Happy People
Gabriela Spanic a îmbrăcat o rochie transparentă la 49 de ani. Cum arată ținuta pe care puține femei o pot proba

Publicat pe 09.03.2023 la 13:11. Actualizat pe 10.03.2023 la 09:09

Gabriela Spanic a îmbrăcat o rochie transparentă la 49 de ani. Cum arată ținuta pe care puține femei o pot proba.

Gabriela Spanic a jucat dublu rol în telenovela "la Usurpadora"

Profimedia Images

Gabriela Spanic se numără printre cele mai apreciate vedete de telenovele. “La Usurpadora” a fost producția care i-a adus succesul internațional, iar următoarele roluri au reușit să confirme faptul că își merită locul în lumea actorilor de succes. Continuă să fie o prezență inedită atât în mediul online cât și pe micile ecrane.

Gabriela Spanic a îmbrăcat o rochie transparentă la 49 de ani

Menționată în telenovela braziliană Vai na fé de către actrița Renata Sorrah în personajul Wilma, Gabriela Spanic a ținut să-i mulțumească acesteia chiar pe pagina sa personală de Instagram. Postarea a avut peste 20 de mii de aprecieri, iar Rosane Svartman a fost cea care a mărturisit că o colaborare între cele două vedete ar fi “un vis”.

View this post on Instagram

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv)

“Asta a fost când mi-am încercat cariera în Mexic. Rolul era al meu. Dar usurpatoarea aceea de Gabriela Spanic mi l-a luat.”, a fost replica Wilmei într-o conversație cu Vitinho ( Luis Lobianco). Din 2023, telenovela “La Usurpadora” este disponibilă și în Brazilia. Renata Sorrah a ținut să-i transmită un mesaj direct faimoasei Gabriela Spanic, asta după ce vedeta i-a mulțumit direct într-un mesaj postat în mediul online.

Citește și:

“Bună, Gabriela, Gabi, ce bucurie că mi-ai dat mesaj, a fost așa frumos, plin de afecțiune cu atât de mult umor. Toată lumea l-a îndrăgit. Sper ca într-o zi să putem lucra împreună. Te-ai gândit cât de minunat ar fi? Haide să încercăm și să facem ceva împreună. Vreau să-și urez tot ce este mai bun, în viața personală, în cea profesională, totul și vreau să-ți spun că sunt cel mai mare fan al tău.”, a menționat actrița celebră.

La 49 de ani, Gabriela Spanic reușește în continuare să impresioneze cu fizicul său de invidiat. A îmbrăcat o rochie neagră, transparentă și s-a lăsat fotografiată de profesioniști. Puține femei ar putea purta însă ținuta pe care actrița și-a ales-o.

Câți frați are Gabriela Spanic și cum se înțelege cu aceștia

Este una dintre actrițele din Venezuela cu cea mai mare recunoaștere internațională. Gabriela Spanic a avut întotdeauna o relație apropiată cu familia sa, deși s-a arătat distantă față de sora sa geamănă, Daniela Spanic. Familia i-a fost întotdeauna alături, încă de la începuturile carierei sale de model, dar și incursiunii în lumea actoriei.

Citește și:

Gabriela Spanic are o soră mai mică pe nume Patricia Spanic și un frate pe nume Antonio Spanic. Cei doi s-au aflat întotdeauna departe de luminile reflectoarelor. Cea care a cunoscut însă faima a fost Daniela Spanic, sora geamănă a faimoasei actrițe. Este îndrăgită atât în Venezuela cât și în America Latină. În 2007, Daniela Spanic s-a căsătorit cu Ademar Nahum și din această relație a rezultat unica fiică, Katalina Nahum Spanic.

Cu toate acestea, Gabriela Spanic și-a atenționat sora de pericolele la care se poate expune în acest fel. De atunci, certurile între cele două au fost nenumărate. Relația lor a început să se îmbunătățească în 2017, atunci când Daniela Spanic a divorțat de soțul său. Aceasta a suferit un atac cerebral în timp ce era însărcinată.

În articolul

Gabriela Spanic a îmbrăcat o rochie transparentă la 49 de ani. Cum arată ținuta pe care puține femei o pot proba

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp