Happy People
Giovanna Antonelli, ținută camuflaj. Cum a încercat să-și mascheze urma actrița Jade din serialul Clona

Publicat pe 09.06.2023 la 23:09. Actualizat pe 09.06.2023 la 23:11

Giovanna Antonelli și-a surprins fanii cu ultima sa apariție. Cum s-a îmbrăcat vedete pentru a se camufla.

Giovanna Antonelli, în rolul lui Jade, din telenovela Clona

Gettyimages.com

Giovanna Antonelli, una dintre cele mai apreciate actrițe din lumea cinematografiei, și-a surprins fanii după ce a apărut în spațiul public camuflată. Ținuta aleasă are rolul de a o face să se piardă în mulțime pentru a nu fi asaltată de oameni în momentele în care se află pe grabă.

Giovanna Antonelli este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la nivel internațional. Ea a ajuns cunoscută încă de la o vârstă fragedă, când făcea furori în rolul Jade, din seria Clona. În ca de atunci viitorul părea promițător pentru vedetă.

Ce ținută de camuflaj a ales Giovanna Antonelli

Cu siguranță va fi greu de recunoscut în această costumație. Giovanna Antonelli a împărtășit fanilor ei mai multe imagini cu ținuta pe care a ales-o când a plecat în oraș/ Și-a obișnuit fanii cu aparițiile irezistibile, dar de această dată a optat pentru camuflaj.

Citește și:

Celebra vedetă face furori cu fiecare apariție a sa atât în mediul online, pe marile ecrane, cât și la evenimente. Nu e niciun secret pentru nimeni că actrița este o prezență strălucitoare și muncește din greu pentru a arăta impecabil, investind timp și bani.

Ei bine, Giovanna Antonelli nu s-a schimbat prea mult de-a lungul timpului și fanii nu o bănuiesc că ar fi aplecat la intervenții estetice și asta pentru că arată la fel și nu este diferență între prima sa apariție pe micile ecrane și aparițiile din prezent.

Giovanna este un sex simbol și o femeie care s-a impus cu multă forță în lumea cinematografiei încă de la primele sale apariții și continuă să facă furori. Tinerețea pare că îi zvâcnește prin vene și împrăștie bucurie cu fiecare ocazie!

În articolul

Giovanna Antonelli, ținută camuflaj. Cum a încercat să-și mascheze urma actrița Jade din serialul Clona

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp