Cautare: 1717 rezultate dupa tagul "interviu"

Dan Negru, Aurelian Temişan, Dan Helciug şi Bodo, cel mai spumos interviu! Care dintre ei şi-a dorit să devină şofer de TIR?

acum 5 ore

Dan Negru, Aurelian Temişan, Dan Helciug şi Bodo, cel mai spumos interviu! Au vorbit deschis despre regrete, dar şi despre visurile neîmplinite, exclusiv pentru Agenţia VIP!

S-a transformat în femeia fatală! Ioana Ginghină răspunde celor mai neaşteptate curiozităţi!

acum 3 zile

S-a transformat în femeia fatală după ce a divorţat şi are discuţii de oameni mari cu fetiţa ei. Cum răspunde Ioana Ginghină celor mai neaşteptate curiozităţi!

Neatza cu Răzvan și Dani. Daniel Pancu, interviu exclusiv despre șansele Naționalei de fotbal la Euro 2020

acum 3 zile

Chiar dacă se află pe locul patru în grupa F în preliminariile pentru Euro 2020, echipa Națională de fotbal se mai poate califica la campionatul european dacă va câștiga barajul din Liga Națiunilor.

Star Matinal. Interviu inedit de la piață. Cum arată o zi din viața Amaliei Năstase

acum 3 zile

Amalia Năstase a slăbit 32 de kilograme, iar acum ne dă sfaturi despre cum să facem piaţa corect. Dar asta nu e tot, prietenul ei Bobonete a dat-o de gol.

Star Matinal. Adrian Teleşpan, interviu pe toaletă. Totul despre nebunia din Asia Express

acum 3 zile

Doar el putea să facă una ca asta! Adrian Teleşpan a oferit un interviu pe toaletă. Totul despre nebunia din Asia Express, dar şi despre a doua carte ne spune Teleşpan.

Killa Fonic, interviu "pe bune"! Ce preţ plăteşte pentru succesul de acum!

acum 4 zile

Trapper-ul care a rupt topurile alături de Carla s Dreams, interviu în exclusivitate pentru Răi da Buni! Ce preţ plăteşte Killa Fonic pentru succesul pe care îl are acum?

Star Matinal. Inna, primul interviu în care vorbește despre iubit

acum 4 zile

E cunoscută peste tot prin lume, dar preferă să păstreze misterul când vine vorba despre viaţa ei sentimentală. Nu şi de data asta! Avem un interviu de senzaţie în care Inna spune totul despre iubit, dar şi despre relaţia pe care a avut-o cu impresarul ei.

Star Matinal. Anna Lesko, interviu în premieră! Schimbări radicale pentru artistă

acum 5 zile

Este frumoasă, provocatoare, sexy.şi asumată! Anna Lesko spune care sunt trucurile cu care se menţine o bombă sexy la 40 de ani. Şi asta nu e tot, Anna Lesko spune totul despre deciziile radicale pe care le-a luat în viaţă!

Star Matinal. Antonia și-a luat singură interviu

acum 6 zile

E frumoasă, e celebră, este mămică şi are o carieră de succes. Cum reuşeşte Antonia să le facă pe toate? Artista şi-a deschis sufletul şi a mărturisit cum reuşeşte să îmbine viaţa profesională cu.cea personală.

Actrița Doinița Oancea, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 8 zile

Actrița Doinița Oancea a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Iulia Vântur, interviul în care îşi spune povestea vieţii!

acum 8 zile

După un turneu în America şi vacanţă de vis în Bali, Iulia ne-a vorbit despre provocările întâmpinate ca actriţă şi cântăreaţă, dar şi despre aşteptările din viaţa personală.

Alexia Țalavutis, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 10 zile

Alexia Țalavutis a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Răi da Buni. Mirela Vaida, cel mai sincer interviu, alături de cei mici. Iată ce face prezentatoarea Acces Direct când nu apare la televizor

acum 11 zile

Iată ce face Mirela Vaida când nu apare la televizor! Prezentatoarea Acces Direct, cel mai sincer interviu, alături de cei mici şi primele impresii după mutarea cu socrii.

Actorul Silviu Biriș, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 11 zile

Actorul Silviu Biriș a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să-l cunoască mai bine.

Star Matinal. Cristi Borcea, primul interviu după eliberarea din închisoare

acum 15 zile

După nouă luni de aşteptare, Cristi Borcea a fost eliberat din închisoare. Pe 8 februarie 2019, afaceristul a fost condamnat definitiv la 5 ani închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, dosar în care fostul primar Radu Mazăre a primit 9 ani de...

Star Matinal. Ianis Hagi primul interviu după plecarea în străinătate

acum 16 zile

Ianis Hagi, aşa cum nu l-aţi mai văzut niciodată. Primul interviu după ce s-a transferat la Genk. Priviți ce dezvăluiri a făcut fiul lui Gheorghe Hagi.

Neatza cu Răzvan și Dani. Vrei un loc nou de muncă, dar ți-e frică de interviu? Uite cum să-ți învingi teama de angajator

acum 17 zile

La Neatza cu Răzvan și Dani poți afla cum te pregătești și cum vorbești la interviul de angajare, mai ales dacă ești o persoană timidă.

Tania Popa, la CulTour. Jocul "Ce-ai alege?"

acum 21 zile

Tania Popa a oferit un super interviu la Cultour. Iată ce răspunsuri a oferit cunoscutul actrița.

Tania Popa, la CulTour: Când trebuie să caut pe Google îmi vine să plâng

acum 21 zile

Tania Popa a oferit un super interviu la Cultour. Iată ce răspunsuri a oferit cunoscutul actrița.

Tania Popa, la CulTour: Când plec de acasă cu familia sunt cea mai fericită

acum 21 zile

Tania Popa a oferit un super interviu la Cultour. Iată ce răspunsuri a oferit cunoscutul actrița.

1
2
3
4
5
»