Happy People
Gabriel Soto a ajuns de urgență la spital. Actorul se afla pe platourile de filmare când a acuzat dureri îngrozitoare

Publicat pe 08.07.2024 la 10:57. Actualizat pe 08.07.2024 la 11:48

A fost internat de urgență însă a reușit să ajungă înapoi în confortul propriei case. Gabriel Soto și-a ținut fanii la curent cu ceea ce s-a întâmplat.

Gabriel Soto a ajuns de urgență la spital

Getty Images

Gabriel Soto a fost internat de urgență după ce a acuzat dureri îngrozitoare în timp ce se afla pe platourile de filmare. Sâmbătă, 6 iulie, actorul urma să ofere o nouă reprezentație alături de Cecilia Galliano și ceilalți colegi.

Gabriel Soto a ajuns de urgență la spital

Recunoscut pentru mai multe telenovele de succes în care a jucat de-a lungul timpului rolul de protagonist, Gabriel Soto a fost diagnosticat cu insuficiență respiratorie parțială și hipertesiune arterială după ce a fost dus de urgență la spital. Acesta urma să ofere o nouă reprezentație a piese de teatru El precio de la fama.

View this post on Instagram

A post shared by ¿Dónde es el Plan? (@dondeeselplan)

Producătorul Gerardo Quiroz i-a anunțat pe toți de faptul că actorul se află în prezent în propria casă, acolo unde se odihnește pentru a nu mai întâmpina astfel de episoade nefaste, arată univision.com.

“Va fi în repaus până marți și atunci îi vor face alte invetigații.”, a declarat un jurnalist local. În prezent, actorul se află în afara oricărui pericol. Gabriel Soto nu a ieșit în mediul online la scurtă vreme, însă ulterior și-a ținut fanii la curent cu tot ceea ce s-a întâmplat în realitate. Totul s-a întâmplat cu doar câteva minute înainte ca opera El precio de la fama să fie prezentată publicului spectator.

Citește și:

“Venea aici cu Moises asistenul său. I s-a făcut foarte rău, adevărul e că era foarte rău. I-am spus nu, du-te la doctor.”, a declarat producătorul Gerardo Quiroz. Cu toții au crezut că medicii îi vor oferi alternative pentru a-i scădea presiunea, însă lucrurile s-au întâmplat cu totul altfel.

“Atunci trebuie să speri la Dumnezeu că va fi bine. S-a prezentat cu stări de vomă, puls instabil, hipertesiune arterială, presiunea era foarte crescută și insuficiență respiratorie. Au trebuit să-l ducă la spital și s-au anulat reprezentațiile de la sfârșitul săptămânii. Va rămâne sub observație și o să-i facă varii studii.”, a menționat producătorul.

Cum a reacționat Irina Baeva la vestea că partenerul Gabriel Soto a fost internat de urgență

Actrița de origine rusă a fost văzută ieșind din cadrul operei de teatru Aventurera, acolo unde joacă rolul principal. Întrebată de jurnaliști în legătură cu Gabriel Soto, aceasta nu a oferit nicio informație în acest sens. Totul s-a petrecut pe data de 6 iulie, sâmbătă.

Prezentatoarea Ana Maria Alvarado a publicat pe una dintre platformele de socializare faptul că a fost Irina Baeva cea care i-a fost alături lui Gabriel Soto. În ultimele săptămâni s-a zvonit faptul că cei doi îndrăgostiți ar fi rupt logodna, iar actorul s-ar afla în casa colegei și prietenei Cecilia Galliano. A fost însuși protagonistul din El precio de la fama cel care a mărturisit faptul că legătura cu colega de platou este strict una de amiciție care se întinde pe mai mulți ani.

Se pare că a fost Gerardo Quiroz, producătorul, cel care a pus la cale ideea ca actorul să fie surprins în casa faimoasei Cecilia Galliano. La scurt timp toată lumea a speculat că Irina Baeva și Gabriel Soto nu mai formează un cuplu de ceva timp.

În articolul

Gabriel Soto a ajuns de urgență la spital. Actorul se afla pe platourile de filmare când a acuzat dureri îngrozitoare

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp