Happy People
Fotografie din arhiva Thaliei. O adolescentă sclipitoare care a cucerit inimile oamenilor încă de tânără. Cum arăta când făcea primii pași în carieră

Publicat pe 27.01.2023 la 18:31. Actualizat pe 27.01.2023 la 19:05

Thalía, cunoscută ca "Regele Latinei" a muzicii, a început cariera sa încă din adolescență și a cucerit inimile fanilor din întreaga lume cu talentul său și carisma. Recent, o fotografie din arhiva personală a artistei a fost descoperită, arătând-o pe Thalía în tinerețe, încă în primii pași ai carierei sale.

Thalia

Getty

Fotografia, care a fost postată pe rețelele de socializare, o arată pe Thalía îmbrăcată într-o ținută albă, cu părul lung negru și cu șuvițe blonde, și cu un zâmbet larg pe chipul ei. Fanii și-au amintit cu nostalgie de anii când Thalia era o adolescentă sclipitoare și plină de viață, gata să înceapă călătoria sa în lumea muzicii.

Thalia, o adevărată stea încă din adolescență

Thalía și-a început cariera sa în muzică în anii '80, ca membru al formației mexicane "Timbiriche". A devenit apoi o artistă solo și a lansat mai multe albume de succes, precum "En éxtasis" și "Amor a la mexicana". Ea a câștigat mai multe premii și a fost nominalizată la Premiile Grammy Latino.

Thalía a devenit, de asemenea, o actriță talentată și a jucat în multe telenovelas populare din America Latină, precum "Maria Mercedes" și "Marimar". Ea a continuat să fie activă în muzică și televiziune și are o carieră de succes și astăzi.

Această fotografie din arhiva personală a Thaliei ne arată un moment din tinerețea sa și ne amintește cât de departe a venit artista și cât de mult a realizat în cariera sa. Este o amintire emoționantă pentru fanii ei și o inspirație pentru cei care își doresc să înceapă propria lor călătorie în lumea muzicii.

Citește și:

Celebritynetworth.com notează că artista are o avere netă de 60 de milioane de dolari. Trebuie remarcat faptul că o mare parte din averea ei netă este legată de soțul ei Tommy Mottola, a cărui avere netă este de peste 500 de milioane de dolari. Thalía este considerată de mulți drept cea mai de succes vedetă feminină latino de până acum.

Citește și:
În articolul

Fotografie din arhiva Thaliei. O adolescentă sclipitoare care a cucerit inimile oamenilor încă de tânără. Cum arăta când făcea primii pași în carieră

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp