Happy People
Fiul actriței Erika Buenfil, apariție surprinzatoare pe retelele sociale

Publicat pe 23.04.2021 la 11:13. Actualizat pe 23.04.2021 la 23:24

Erika Buenfil și fiul său au avut o apariție surprinzătoare pe rețelele de socializare. Într-un scurt videoclip, actrița și adolescentul au îmbrăcat hainele sexului opus. Fanii au avut reacții dure la adresa băiatului, care purta o rochie.

Nicholas Buenfil a avut parte de critici dure, în urma unui videoclip postat pe TikTok

Profimedia Images

Nicolas Buenfil și mama sa au realizat o scurtă scenetă de divertisment, pe platforma TikTok. Cei doi se prefac că ar vorbi pe roluri, pe piesa „Rica y Apretadita”. Ulterior, tânărul în vârstă de 16 ani dansează fericit alături de mama sa. Videoclipul a fost postat pe data de 1 februarie, iar ulterior, a avut parte de reacții negative neașteptate.

Cei doi s-au filmat în ipostaze neobișnuite, strict pentru amuzament. Ceea ce a șocat însă a fost faptul că băiatul purta o rochie și juca rolul femeii în casă.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Erika buenfil (@erikabuenfil50)

Reacția fanilor după apariția surprinzătoare pe rețelele sociale a lui Nicolas Buenfil

Oamenii nu l-au privit deloc cu ochi buni pe fiul celebrei actrițe, protagonistă a telenovele de succes precum „Iubiri vinovate”, „Paradisul blestemat” și „Triumful dragostei”. De cum a apătut îmbrăcat în femeie, chiar alături de Erika Buenfil, criticile nu s-au lăsat deloc așteptate.

În loc să aprecieze un potențial talent actoricesc al băiatului ce i-ar putea călca pe urme mamei sale, internauții au început să îi pună la îndoială orientarea sexuală.

Ce răspuns a dat actrița

Bineînțeles, mama adolescentului a reacționat imediat în fața comentariilor. Actrița mexicană, în vârstă de 57 de ani, a clarificat totul chiar în cadrul unei emisiuni televizate. Erika Buenfil a ieșit să-și apere fiul, într-un interviu exclusiv pentru postul de televiziune „Hoy”, citat de TvYNovelas.

Ea a ținut să asigure pe toată lumea că nu ar avea absolut nicio problemă în cazul în care fiul său ar avea alte preferințe sexuale, decât cele acceptate ca fiind normale. A arătat astfel că este o persoană cu mintea deschisă și o mama devotată, care știe să ofere sprijin și iubire necondiționată.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Erika buenfil (@erikabuenfil50)

Totuși, a susținut că nu este cazul și că totul a fost doar pentru distracție.

„Dacă cineva știe cum este fiul meu, aceea sunt eu și, în afară de asta, nu aș avea probleme de niciun fel, în niciun fel de situație. Am mulți colegi, actori care se îmbracă în fiferite feluri pentru TikTok, să joace și să râdă. Fiul meu o făcea același lucru ... deci care e problema?”, a declarat ea.

În plus, actrița a exprimat faptul că atât ea, cât și Nicolás, în vârstă de 16 ani, sunt în favoarea diversității sexuale.

Nicholas are o iubită

O altă dovadă asupra faptului că lumea tinde să judece greșit anumite situații. Recent, Nicholas s-a afișat pe rețelele de socializare, alături de o domnișoară foarte simpatică. În fotografia alb-negru, postată de băiat pe Instagram, cei doi au zâmbete largi și se poate observa din start că există chimie între ei. Descrierea imaginii spune totul.

„Sunt norocos să te am”, a scris băiatul, iar între paranteze se poate distinge un „Te iubesc”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Nicolás Buenfil (@nico.buenfil)

Nicholas a precizat de la început că s-ar putea să regret postarea videoclipului cu el îmbrăcat în femeie, dar totuși o face.

„O, Doamne, ce rușine, dar am făcut-o pentru că nu am fost foarte activ în ultima vreme.”, le-a transmis băiatul urmăritorilor săi.

Videoclipul s-a bucurat de mare notorietate, fiind distribuit de 4,5 milioane de oameni.

Citește și:
În articolul

Fiul actriței Erika Buenfil, apariție surprinzatoare pe retelele sociale

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp