cancer ovarian pe 13 iunie 2019. Fotografie realizată pe 8 iunie 2017

Getty Images

Faimoasa și regretata Edith González a devenit mămică pentru prima oară pe 17 august 2004. Aceasta a încetat din viață pe 19 iunie 2019 în urma diagnosticului de cancer ovarian. Constaza Creel, fiica marii actrițe, s-a ținut departe de lumina reflectoarelor, însă fanii au urmărit-o prin intermediul fotografiilor postate pe internet.

Fiica regretatei Edith González a împlinit 18 ani

Deși Edith González a încetat din viață, a lăsat în urmă o întreagă carieră de succes, dar și o familie care îi poartă numele mai departe. Constanza Creel, fiica vedetei, a încercat întotdeauna să continue planurile mamei sale. Faimoasa actriță a devenit mamă pentru prima oară la 40 de ani, iar pe 17 august Constanza Creel împlinește 18 ani.

Edith González a început în 2004 filmările pentru telenovela “Mujer de madera”, însă a renunțat la proiect după doar trei luni pentru a avea grijă de sarcina sa. Constanza, unica fiică a vedetei, s-a născut pe 17 august 2004, însă la început identitatea tatălui său a rămas necunoscută. Imediat după naștere, s-a zvonit faptul că Santiago Creel, politicianul de origine mexicană, ar fi cel care i-a furat inima marii actrițe.

View this post on Instagram

A post shared by Santiago Creel Miranda (@santiagocreelm)

După 4 ani de la nașterea micuței, publicația “ Mi Guía” a făcut public certificatul de naștere unde se vedea fără doar și poate că tatăl acesteia este cu adevprat Santiago Creel. Ulterior, acesta a confirmat zvonurile.

“Vreau să spun că acela este un act oficial și recunoscut faptul că Constanza este fiica mea și cu acest lucru vreau să închei.”, a transmis acesta, conform Univision.com. Într-un interviu acordat publicației “ Hola! México”, confirma vorbele lui Santiago Creel.

Citește și:

“Constanza nu a fost un bebeluș planificat, dar a fost acceptat și dorit. Amândoi am avut iluzii și Santiago mereu a fost acolo pentru ea.”, au fost cuvintele regretatei vedete. Marea actriță a menționat întotdeauna că tatăl fiicei sale îi este un real suport. Deși a încetat din viață în 2019, Edith González a încercat să fie aproape de publicul său până în ultima clipă.

Viața și cariera regretatei Edith González

Constanza Creel a fost un sprijin real pentru mama sa, faimoasa Edith González, iar interviul oferit de actriță în 2018 stă mărturie a luptei pe care au dus-o amândouă de-a lungul anilor.

“Îi port o recunoștință enormă fiicei mele, Constanza. Atunci când a aflat că am cancer a dormit la picioarele mele trei săptămâni și nu și-a abandonat mama. E soarele din viața mea.”, au fost cuvintele actriței într-un interviu din 4 iunie 2018. De-a lungul timpului, marea actriță a postat mai multe imagini cu fiica sa în mediul online și a demonstrat cât de mult o îndrăgește pe aceasta.

View this post on Instagram

A post shared by Edith Gonzalez Lazo (@edithgonzalezmx1)

Citește și:

Pe 24 septembrie 2010, Edith González s-a căsătorit cu Lorenzo Lazo, cel cu care tânăra Constanza a trăit până la moartea actriței. Atunci când s-a întâmplat tragedia, fiica regretatei artiste avea doar 14 ani. Ulterior, s-a ținut departe de lumina reflectoarelor, însă a reapărat și a declarat că va continuar planurile mamei sale. După moartea mamei sale, Constanza a început să locuiască cu tatăl său. În iunie 2021 a fost văzută într-o fotografie alături de familie.

În articolul

Fiica regretatei Edith González a împlinit 18 ani. Cum s-a schimbat de-a lungul timpului Constanza Creel

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp