Viața și cariera actriței Gabriela Spanic din “Stăpâna”. Cum și-a început vedeta incursiunea în lumea faimei

Publicat pe 07.12.2022 la 11:27 Actualizat pe 07.12.2022 la 12:32

Viața și cariera actriței Gabriela Spanic din “Stăpâna”. Cum și-a început vedeta incursiunea în lumea faimei și cum a reușit să se mențină pe cele mai bune poziții ani la rând.

Gabriela Spanic poartă o bluză neagră transparentă, are părul tuns bob și zâmbește

Gabriela Spanic este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele

Profimedia Images

Gabriela Spanic este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele. A jucat în producții precum “La Usurpadora” și “Stăpâna” și a ținut întotdeauna primele pagini ale publicațiilor de scandal cu viața sa personală. Deși recent a dezvăluit că își dorește să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a-și începe propria afacere, momentan continuă cu planurile sale profesionale.

Viața și cariera actriței Gabriela Spanic din “Stăpâna”

Este model și actriță, născută pe 10 decembrie 1973 în Ortiz, Venezuela. Din 1991 a continuat să rămână în atenția fanilor cu producții de succes. Printre acestea se numără: “Mundo de fieras” ( 1991), “La loba herida” (1992 – 1 episod), “Divina obsesion”, “Rosangelica”, “Morena Clara”, “Maria Celeste”, “Como tu, ninguna”, “Quirpa de tres mujeres”, “Todo por tu amor”, “La Usurpadora”, “Mas alla de la Usurpadora”, “For your love”, „The outsider”, „La venganza”, „Prisionera”, „Tierra de Pasiones”, “Decisiones”, „Soy tu duena” și multe altele.

Urmărește "Stăpâna", de luni până vineri de la 15:30, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși este cunoscută simplu ca și Gaby Spanic, numele complet al vedetei este Gabriela Elena Spanic Utrera. Are o soră geamănă, Daniela Spanic cu care o bună perioadă de timp a avut o relație defectoasă din toate punctele de vedere. În prezent, cele două se susțin reciproc din cauza problemelor personale prin care au trecut în relațiile amoroase. Deși este recunoscută pentru operațiile estetice la care a ținut să apeleze de-a lungul timpului pentru a-și modifica fizic corpul, vedeta nu uită să practice sport și să aibă dietă sănătoasă.

Citește și: Viața și cariera actorului Fernando Colunga, protagonistul din telenovela "Stăpâna". A format un cuplu cu celebra Thalía

Tatăl vedetei este originar din Croația, iar mama sa din Venezuela. Deși este prezentă în permanență atât pe micile ecrane cât și în mediul online, a ținut de-a lungul timpului să păstreze distanța în ceea ce privește viața fiului său în vârstă de 13 ani. Gabriela Spanic mai are o soră pe nume Patricia Spanic, dar și un frate, Antonio. A studiat psihologie pentru o perioadă în cadrul Andres Bello Catholic University, însă ulterior a realizat că marea sa pasiune este actoria.

Gabriela Spanic de-a lungul timpului

Deși a ținut să studieze psihologia, după o perioadă a realizat că locul său se află în lumina reflectoarelor. Astfel, a participat în cadrul Miss Venezuela International în 1992, concurs pe care l-a și câștigat, astfel lansându-și cariera de succes. În jurul anului 1997 vedeta și-a mutat reședința în Mexic, odată cu decizia de a se căsători.

Citește și: Cine este Lucero, protagonista din telenovela “Stăpâna”. Are 53 de ani și doi copii cu care se mândrește în mediul online

Telenovela “La Usurpadora” a apărut pe micile ecrane în 1998. Acolo, Gabriela Spanic a interpretat dublu rol, Paola și Paulina. Producția a reușit să depășească toate recorduile așteptate la acea vreme, fiind una dintre cele mai umărite povești pe atunci. Chiar și astăzi, ecoul său răsună în inimile fanilor. A fost difuzată în 120 de țări și tradusă în 25 de limbi. A fost prima telenovelă ce a câștigat mai mult de 20 de puncte în cadrul TV America audience.

În 2000 a devenit co-prezentatoare în cadrul OTI Festival ce a avut loc în Acapulco. În 2020, vedeta a participat în cadrul emisiunii “Dancing with the stars”, Ungaria. Ulterior a jucat în telenovela “Si nos dejan”, dar și în show-ul “La casa de los famosos” ca participant.

În articolul

Viața și cariera actriței Gabriela Spanic din “Stăpâna”. Cum și-a început vedeta incursiunea în lumea faimei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ploi şi vijelii peste România. Temperaturile vor scădea brusc cu până la 15 grade Celsius în mai multe regiuni ale ţării
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x