Happy People
Gabriela Spanic, actrița din "La Usurpadora", va juca într-un nou serial. Ce imagini a împărtășit vedeta cu fanii săi

Publicat pe 18.11.2022 la 18:09. Actualizat pe 18.11.2022 la 18:13

După o pauză de câțiva ani, Gabriela Spanic a revenit pe marile ecrane în 2021 pentru producția „Corazón Guerrero”. Se pare că vedeta pregătește o nouă surpriză fanilor și va juca într-un nou serial TV. Ce imagini a împărtășit actrița pe pagina ei de Instagram.

Gabriela Spanic

Getty

Gabriela Spanic este una dintre cele mai apreciate vedete de telenovele. După opt ani de pauză de la televiziune, actrița a revenit cu un rol în serialul „Corazón Guerrero”. Deși presa internațională scria că aceasta va fi ultima producție a vedetei, deoarece îți dorește să se retragă din lumea cinematografiei, imaginile publicate de starul de cinema pe contul ei de Instagram dezmint aceste speculații.

Gabriela Spanic revine într-un nou serial, alături de cele mai mari staruri de telenovele

Noua producție în care va juca Gabriela Spanic este „Secretos de Villanas”. Alături de ea, vor mai apărea alte 5 nume celebre ale industriei telenovelor- Aylin Mujica, Sarah Mintz, Geraldine Bazán, Sabine Moussier și Cynthia Klitbo.

View this post on Instagram

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv)

Citește și:

Gabriela a publicat pe contul său de Instagram un clip video ce prezintă câteva secvențe din noul serial. Vedeta își îndeamnă fanii să descarce aplicația pentru a putea urmări premiera internațională care va fi disponibilă în aplicația Canela.TV.

Fanii au fost încântați să afle că actrița nu intenționează încă să se retragă din lumea cinematografiei și și-au prezentat entuziasmul de a urmări noul serial: „Nu-l voi pierde pentru nimic în lume”, „Ești preferata mea, Gabriela, te iubesc din toată inima”, „Sunt nerăbdătoare”.

Citește și:
În articolul

Gabriela Spanic, actrița din "La Usurpadora", va juca într-un nou serial. Ce imagini a împărtășit vedeta cu fanii săi

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp