Thalía a scos din cufărul cu amintiri o fotografie de sărbătoare. Cum arată rochia atipică pe care a îmbrăcat-o vedeta și ce mesaj a transmis

Publicat pe 20.12.2022 la 09:33 Actualizat pe 20.12.2022 la 10:31

Thalía a scos din cufărul cu amintiri o fotografie de sărbătoare. Cum arată rochia atipică pe care a îmbrăcat-o vedeta și ce mesaj a transmis.

Thalía a îmbrăcat un sacou cu ștrasuri și are breton și zâmbește

Thalía a scos din cufărul cu amintiri o fotografie de sărbătoare

Getty Images

Thalia reușește să se mențină pe cele mai înalte culmi indiferent de timpul care trece peste ea, dar și de generațiile de artiști care o urmează. Se reinventează și vine de fiecare cu noi concepe de a-și atrage publicului. Nu lipsesc momentele în care vedeta readuce la viață clipe din trecut, momente iconice care au reușit să iasă în evidență.

Thalia a scos din cufărul cu amintiri o fotografie de sărbătoare

Ariadna Thalia Sodi Miranda, cunoscută publicului ca Thalia, este considerată una dintre cele mai influente artiste din Mexic. Este cântăreață, actriță și femeie de afaceri, iar rolul de mamă a reușit să-l lase întotdeauna doar pentru sine și familie. Comunicarea cu fanii a fost de fiecare dată nelipsită, având peste 20 de milioane de internauți ce o urmăresc pe pagina personală de Instagram. A postat până în prezent peste 10 milioane de fotografii și filmulețe, cele mai multe din viața profesională.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este mama a doi copii și o persoană influentă, iar trupul de domnișoară i-a rămas în continuare ca la 20 de ani. Are formele unui model, iar de fiecare dată ține să arate tuturor că fizicul nu se menține peste noapte, asta pentru că este nevoie de multă muncă și dăruire. Alimentația și o viață sănătoasă fac parte din rutina zilnică a vedetei.

Citește și: Jorge Salinas și Elizabeth Alvarez au postat o fotografie de familie realizată de profesioniști. Cum întâmpină actorii sărbătorile de iarnă alături de cei doi copii

De aceea, pentru a face o comparație, aceasta ține să arate deseori fotografii din trecut. Așa s-a întâmplat și în cazul acesta, când Thalia a scos din cufărul cu amintiri o imagine de sărbătoare, potrivită pentru acest moment al anului.

„Când îți spun să vii îmbrăcată normal pentru cina de Crăciun”, a scris Thalia în dreptul fotografiei postate. Sute de comentarii și mii de aprecieri au fost lăsate de fanii din toată lumea. Aceasta a reușit să-și mențină o dietă echilibrată chiar și atunci când a rămas însărcinată și nu a renunțat la acest aliment în dieta sa.

Ce aliment nu lipsește din viața celebrei Thalia

Nu există moment în care Thalia să nu consume salate. Indiferent că vorbim despre cină, mic dejun sau prânz, vedeta include acest aliment în viața sa, indiferent de sezon. De asemenea, pentru menținerea unei pieli sănătoase, aceasta nu uită de cremele hidratante și le folosește pe cele cu colagen. Vedeta a subliniat că de cele mai multe ori folosește produse naturale, la fel cum a fost învățată de mama sa. Un exemplu este uleiul de cocos pe care Thalia îl utilizează pentru a avea un păr hidratat și strălucitor.

Citește și: Giovanna Antonelli surprinde într-un body negru mulat, pe tocuri amețitor de înalte. Actrița s-a arcuit cât putut pentru o imagine de senzație

“Încă mi-o amintesc pe mama mea spunându-mi să-mi aplică o mască pe săptămână. M-a învățat cum să folosesc ingredientele pe care le aveam acasă.”, a dezvăluit Thalia. Aceasta folosește uleiul de cocos încă de când a început să-și vopsească părul pentru a și-l menține sănătos.

Cu toate că este una dintre cele mai de succes artiste, viața Thaliei nu a fost întotdeauna lapte și miere. Aceasta a trecut printr-o pierdere serioasă atunci când la vârsta de 5 ani a simțit lipsa tatălui pentru totdeauna. Ernesto Sodi suferea de diabet și din cauza trecerii sale în neființă, Thalia a avut parte de probleme serioase psihice.

În articolul

Thalía a scos din cufărul cu amintiri o fotografie de sărbătoare. Cum arată rochia atipică pe care a îmbrăcat-o vedeta și ce mesaj a transmis

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x