Happy People
Geraldine Bazán a dansat cu fostul partener al frumoasei Irina Baeva, logodnica lui Gabriel Soto. Fanii au recunoscut că formează o pereche potrivită

Publicat pe 26.04.2023 la 14:36. Actualizat pe 26.04.2023 la 14:59

Actrița a ajuns să danseze cu Emmanuel Palomares, fostul partener al frumoasei Irina Baeva. Cei doi au format un cuplu timp de doi ani și jumătate.

Geraldine Bazán a dansat cu fostul partener al frumoasei Irina Baeva, logodnica lui Gabriel Soto

Getty Images

Geraldine Bazán a fost cea care a reușit să fure privirile tuturor atunci când a dansat alături de Emmanuel Palomares, fostul partener al actriței Irina Baeva. Cei doi au avut o relație timp de doi ani și jumătate. Recent, au avut loc Premiile Platino, în Spania.

Geraldine Bazán a dansat cu fostul partener al frumoasei Irina Baeva, logodnica lui Gabriel Soto

Pe rețelele sociale un videoclip a devenit viral în lumea telenovelelor. În cadrul petrecerii de după decernarea premiilor, Geraldine Bazán a dansat alături de Emmanuel Palomares pe ritmurile melodiei Madre Tierra a lui Chayanne. La scurtă vreme, fanii au observat cât de bine se potrivesc împreună și au mărturisit că formează un cuplu inedit. Bărbatul a format un cuplu cu Irina Baeva, logodnica lui Gabriel Soto. Acesta din urmă a fost căsătorit cu Geraldine Bazán și împreună au două fete. Chiar dacă videoclipul viralizat este extrem scurt, se poate observa chimia evidentă dintre Geraldine și Emmanuel.

View this post on Instagram

A post shared by Geraldine Bazan (@geraldinebazan)

“Ce pereche frumoasă”, “Îmi place perechea pe care o formează”, “Au o chimie extraordinară”, “Arată divin”, “Chiar mi-au făcut chef de dans”, “Cei mai frumoși”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Pe lângă Geraldine Bazán și Emmanuel Palomares care au participat în cadrul întâlnirii la Palacio Municipal de la IFEMA pentru a celebra cele mai bune momente din televiziunea hispanică, au mai furat privirile și Omar Chaparro și Aislinn Derbez.

Nu este pentru prima oară când Emmanuel Palomares și Geraldine Bazán au fost surprinși împreună, asta pentru că la finalul anului 2022, într-una dintre edițiile emisiunii Montse & Joy, au mai dansat încă o dată în cuplu.

“Dar eu dansez în pereche, doar nu...”, a spus fostul partener al actriței Irina Baeva, înainte de a improviza câțiva pași alături de actrița din Corona de lágrimas. Aceasta din urmă a reacționat fără doar și poate ca urmare a polemicii inelului de logodnă pe care fostul soț i l-a dăruit frumoasei Irina Baeva.

Geraldine Bazán a declarat că formează un cuplu, însă cere respect pentru noul partener

Actrița de origine mexicană a subliniat că în prezent formează un cuplu, după multă vreme în care și-a petrecut timpul fără prezența unui partener în viața sa.

@hashtag_music4u #geraldinebazan y. #emmanuelpalomares sacan brillo a la pista en los #premiosplatino #fyp sonido original - #Music40U

“Nu sunt singură, nu mai duc o viață de burlăciță.”, a spus în cadrul emisiunii Ventaneando de la TV Azteca, arată lavibra.com. A subliniat faptul că noul partener nu face parte din lumea mondenă și de aceea a cerut respect în ceea ce-i privește viața personală.

“Cred că e important să respectăm viața privată a oamenilor care nu fac parte din lumea spectacolului pentru că voi credeți sau nu, nu e ușor.”, a spus actrița. În timp ce se bucură de clipele din viața personală, ține să petreacă momente inedite în afara Mexicului. Unul dintre proiectele profesionale au loc în Spania, acolo unde colegi de-ai săi precum Maite Perroni, Esmeralda Pimentel sau Cecilia Súarez și-au construit deja un nume.

“În viața showbizului din Spania este o deschidere mai mare, în definitiv pentru latini.”, a spus actrița. Reamintim faptul că în 2017, veeta și-a anunțat divorțul de Gabriel Soto.

În articolul

Geraldine Bazán a dansat cu fostul partener al frumoasei Irina Baeva, logodnica lui Gabriel Soto. Fanii au recunoscut că formează o pereche potrivită

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp