Happy People
Gabriela Spanic, a fost vizitată de Felicia Mercado, fosta Miss Mexico. Cele două legende ale televiziunii, reunite după o lungă perioadă 

Publicat pe 09.12.2022 la 16:45. Actualizat pe 09.12.2022 la 16:54

Două dintre marile actrițe ale industriei telenovelelor s-au întâlnit după mult timp. Gabriela Spanic și Felicia Mercado s-au revăzut într-un cadru informal. Cum s-au fotografiat vedetele împreună.

Gabriela Spanic și Felicia Mercado

Gabriela Spanic este un nume foarte cunoscut în lumea telenovelelor. Atât frumusețea, cât și talentul vedetei i-au oferit titlul de „regină a telenovelelor”. A jucat de-a lungul timpului alături de alți actori celebri, cu mulți dintre ei chiar a legat prietenii strânse.

Felicia Mercado este colega de breaslă a Gabrielei Spanic. Viața de pe platourile de filmare nu este, însă, singurul lucru care le leagă. Deși au origini diferite, cele două actrițe au devenit populare datorită titlurilor de Miss Venezuela pentru Gabriela, și respectiv Miss Mexico pentru Felicia, pe care le-au obținut la o vârstă fragedă.

Chiar dacă în ultimii ani cele două vedete au apărut tot mai rar pe marile ecrane, prezentându-și intenția de a se retrage din lumea cinematografică, se pare că legătura de prietenie dintre ele încă rezistă.

Cum s-a fotografiat Gabriela Spanic alături de Felicia Mercado la ceva vreme de când nu s-au mai văzut

Gabriela Spanic a împărtășit cu cei peste două milioane de prieteni de pe Instagram o fotografie care se pare că le-a fost pe plac. Regina telenovelelor s-a fotografiat alături de colega ei de platou, Felicia Mercado.

Descrierea pe care a lăsat-o Gabriela la postare menționează că Felicia i-ar fi făcut o vizită neoficială. Cele două chiar s-au asortat, ambele purtând șapcă de tip baker. Gabriela Spanic și Felicia Mercado par că au petrecut timp frumos împreună și se bucură una de prezența celeilalte, etalând câte un zâmbet larg.

View this post on Instagram

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv)

Citește și:

Gabriela Spanic a împlinit 49 de ani pe 10 decembrie

Gabriela Spanic și Felicia Mercado arată impecabil chiar și la această vârstă. Gabriela a împlinit astăzi, 10 decembrie 49 de ani, iar Felicia, câteva zile mai târziu vârsta de 63 de ani.

Cele două vedete și-au păstrat trăsăturile frumoase care le-au adus faima și titlul de Miss.

Citește și:
În articolul

Gabriela Spanic, a fost vizitată de Felicia Mercado, fosta Miss Mexico. Cele două legende ale televiziunii, reunite după o lungă perioadă 

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp