Cautare: 1496 rezultate dupa tagul "interviu"

Daniel Buzdugan, portret din 61 de întrebări de la CulTour (2)

acum 1 zile

Daniel Buzdugan, prezentatorul la Radio Zu, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Daniel Buzdugan, portret din 61 de întrebări de la CulTour

acum 1 zile

Daniel Buzdugan, prezentatorul la Radio Zu, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Daniel Buzdugan, interviu de excepție la "Cultour"!

acum 1 zile

Daniel Buzdugan, prezentatorul la Radio Zu, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Star Matinal. Anda Călin, primul interviu după împăcarea cu Liviu Vârciu

acum 1 zile

Anda Călin a oferit primul interviu după ce s-a împăcat cu Liviu Vârciu! Au trecut prin momente mai puţin plăcute, dar contează că acum le-au depăşit! Anda spune cum arată viaţa lor dar şi ce a făcut de dragul iubitului ei.

Star Matinal. Tuncay, interviu despre căsătorie și copii: Îmi doresc trei copii

acum 3 zile

Într-un interviu Tuncay a vorbit despre căsătorie și copii. ”Îmi doresc trei copii”, a declarat acesta.

Star Matinal. Ce spune Tuncay Ozturk despre femeile pe care le-a iubit

acum 3 zile

Tuncay Ozturk, terapeutul turc, vorbește într-un interviu despre femeile pe care le-a iubit, dar și despre copii.

Ariana Grande a lansat videoclipul pentru piesa In my head

acum 3 zile

Ariana Grande a lansat videoclipul pentru piesa In my head, în colaborare cu o celebră revistă internațională pentru care a oferit și un interviu despre perioada grea prin care a trecut.

Star Matinal. Interviu necenzurat cu Puya. Totul despre povestea lui de succes

acum 4 zile

Le spune pe bune şi nu se ascunde! Interviu necenzurat cu Puya. Prin câte a trecut artistul ca să ajungă un nume pe piaţa muzicală vedem în clipul de mai sus.

Star Matinal. George Burcea și mama Andreei Bălan, interviu plin de emoții la finalul primului concert al trupei Andre: Sunt două mămici frumoase și fericite

acum 8 zile

Mama ei, dar şi tatăl fetiţelor Andreei Bălan o susţin pe artistă la orice pas. Aşa că nu au lipsit nici de la primul concert „Andre" şi erau parcă mai emoţionaţi decât ea. Ce sfaturi i-au dat, aflăm într-un interviu exclusiv cu George şi mama Andreei Bălan!

Star Matinal. Cum l-a schimbat succesul pe BRomania: De mic mi-am dorit să fac filme

acum 10 zile

BRomania are mii de fani, iar filmuleţele sale strâng milioane de vizualizări. Cel mai cunoscut vlogger ne-a acordat un interviu şi ne-a spus cum a început pasiunea lui, dar şi cum reuşeşte să aibă atâtea persoane care îl urmăresc.

Cum a ajuns Bromania să aibă succes pe Internet

acum 12 zile

Bromania are mii de fani, iar filmuleţele sale strâng milioane de vizualizări. Cel mai cunoscut vlogger ne-a acordat un interviu şi ne-a spus cum a început pasiunea lui, dar şi cum reuşeşte să aibă atâtea persoane care îl urmăresc.

Grasu XXL, primul interviu după ce a devenit tată

acum 12 zile

Grasu XXL a oferit în exclusivitate primul interviu după ce a devenit tată. Ce spune despre schimbatul scutecelor şi prin câte a trecut ca să ajungă un artist de succes aflăm chiar de la el.

Star Matinal. Doiniţa Oancea, despre certurile cu iubitul ei: Din cauza programului încărcat, lucrurile au fost puțin dubioase

acum 15 zile

Doiniţa Oancea vorbeşte pentru prima dată despre certurile pe care le are cu iubitul ei. De la ce pornesc, cine lasă de la el, dar şi cine face primul pas, ne spune actriţa într-un interviu cu cărţile pe faţă!

Marcel Pavel, interviu emoţionant chiar de ziua fetiţei sale! "Ea e universul meu"

acum 16 zile

Avem un interviu emoţionant cu Marcel Pavel, acordat chiar de ziua fetiţei sale! Ne-a spus ce surprize i-a pregătit micuţei, dar şi ce au pus la cale pentru marea petrecere!

Star Matinal. Marcel Pavel, interviu emoționant de ziua fetiței lui: Va avea un tort fabulos

acum 16 zile

Interviu emoţionant cu Marcel Pavel pe care l-a dat chiar de ziua fetiţei! A spus ce surprize i-a pregătit micuţei, dar şi ce pregătiri a făcut pentru petrecere!

Smiley news - Neatza cu Răzvan și Dani. Ce nu trebuie să faci la interviul de angajare

acum 17 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un video din timpul unui interviu de angajare.

Cultour. Elena Gheorghe, interviu deosebit: Aș investi în muzică

acum 21 zile

Interviu deosebit cu Dan Elena Gheorghe. „Aș investi în muzică”, a declarat artista.

Cultour. Elena Gheorghe, la emisiunea ”CulTOUR”: ”De mică mi-am dorit să fiu cântăreață”

acum 21 zile

Interviu deosebit cu Dan Elena Gheorghe. „De mică mi-am dorit să fiu cântăreață”, a declarat artista.

Cultour. Dan Helciug, interviu de neratat: Chitara m-a salvat în cele mai crunte momente ale vieții mele

acum 22 zile

Interviu emoționant cu Dan Helciug. „Chitara m-a salvat în cele mai crunte momente ale vieții mele”, a declarat solistul trupei Spitalul de Urgență.

Cultour. Viciul lui Dan Helciug, jocurile pe calculator

acum 22 zile

Interviu emoționant cu Dan Helciug. „Jocurile de calculator ar trebui să le mai răresc”, a declarat solistul trupei Spitalul de Urgență.

1
2
3
4
5
»