Happy People
Gabriel Soto și Irina Baeva s-au logodit. Detaliile din spatele marelui „Da”

Publicat pe 21.01.2021 la 11:22. Actualizat pe 21.01.2021 la 11:27

Gabriel Soto și Irina Baeva au vești minunate pentru fanii lor din întreaga lume. Cei doi îndrăgostiți au anunțat pe data de 20 ianuarie 2021 că s-au logodit.

Gabriel Soto și Irina Baeva s-au logodit

Profimedia

Irina și Gabriel trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, după ce destinele celor doi au fost aduse împreună pe platoul de filmare în anul 2017.

Cuplul a anunțat în dimineață zilei de 20 ianuarie vestea bună pe rețelele de socializare cu o frumoasă fotografie unde poate fi admirat inelul cu care ce-i doi și-au sigilat iubirea. Detaliile relației celor doi și a momentului care le-a schimbat viața au fost prezentata de către cei de la HOLA SUA.

View this post on Instagram

A post shared by IRINA BAEVA (@irinabaeva)

Pe 25 octombrie Gabriel și-a surprins iubita cu o seară romantică în care i-a dat inelul. Irina tocmai se întorcea din călătoria ei la New York, moment în care Soto a realizat că o iubește atât de mult încât a decis să nu o lase niciodată să scape și astfel să-i arate că dragostea lui este pentru totdeauna.

Frumoasa Irina Baeva a împărtășit vestea bună cu o fotografie tandră în care îl sărută pe actor pe frunte, iar în prim-plan puteți vedea inelul de logodnă pe mâna Irinei. „Am spus că da”, a scris actrița și lângă data logodnei sale, în aceeași zi în care a sărbătorit 28 de ani cu cadoul perfect de la iubitul ei. Gabriel a împărtășit știrile cu aceeași fotografie și bucuria că femeia pe care o iubește „a spus da”.

View this post on Instagram

A post shared by (@esquedachris)

Deși cuplul este logodit de trei luni, ei au păstrat secretul foarte bine. Irina nu și-a arătat complet mâna stângă în postările ei pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, într-una dintre poveștile sale de pe Instagram, a arătat inelul pentru prima dată , un detaliu pe care fanii săi l-au remarcat instantaneu.

View this post on Instagram

A post shared by gabrielsoto (@gabrielsoto)

Relația celor doi a început în urmă cu ceva ani, când și-au promis că nu se vor lăsa influențați sau afectați de criticile apărute în media. Relația lor a înflorit și mai mult în perioada pandemiei când au fost nevoiți de împrejurări să petreacă și mai mult timp împreună.

Citește și:
În articolul

Gabriel Soto și Irina Baeva s-au logodit. Detaliile din spatele marelui „Da”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp