Happy People
Fostul partener al actriței Irina Baeva spune că i-a găsit mesaje de la David Zepeda. Află dacă a fost vorba despre infidelitate

Publicat pe 18.07.2024 la 16:41. Actualizat pe 18.07.2024 la 19:33

Alfredo Abundis, cel care spune că a fost primul partener al faimoasei, a dezvăluit că motivul pentru care s-au despărțit au fost mesajele pe care aceasta le schimba cu David Zepeda. Află care este adevărul.

Fostul partener al actriței Irina Baeva spune că i-a găsit mesaje de la David Zepeda

Getty Images

Alfredo Abundis, fostul partener al faimoasei Irina Baeva, a oferit detalii despre relația lor, asta pentru că el a fost primul partener pe care l-a avut atunci când a ajuns în Mexic. În urma separării de Gabriel Soto, multe detalii încep să iasă la iveală.

Fostul partener al actriței Irina Baeva spune că i-a găsit mesaje de la David Zepeda

Pe data de 17 iulie, la doar o zi după ce s-a anunțat despărțirea dintre Gabriel Soto și Irina Baeva, fostul partener al rusoaicei a dezvăluit care a fost motivul pentru care s-a despărțit de aceasta. Se pare că ea își trimitea mesaje cu David Zepeda.

View this post on Instagram

A post shared by IRINA BAEVA (@irinabaeva)

Aceasta și-a părăsit țara natală pentru a deveni o stea în Mexic. A studiat în cadrul Centro de Educación Artística de Televisa (CEA) pentru a studia actorie. Acest lucru o ținea ocupată multe ore din zi, astfel că a început să-și neglijeze relația. Cu toate acestea, motivul care l-a făcut pe Abundis să pună punct relației au fost mesajele pe care Irina Baeva le schimba cu David Zepeda.

“Adevărul e că s-a întâmplat de mult, nu-mi mai amintesc bine. Ce îmi amintesc este că David îi făcea foarte multe complimente. Îi spunea că e frumoasă, că e superbă.”, a povestit Alfredo într-o emisiune TV. Acesta se pare că a fost unul dintre motivele rupturii. “Da, în mare parte. Eu am terminat relația. Eu tot dădeam și dădeam, numai sacrificii și ea nu.”, și-a amintit acesta.

Alfredo Abundis este de părere că Irina Baeva nu a fost infidelă. Relațiile sau au fost pe rând cu Abundis, Palomares și Soto. În prezent, aceasta lucrează alături de Emmanuel Palomares în cadrul operei de teatru Aventurera. A primit nenumărate critici în munca sa, însă Juan Osorio o susține în continuare ca și producător.

Irina Baeva i-ar fi fost infidelă lui Gabriel Soto

Se speculează faptul că actrița din Rusia trăiește o poveste de dragoste cu un impresar. Chiar dacă s-au afișat diferite zvonuri legate de separare, a fost Gabriel Soto cel care a confirmat totul. Potrivit publicațiilor locale, Irina Baeva formează un cumplu cu un impresar de origine mexicană, Victor Gonzalez Herrera.

În articolul

Fostul partener al actriței Irina Baeva spune că i-a găsit mesaje de la David Zepeda. Află dacă a fost vorba despre infidelitate

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp