Cautare: 1003 rezultate dupa tagul "interviu"

Ionel Dănciulescu, adevărul despre căsnicie: ”Am știut să stau departe de tentații”

acum 5 ore

Ionel Dănciulescu a vorbit în exclusivitate pentru Antena Stars despre familie. Fostul fostbalist ne-a dezvăluit care este relaţia pe care o are cu fiica lui dar şi care este secretul căsniciei.

Cel mai tare interviu cu Oana Zăvoranu: ”Mi-e dor de mama și mă oftic că nu mai este în viață”

acum 7 ore

Oana Zăvoranu vorbește despre greutățile prin care a trecut în viață. Vedeta susține că îi este dor de mama ei care a decedat.

Cel mai tare dansator de hip hop a venit în România

acum 22 ore

Cel mai tare dansator de hip hop a venit în România. Tânărul a acordat și un interviu în exclusivitate, in care vorbește despre cariera lui.

Interviu de excepție cu Silviu Biriș

acum 1 zile

Silviu Biriș a oferit un interviu de excepție la Happy Chanel.

Gina Pistol, cel mai sincer interviu: „Dacă nu defilez cu relația mea, asta nu înseamnă că nu este reală”

acum 1 zile

Gina Pistol a acordat cel mai sincer interviu. Frumoasa prezentatoare vorbește despre povestea de iubire pe care o trăiește.

Randi, interviu exclusiv! Dezvăluiri din viața personală: „Trebuie să cred în iubirea adevărată, cu toate că e rară”

acum 1 zile

Randi ne-a oferit un interviu în exclusivitate şi a vorbit despre viaţa personală, despre carieră, dar şi despre infidelitate! A înşelat sau a fost înşelat? Randi ne-a dezvăluit şi ce planuri are!

Sore vorbește deschis despre viața personală: „Pe noi doi copilul ne-a unit foarte mult”

acum 2 zile

Sore ne-a oferit un interviu în exclusivitate şi a vorbit deschis despre viaţa ei: de ce nu s-a măritat până acum, când va merge în faţa altarului, dar şi despre cel de-al doilea copil! Să vedem ce dezvăluiri a făcut artista.

Ionel Dănciulescu, interviu exclusiv pentru Antena Stars: „Primii bani câștigați la Dinamo, i-am cheltuit în prima seară”

acum 2 zile

După foarte mult timp, Ionel Dănciulescu a acordat un interviu în exclusivitate pentru o televiziune! Fostul jucător a vorbit pentru Antena Stars despre începuturile caierei sale, despre oamenii din spatele lui, dar şi despre cele mai grele momente din viaţa lui. Erau zile în care nu avea...

Tudor, Ana și Ilinca, primul interviu împreună

acum 4 zile

Tudor de la Fly Project, soţia lui Ana şi prinţesa lor, Ilinca, au oferit primul lor interviu în trei! Cele şase luni de când a venit pe lume fetiţa lor au trecut pe nerăsuflate, cu momente extrem de fericite, dar şi cu probleme pe care au reuşit să le depăşească.

De ce și-a ratat Florin Zamfirescu toate cele trei căsnicii: „Soțiile s-au simțit neglijate, reduse”

acum 5 zile

Florin Zamfirescu a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars! Marele actor ne-a vorbit despre viaţa sa amoroasă, despre cele trei căsnicii şi a făcut confesiuni şocante despre moarte!

Irina Rimes, suferință din iubire: „Aproape toate piesele sunt făcute pentru cineva”

acum 6 zile

Nu vorbeşte prea des despre iubire, dar preferă să îşi cânte dragostea şi suferinţa.Irina Rimes a spus tot ce avea pe suflet într-un super interviu.

Milionarul Dragoș Săvulescu, interviu exclusiv: „Am terminat două facultăți: Drept și ASE”

acum 7 zile

Milionarul Dragoş Săvulescu a făcut dezvăluiri incredibile despre viaţa sa. Cum a plecat de jos şi cum s-a ridicat, dar şi cum l-a cucerit Angela Martini definitiv, ne spune chiar el.

Întrebarea zilei: Ce visai să te faci când vei fii mare? Tara: "Clovn"

acum 7 zile

Invitată la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Tara Holtea, artista care ne-a obişnuit cu abordări inedite şi provocatoare, a recunoscut, în direct, ce visa să se facă când era mică.

Cea mai tare pasiune a Cristinei Spătar: ”Mi-am organizat timpul să pot face de toate”

acum 8 zile

Cristina Spătar ne-a deschis uşa atelierului său! Marele vis al artistei s-a îndeplinit, iar acum trage din greu să pentru ca totul să aibă un real succes. Cum se descurcă vedeta, dar şi ce părere are fetiţa ei despre timpul petrecut departe de ea.

Ministry of Dance, Roxana și pasiunea pentru dans

acum 8 zile

Ministry of Dance vorbesc despre Roxana și trupa de dans pe care o pregătește. Prezentatoare vorbește despre trupa de coregrafie.

Am mers cu soția lui Adi Sînă la fitness! Anca Serea, interviu exclusiv!

acum 8 zile

Am surprins-o pe Anca Serea la sală, acolo unde merge de o lună de zile. Cum se menţine vedeta şi ce face pentru a arăta atât de bine. ne arată chiar ea!

Dragoș Săvulescu, interviu exclusiv pentru Antena Stars: ”Te umpli de energie și de forță când ai o motivație puternică”

acum 9 zile

Dragoş Săvulescu a vorbit pentru prima dată la o televiziune din România despre toate dedesubturile şi secretele vieţii de milionar! Ceea ce nu se ştia până acum despre el, aflaţi într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars! Povestea necenzurată a lui Dragoş Săvulescu

Andreea Tonciu face instructaj cu soţul

acum 10 zile

Andreea Tonciu nu divorţează. Dar decizia ei nu este definitivă şi a subliniat chiar ea asta. Bruneta a vorbit, pentru Antena Stars, despre problemele dintre ea şi soţul ei, dar şi despre motivul pentru care a ales să îi mai dea o şansă.

Secretele Deliei, dezvăluite: ”Am nevoie de orgoliu pentru că îmi dă zvâc și siguranță

acum 11 zile

De ziua ei, Delia a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars. A împlinit 36 de ani şi cu tot ceea ce a făcut până acum se poate declara o persoană împlinită.

Maya Pop, interviu despre piesă și carieră

acum 11 zile

Maya Pop a acordat un scurt interviu matinalilor. Vedeta a vorbit despre cariera ei muzicală. dar și despre cea mai recentă piesă a sa.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV