Cautare: 8 rezultate dupa tagul "giovanna antonelli"

Nu și-a pierdut din frumusețe. Cum arată Giovanna Antonelli la 19 ani de la ‘’Clona’’

acum 34 zile

Toată lumea o cunoaște pe Jade din serialul fantastic ‘’Clona’’, dar nu mulți s-ar gândi că actrița arată la fel de bine și acum. Giovanna Antonelli se laudă la cei 43 de ani ai săi cu un trup de invidiat.

Machiajul actorilor din ”Clona” a fost realizat de deținătoarea unui premiu Oscar

acum 88 zile

Serialul ”Clona” se difuzează la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 18.00.

În ”Clona” au fost tată și fiică. În realitate au devenit iubiți – cine s-ar fi gândit la asta?

acum 90 zile

Ea a fost fiica lui rebelă. El, un tată răbdător. Acestea au fost rolurile pe care actorii Debora Falabella și Murilo Benicio le-au jucat în serialul fenomen ”Clona”, pe care îl poți urmări la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 18.00.

Iubiți în ”Clona”, dar și în spatele camerelor de filmat

acum 91 zile

Pe Giovanna Antonelli și Murilo Benicio îi puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Clona”, difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00.

VIDEO | Iată cum te poți machia precum Jade din serialul ”Clona”

acum 92 zile

Serialul ”Clona”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 18.00, a devenit un adevărat fenomen mondial. Nu doar povestea și actorii au fermecat telespectatorii, ci și ținutele și machiajul reprezentantelor sexului frumos.

Pericolele la care s-au expus actorii când au filmat scenele din deșert din serialul ”CLONA”

acum 99 zile

Realizarea serialului ”CLONA”, transmis de Happy Channel din 6 ianuarie, nu a fost lipsită de pericole și întâmplări mai puțin plăcute. Cele mai multe dificultăți întreaga echipă de actor și de oameni din spatele camerelor le-au avut la filmările din deșert.

Efortul făcut echipa de filmare pentru realizarea serialului ”Clona”: 40 de zile în deșert

acum 118 zile

În 2001, anul lansării în Brazilia, ”Clona” a avut peste 32 de milioane de telespectatori care au urmărit cu sufletul la gură povestea iubirii interzise dintre Jade și Lucas.

Așteptarea a luat sfârșit! Iată când se va difuza ”Clona” la Happy Channel

acum 119 zile

Scrisă de Gloria Perez și regizată de Jayme Monjardim, ”Clona” este o poveste despre o iubire interzisă între o fată de origine musulmană și un tânăr brazilian.