Cautare: 1257 rezultate dupa tagul "interviu"

Simona Mereu, sacrificiile pe care le-a făcut ca să atingă succesul! „Eram interesată să stau în cap, să fac acrobații”

acum 10 ore

A fost desemnată cea mai frumoasă dansatoare din România, iar prin mişcările ei, Simona Mereu a reuşit să cucerească toată lumea. Însă povestea succesului ei a fost presărată cu multe piedici şi greutăţi. Cât de greu i-a fost la început, atunci când nimeni nu a crezut în ea...

Răzvan Simion, interviu în exclusivitate pentru Xtra Night Show: "Relația cu mine nu cred că a constituit un plus carierei Lidiei"

acum 1 zile

Cu sinceritate şi fără niciun strop de exagerare, atât despre relaţia pe care o are cu Lidia Buble, cât şi despre anii de căsnicie pe care i-a lăsat în urmă! Acestea ar fi caracteristicile interviului cu Răzvan Simion.

Randi, cel mai sincer interviu: ”Sunt prea critic”

acum 2 zile

Randi a oferit un interviu special pentru CulTour. ”Sunt prea critic”, a dezvăluit artistul.

Interviu de colecţie cu Fernando Polo și fiica sa: „În două luni vreau să o fac pe fiica mea model”

acum 8 zile

Fernando este o bombă de energie, a făcut show la "Chefi la cuţite" şi ne-a impresionat cu povestea lui de viaţă! Un interviu de colecţie cu dansatorul-bucătar şi fiica lui. Ce înţelegere au făcut cei doi.

Mihai Bobonete, adevărul despre problemele grave de sănătate: „Într-o lună o sa fiu refăcut complet”

acum 8 zile

Interviu în exclusivitate cu Mihai Bobonete. Actorul a vorbit despre starea de sănătate dar şi ce i-au recomandat medicii. Cum a luat viaţa de la capăt, dar şi cine i-a fost alături.

Interviu de senzaţie cu omul care l-a băgat în sistem pe medicul impostor: „El îmi zicea că era la chirurgie estetică, plastică”

acum 9 zile

Interviu de senzaţie cu omul care l-a băgat în sistem pe medicul impostor! Schema pe care au pus-o la cale el şi Mattteo Politi cu ani în urmă! Acesta recunoaşte totul şi îl dă în fapt pe parcagiul italian!

Ionuţ Iftimoaie vorbeşte în exclusivitate despre momentul cumplit în care şi-a pierdut tatăl, în timp ce el era în Madagascar

acum 9 zile

A primit cea mai grea lovitură când era departe de familie. Ionuţ Iftimoaie vorbeşte în exclusivitate despre momentul cumplit în care şi-a pierdut tatăl, în timp ce el era în Madagascar, dar şi despre cum îşi revine, cu ajutorul soţiei şi al copiilor.

Exclusivitatea momentului! Interviu cu iubita medicului impostor: „Merg până la capăt pentru el”

acum 10 zile

Exclusivitatea momentului! Interviu cu iubita medicului impostor, interviul în care spune totul! Cine este Matthew Mode şi cum a ajuns să opereze! Adevărul despre viaţa chirurgului fals, care a pus pe jar toată România! Cum plănuieşte să se întoarcă în sala de operaţii şi ce se...

Petre Roman, despre cel mai crunt moment al vieţii sale! Putea să moară, dar a scăpat cu viaţă ca prin urechile acului

acum 10 zile

Petre Roman, interviu exclusiv pentru Star Magazin! Vorbeşte despre cel mai crunt moment al vieţii sale! Putea să moară, dar a scăpat cu viaţă ca prin urechile acului! Fostul premier îşi spune secretele şi cele mai ascunse dorinţe! Declaraţii de suflet şi povestea neştiută dintre...

Gheorghe Hagi, primul interviu alături de soție și copii! Ce sfaturi le dă copiilor lui, cum să lase capul plecat şi să muncească ca să merite să-i poarte numele

acum 10 zile

Gheorghe Hagi este un exemplu de om care a reuşit să aibă un nume şi să reprezinte ţara în care s-a născut. Nu i-a fost uşor. A pornit de jos, fără susţinere financiară, doar cu vise mari şi ambiţie. Ce sfaturi le dă Gică Hagi copiilor lui, cum să lase capul plecat şi să...

Ce își mai dorește Delia la 38 de ani: "Când eram mică știam că voi fi cum sunt azi"

acum 12 zile

Interviu excepțional cu Delia, îndrăgita artistă. Jurata de la iUmor și X Factor vorbește deschis despre dorințele ei.

Dragostea plutește în aer. Dani Oțil și Dana Rogovski, cel mai romantic interviu

acum 14 zile

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Dana Rogovski, fosta concurentă X Factor, a avut parte de un interviu cu totul altfel.

Marele actor Doru Ana, interviu de colecție despre viața de actor: „Port un cui de aur care mă ferește de toate relele”

acum 22 zile

Marele actor Doru Ana, interviu de colecție despre viața de actor: „Port un cui de aur care mă ferește de toate relele”.

Marele actor Doru Ana, interviu de colecție despre viața de actor: „Meseria de actor dezvoltă în noi o psihologie umană”

acum 22 zile

Marele actor Doru Ana, interviu de colecție despre viața de actor: „Meseria de actor dezvoltă în noi o psihologie umană”.

Interviu de poveste cu Lost Frequencies. Cum a ajuns să fie un artist de succes

acum 23 zile

Felix De Laet, Lost Frequencies cunoscut sub numele de scenă Lost Frequencies, este un DJ belgian renumit. Artistul este cel mai bine cunoscut pentru single-urile „Are You With Me" în 2014 și „Reality" în 2015. Lucsandra Săndulescu a stat de vorbă cu el și a aflat cum a ajuns acesta...

1
2
3
4
5
»