Irina Baeva va interpreta același rol pe care l-au avut în trecut Edith Gonzalez și Niurka. Gabriel Soto reacționează

Publicat pe 10.05.2024 la 15:17 Actualizat pe 10.05.2024 la 15:49

S-a confirmat faptul că Irina Baeva va fi următoarea “Aventurera”, rol pe care în trecut l-au avut faimoasele Edith Gonzalez și Niurka. Gabriel Soto a reacționat în acest caz.

îndrăgostiți stau îmbrățișați

Irina Baeva va interpreta același rol pe care l-au avut în trecut Edith Gonzalez și Niurka

Profimedia Images

Gabriel Soto a răspuns instant la ideea că logodnica sa urmează să interpreteze același rol pe care l-au avut în trecut Edith González, Niurka, Susana González și Itatí Cantoral. Irina Baeva se teme să nu fie comparată cu acestea. Vedeta a confirmat la începutul anului că va fi Elena Tejero’ în teatru.

Irina Baeva va interpreta același rol pe care l-au avut în trecut Edith Gonzalez și Niurka

La începutul anului 2024, Irina Baeva și-a anunțat fanii că va juca același rol pe care în trecut l-au avut și Edith González, Niurka, Susana González, Itatí Cantoral sau altele. Gabriel Soto a fost cel care a apărut în fața reporterilor și a vorbit despre această idee, dar mai ales a lăsat să se înțeleagă dacă logodnica sa se teme de comparații viitoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Irina știe foarte clar că o să existe comparații. Ea este foarte deșteaptă în sensul că, așa cum spune ea, fiecare persoană și fiecare actor joacă în stilul propriu.”, a declarat Gabriel Soto. Actorul din Vencer la Culpa a menționat că acest remake în spatele lui Juan Osorio va fi complet diferit. De aceea, actrița este cu atât mai entuziasmată.

Citește și: Gabriel Soto a împlinit 49 de ani și a fost sărbătorit în stil mare. Ce tort a primit din partea iubitei Irina Baeva

“O să fie un concept complet diferit. Cred că o să i se potrivească foarte bine personajul, proiectul în sine. Este foarte emoționată, foarte fericită și asta este cel mai important. Atunci când ceva te emoționează, ai tot cheful din lume.”, a spus acesta. Încă o dată, Gabriel Soto a specificat faptul că logodnica sa este cu adevărat disciplinată și că își dorește să joace acest rol, imediat ce termină filmările pentru telenovela din prezent.

“Irina este foarte disciplinată și tot ce învață, oferă apoi cu 110 % mai mult. Acum este în clasele de canto, de dans și după ce termină de filmat telenovela La historia de Juana începe repetițiile pentru Aventurera.”, a menționat acesta.

Irina Baeva, emoționată pentru rolul pe care îl va interpreta în producția Aventurera

Cu toate că este nevoită să joace un personaj complet diferit față de ceea ce a interpretat până acum, Irina Baeva se arată extrem de entuziasmată în acest sens. A mărturisit că va face tot ceea ce este necesar pentru ca proiectul să se desfășoare într-un ritm normal, fără ca nimic să împiedice această evoluție artistică.

Citește și: Ce cadou i-a oferit Gabriel Soto fiicei Elissa Marie la aniversarea a 15 ani. Actorul a făcut primele declarații

“Tot ce este necesar. O să iau cursuri de canto, de dans, tot ce se oferă. Duminicile, lunile, marțea, noaptea, în toate momentele în care o să se poată. Sunt foarte emoționată de această oportunitate. Cred că este o oportunitate uriașă pentru mine și sunt foarte fericită și norocoasă pentru că m-au ales pe mine să dau viață unui astfel de personaj.”, a menționat vedeta. Are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt momente surprinse cu ajutorul colaborărilor pe care le are alături de diverse branduri. Irina Baeva este originară din Rusia, însă locuiește în Mexic de când a decis că își dorește să devină actriță.

În articolul

Irina Baeva va interpreta același rol pe care l-au avut în trecut Edith Gonzalez și Niurka. Gabriel Soto reacționează

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2024. Leii se pot confrunta cu conflicte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Lista alimentelor periculoase care nu vor putea fi vândute în apropierea şcolilor. Comercianţii cred că legea este imposibilă
a1.ro
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
HelloTaste.ro
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Catine
Care este secretul pentru a dezvolta masa musculară. Se pare că cheia stă în alegerea mic dejunului
useit.ro
Cele „câteva momente de glorie” care au dus la „8 ani de durere” pentru Elon Musk. Ce a pățit miliardarul
as.ro
Fosta iubită a „Prinţişorului Craiovei” trăieşte clipe de senzaţie într-o vacanţă de lux: „Pentru totdeauna îndrăgostită”
MediCOOL
Efectele grădinăritului asupra organismului. Ce schimbări benefice pot produce
Spynews
A început procesul bărbatului care a ucis o femeie însărcinată. Patronul nu ar avea remușcări că și-a ucis angajata 
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea plămânilor. Efectele benefice asupra acestor organe vitale
HelloTaste
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
x