Celebra actriță Erika Buenfil mărturisește că a fost implicată în diverse rivalități de-a lungul carierei

Publicat pe 25.11.2020 la 16:19 Actualizat pe 25.11.2020 la 16:21

Erika Buenfil, sau pe numele său complet Teresa de Jesús Buenfil López, este o celebră actriță, prezentatoare TV și cântăreață mexicană.

Profimedia

Buenfil s-a luptat mult pentru carierea ei, fiind conșrientă de talentul și dedicarea ei. Motiv pentru care o bună periodă de timp a dispărut din lumina reflectoarelor din cauza tratamentului nu foarte plăcut din cadrul trustului pentru care lucra. Anii 1988-1995 au fost cei mai prosperi ani pentru cariera Erikăi, aceasta a jucat în rolul protagonistei în „Amor en silencio” și „Vida Robada”, fiind cele mai memorabile și populare ecranizări la vremea aceea. Sătulă de tratamentul nedrept, în 1995, Erika se mută la Televisa, cerând un tratament mult mai bun. Lucru care s-a întâmplat de altfel, a fost distribuită în telenovela fenomen „Tres Mujeres”, iar anii 2000 au fost de-a dreptul plini pentru actriță.

Ca urmare a unei cariere longevive, plină de activitate actoricească, Erika a avut timp destul și pentru rivalități cu alte colege din industrie.

Într-un interviu pentru tvynovelas actrița a mărturisit că au fost momente ale carierei ei în care ego-ul a primat și a avut diferite rivalități cu anumite colege din mediul ei de activitate.

„Am avut deja rivalități, ne-am dat deja în cot, ne-am luptat deja, am plâns deja și totul, adică este într-adevăr o chestiune de vârstă. Au fost momente în care voiai să fii cel mai bun și trebuia să faci ceva pentru asta, ego-ul e în firea umană.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ciuda acestor lucruri, Buenfil a declarat că securea a fost îngropată cu mult timp în urmă, deși actrița nu a oferit niciun nume concret din industrie. În prezent desfășoară proiecte alături de nume mari, precum Maribel Guardia și Laura Flores, dar nu se mai pune problema de ranchiună sau gelozii.

Citește și: Transformarea spectaculoasă a lui Daniel Arenas. Cum arată acum actorul din "Maricruz" Dovada că poate să strălucească chiar și atunci când poartă mască de protecție. Cum s-a pozat Thalia

În articolul

Celebra actriță Erika Buenfil mărturisește că a fost implicată în diverse rivalități de-a lungul carierei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x