Happy People
Gaby Espino are un abomen de invidiat. Imaginile prin care a impresionat rețelele de socializare

Publicat pe 11.03.2021 la 13:19. Actualizat pe 11.03.2021 la 13:33

Gaby Espino se numără printre cele mai frumoase actrițe de telenovele din lume. Vedeta a cucerit inimile fanilor cu aparițiile sale în cele mai de succes producții. De curând actrița a apărut într-o ipostază extrem de sexy și și-a lăsat abdomenul la vedere.

Gaby Espino la premiera Netflix a filmului "Ingobernable", 2017

Getty Images

Gaby Espino, pe numele său complet María Gabriela Espino Rugero, s-a născut pe data de 15 noiembrie 1977, în Caracas, Venezuela. Aceasta este o actriță, prezentatoare TV și un model cunoscut, în rândul publicului mexican. Cu toate acestea celebritatea lui Gaby Espino a venit odată cu apariția acesteia în cele mai cunoscute telenovele.

Espino nu și-a descoperit de la început pasiunea pentru actorie. Datorită fascinației sale față de animale, ea intenționa inițial să devină medic veterinar. Ulterior a decis să studieze stomatologia, dar s-a răzgândit și a început să studieze relațiile publice, înainte de a decide să devină actriță,potrivit peoplepill.

Convinsă că actoria este cariera pe care vrea s-o urmeze, a studiat actoria timp de doi ani și apoi a fost selectată ca membru al distribuției telenovelei pentru tineri A todo Corazón și apoi în Así es la vida. Succesul obținut de Gaby a făcut-o să se mute la Miami în 1999, unde a participat la un casting și a obținut rolul principal într-o altă telenovelă numită Enamorada, potrivit biografias.

În ceea ce privește marele ecran, Espino a participat la Femeia fratelui meu și Elipsis, un film care a obținut un mare box-office în istoria cinematografiei mexicane.

Abdomenul de invidiat al lui Gaby Espino

View this post on Instagram

A post shared by Gaby Espino (@gabyespino)

De când a început pandemia, actrița venezueleană a început o rutină puternică de exerciții care i-a dat rezultate incredibile. Gaby Espino a fost întotdeauna una dintre cele mai frumoase actrițe și, deși s-a bucurat întotdeauna de o siluetă excelentă, nu a fost văzută niciodată la fel de subțire și tonifiată ca acum. Gaby Espino a profitat de ocazie pentru a experimenta noi modalități de exercițiu, precum și pentru a se concentra mai mult pe dieta ei, conform peopleenespanol.

View this post on Instagram

A post shared by Gaby Espino (@gabyespino)

Pe lângă faptul că face Pilates, Espino a început o rutină de exerciții fizice puternice cu antrenorul Alex Fit Box, care a ajutat-o pe vedetă să obțină nu doar o siluetă subțire, ci și un abdomen tonifiat.

"Concentrată și fericită. Despre asta este vorba, bucurându-mă de proces", a scris actrița lângă o fotografie pe care a postat-o ​​pe contul ei de Instagram. „Îndrăgostit de stilul meu de viață”.

View this post on Instagram

A post shared by Gaby Espino (@gabyespino)

În ultimele luni, contul de Intagram al actriței a fost plin de publicații despre dieta ei și, mai presus de toate, de rutinele de exerciții pe care le face în aer liber. De curând actrița a postat un videoclip cu antrenamentul său solicitant, alături de Alex Fit Box. Conform celor observate în videoclipurile sale, rutina venezueleană constă într-un amestec de tehnici de box, abdomen, genoflexiuni, sărituri și multe alte exerciții de tonifiere, pe care Gaby Espino le duce cu mândrie la capăt.

View this post on Instagram

A post shared by Gaby Espino (@gabyespino)

Citește și:
În articolul

Gaby Espino are un abomen de invidiat. Imaginile prin care a impresionat rețelele de socializare

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp