Happy People
Fiica regretatei Edith González reapare în mediul online. Are 19 ani și se implică în evenimente politice

Publicat pe 16.01.2024 la 12:00. Actualizat pe 16.01.2024 la 12:29

Constanza Creel reapare în mediul online după o lungă perioadă de absență. Tânăra are în prezent 19 ani și se implică în evenimente politice alături de tatăl său.

regretata Edith González a lăsat în urmă o fiică pe nume Constanza

Profimedia Images

Ca de fiecare dată, Constanza Creel a pozat zâmbitoare în fața camerelor. A demonstrat că seamănă leit cu regretata sa mamă, celebra vedetă de telenovele care a încetat din viață din cauza unei lupte pierdute în fața cancerului.

Fiica regretatei Edith González reapare în mediul online

De la moartea mamei sale, Constanza Creel și-a petrecut viața alături de tatăl său, politicianul Santiago Creel și familia acestuia. A ținut să nu se expună prea des în mediul online, însă recent a fost văzută într-una dintre fotografiile urcate de acesta pe internet. Ultima sa apariție a fost pe 14 martie 2023, la inaugurarea unui restaurant de lux. Pe 14 ianuarie 2024 a fost văzută încă o dată pe internet. În prezent, tânăra are 19 ani și seamănă leit cu regretata sa mamă.

View this post on Instagram

A post shared by Santiago Creel Miranda (@santiagocreelm)

Santiago Creel a fost cel care a publicat imaginea. Constanza apare într-un outfit casual, cu jeanși și o bluză neagră. Față de alte apariții, de data aceasta tânăra a avut părul prins și un pulover negru.

Citește și:

“Încheiem cu determinare campania cu convingerea că împreună vom reuși să facem lucruri mari.”, a scris Santiago Creel. Constanza Creel apare în cadrul campaniei lui Xochitl Galvez în Mexic. Tânăra avea 14 ani atunci când Edith González a încetat din viață din cauza cancerului ovarian. A fost diagnosticată în 2016. La doi ani de la moartea acesteia, Constanza Creel a sărbătorit 15 ani într-o petrecere privată alături de familie.

Pe atunci, Paulina Velasco a împărtășit mai multe imagini de la petrecere, dat fiind faptul că tânăra are o relație perfectă cu frații săi, Paulina și Mirada. Ultimele detalii despre viața tinerei au fost dezvăluite de către unchiul său, Víctor González. Acesta a declarat în 2023 că nepoata sa este “la școală cu propriile sale probleme”. De asemenea, a subliniat că adolescenta preferă muzica pop. Moartea surorii sale a marcat o perioada de distanțare, asta pentru că nu a mai reușit să-și vadă nepoata atât de des.

Văduvul lui Edith Gonzalez și-a găsit marea dragoste

Cu toate că a trecut printr-o perioadă dificil din punct de vedere emoțional, Lorenzo Lazo se iubește în prezent cu prezentatoarea Luz Blanchet. Acum cinci ani, a pierdut-o pe Edith Gonzalez, însă nu a încetat să spere niciodată la o viață amoroasă împlinită. Astăzi apare la braț alături de Luz Blanchet și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri.

Citește și:

“A fost o interesantă încrucișare de drumuri.”, a menționat vedeta. În luna octombrie, Lorenzo Lazo menționa faptul că începe o nouă relație și vorbea fără menajamente despre această situație nesperată în viața sa.

“Mă îmbarc într-o nouă călătorie, încep să cunosc pe cineva și ei bine, viața continuă.”, a dezvăluit pe atunci membrilor presei. Chiar dacă nu a oferit prea multe detalii, a fost o perioadă când s-a iubit cu o femeie pe nume Rocio. Pe măsură ce timpul a trecut, relația lor s-a disipat și au ajuns la concluzia că trebuie să petreacă viața pe drumuri separate ale vieții. Prima relație pe care Lorenzo Lazo a avut-o a fost cu o femeie pe nume Lourdes Peláez.

În articolul

Fiica regretatei Edith González reapare în mediul online. Are 19 ani și se implică în evenimente politice

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp