Happy People
Gabriel Porras, actorul de telenovele care a renunțat la cariera sa pentru a deveni barman. Care a fost motivul pentru care a luat această decizie

Publicat pe 22.03.2024 la 15:32. Actualizat pe 22.03.2024 la 17:29

Gabriel Porras a fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele, însă a decis să se reorienteze în viața profesională. Ce a declarat vedeta într-un interviu recent.

Gabriel Porras a jucat în telenovela Prisionera alături de Gabriel Spanic și Mauricio Islas în 2004

Getty Images

Gabriel Porras a fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele. A jucat în producții de excepție precum Prisionera alături de Gabriela Spanic și Maruricio Islas. Difuzată în 2004, a reușit să cucerească publicul încă de la primele episoade. Cu toate că a devenit îndrăgit de către public, acesta nu a reușit să aibă succesul mult visat și s-a orientat către o altă meserie. Vezi despre ce este vorba.

Gabriel Porras, actorul de telenovele care a renunțat la cariera sa pentru a deveni barman

Într-un interviu recent, acesta a povestit despre dificultățile financiare pe care le-a întâlnit și care a fost motivul pentru care a renunțat la cariera de actor. A fost nevoit să lucreze în baruri și astfel să înceapă o meserie de barman.

“Cel mai dificil a fost să stau în casă și să aștept acel faimos telefon pentru următorul rol de protagonist și rezultă că nu l-am primit. A trecut un an, au trecut doi și nimic. Atunci ai două opțiuni: să te gândești că nu ești bun ca actor sau că circumstanțele nu au fost în favoarea ta la acel moment.”, a povestit actorul într-o emisiune alături de Adamari Lopez.

Citește și:

A mărturisit că în 2020 i s-a finalizat contractul pe care îl avea și nu a mai lucrat ca și actor. Oportunitățile au întârziat să apară, astfel că s-a îndreptat către o altă meserie. A profitat de ocazie și a luat decizii dure în sfera profesională. A optat pentru cursuri de barman și astfel a ajuns să lucreze cu publicul în acest sens.

“Actorii au fost întotdeauna barmani sau picoli înainte de a atinge faima și m-am gândit că e cel mai bine așa. Când am început să lucrez mi-am dat seama cât de mult trebuie să respect oamenii ăștia pentru că au o muncă extrem de dificilă.”, a povestit Gabriel Porras. A subliniat că această nouă meseria l-a ajutat să-și plătească facturile și serviciile pe care le folosește și nu se rușinează cu ceea ce a fost nevoit să realizeze în timp, arată expreso.ec.

Gabriel Porras, recunoscut de fani în baruri

Pe măsură ce timpul a trecut, actorul care a jucat în telenovele precum Bajo el mismo cielo sau La casa de al lado, s-a dedicat noii sale meserii. A fost recunoscut de către fani și a primit de-a lungul timpului bacșișuri consistente. De asemenea, în 2013 și-a anunțat separarea de Sonya Smith.

Citește și:

„După mulți ani de căsnicie, azi dorim să comunicăm jurnaliștilor care ne-au susținut că ambii am decis să punem pun acestei relații matrimoniale. Vă cerem respect și vă mulțumim celor care ne-ați susținut în carieră și pe plan personal.”, s-a arătat pe atunci într-un comunicat de presă. Ricardo Chavez este actorul alături de care Sonya Smith și-a refăcut viața după divorțul de Gabriel Porras. Acesta din urmă a recunoscut la un moment dat că a avut o pasiune pentru o colegă de platou cu 20 de ani mai tânără. A recunoscut o singură dată, însă s-a arătat mulțumit că nu s-a întâmplat nimic între ei.

În articolul

Gabriel Porras, actorul de telenovele care a renunțat la cariera sa pentru a deveni barman. Care a fost motivul pentru care a luat această decizie

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp