Happy People
Giovanni Medina, fostul iubit al lui Ninel Conde, o acuză pe vedetă de infidelitate

Publicat pe 28.02.2021 la 03:10. Actualizat pe 03.03.2021 la 14:35

Fostul partener de viață al celebrei Ninel Conde rupe tăcerea și vorbește despre infidelitatea acesteia. Bărbatul o acuză pe Ninel că nu ar fi fost atât de corectă în relația ei.

Ninel Conde la Univision's Premio Lo Nuestro, 2009, Florida

Getty Images

Relația dintre Giovanni Medina și Ninel Conde care în 2014 părea un basm, a devenit în cele din urmă un coșmar care durează odată cu procesul dintre cei doi pentru fiul lor Emmanuel, potrivit tvynovelas.

Dar în povestea lor de dragoste au existat trădări, sau cel puțin așa s-a întâmplat conform lui Giovanni Medina, care a confirmat că Ninel Conde a fost infidelă față senator. Când programul YouTube Chisme No Like a l-a întrebat direct dacă Ninel i-a fost infidelă cu senatorul PAN Raúl Paz Alonso , acesta a răspuns:

„Uite, nu vreau să intru în controverse, dar da, a fost ceva care s-a întâmplat, a fost ceva complicat pentru familia noastră de atunci, dureros”.

Și, ca și când nu ar fi fost de ajuns, Giovanni a spus: „La acea vreme, senatorul era logodit, urma să se căsătorească cu o fată foarte decentă și mi-au spus că după acest episod acea relație s-a încheiat pentru totdeauna”.

Giovanni a explicat că Ninel căuta un alt tip de relație: „Eram doar un bărbat care i-a dat multă dragoste, care i-a oferit un loc de doamnă, de familie, care nu a ignorat responsabilitatea mea ca tată. Nu am lăsat-o niciodată în pace, ori de câte ori avea o nevoie media, era acolo ”.

Până acum, Conde nu a răspuns în acest sens și nici Lizaldi, actuala iubită a politicianului

Cu câteva zile în urmă, Claudia Lizaldi a sărbătorit ziua de naștere a marii sale iubiri, senatorul Yucatán Raúl Paz Alonso, de asemenea președinte al Comisiei pentru resurse hidraulice, cu o descriere care arată cât de îndrăgostită este:

„La mulți ani omului viselor mele, mulțumesc pentru existența iubirii mele, mulți ani vin să creez multe vise, lucrează pentru ele, alătură-te țării noastre și lumii, fii fericit, râzi, dansezi, crești, discută pentru a înțelege altele viziuni și posibilități, ani de iubire și iubire ... TE IUBESC ”.

View this post on Instagram

A post shared by Claudia Lizaldi (@claudializaldi)

Mai mult de atât în primele zile ale acestui 2021 s-a confirmat că cuplul s-a logodit. Într-un interviu acordat revistei ¡HOLA!, Claudia Lizaldi a comentat că Raúl i-a dat inelul în sufrageria casei sale.

Citește și:
În articolul

Giovanni Medina, fostul iubit al lui Ninel Conde, o acuză pe vedetă de infidelitate

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp