Cautare: 1118 rezultate dupa tagul "interviu"

Nicole Cherry, povestea de succes! Vedeta și tatăl, interviu în premieră

acum 4 zile

Nicole Cherry a vorbit despre cum a fost la început de carieră, dar şi despre cele mai importante sfaturi pe care le-a primit de la părinţii ei.

Jo și iubitul, primul interviu la dublu: ”Totul vine super natural”

acum 4 zile

Avem primul interviu în exclusivitate cu Jo şi iubitul ei! Ce o leagă pe artistă cel mai mult de cel care o face să radieze de fericire şi cum face ca totul să funcţioneze bine atât pe plan profesional, cât şi personal, ne spun chiar ei

Laura Dincă, interviu exclusiv: "Cristian Boureanu este un bărbat puternic"

acum 7 zile

Laura Dincă a vorbit pentru prima dată despre perioada grea în care a avut procese şi a trebuit să se prezinte în faţa judecătorilor. Şi nu numai ea, ci şi Cristi Boureanu. Iubita fostului politician ne-a mai spus ce i-a ţinut aproape şi ce le-a dat speranţa că totul se va termina...

CRBL, interviu exclusivitate: "Dacă Dumnezeu vrea să ne mai dea un copil, e bine-venit"

acum 7 zile

Interviu, în exclusivitate, cu CRBL, care a vorbit despre al doilea copil! Dar şi despre fetiţa lui Alessia, care a crescut mult şi, spune artistul, îl şochează pe zi ce trece!

Nico, interviu în exclusivitate: "Sunt un om care nu pune la suflet nimic"

acum 8 zile

La 18 ani era o fire timidă, dar de-a lungul timpului lucrurile s-au schimbat şi a prins mai multă încredere în ea. Haideţi să vedem ce a dezvăluit Nico despre ea, dar şi ce schimbare de look şi-a făcut!

Randi, așa cum nu a mai fost văzut niciodată: „De cinci ani de zile sunt singur”

acum 9 zile

Randi ne-a primit în locuinţa pe care a amenajat-o chiar el! Artistul ne-a arătat fiecare colţişor al vilei sale şi ne-a prezentat toată agoniseala lui. Şi un băiat ca Randi cu siguranţă nu duce lipsă de admiratoare! Ce ne povesteşte acesta despre relaţile sale, dar mai ales de ce...

Și-a adus luxul din America într-un apartament din România. Silvia: ”Insist ca fiul meu să vorbească Românește”

acum 10 zile

Silvia Lăuneanu intră în legătură video cu echipa Rai da buni și vorbește despre micuțul ei și despre apartamentul în care locuiesc cei doi.

Interviu cu femeia care spune că știe cine este criminalul mfetiței de cinci ani: ”Avea haine negre. Era îmbrăcat în haine largi, negre. Avea părul lung”

acum 11 zile

Bărbatul care a ucis-o pe fetiţa de cinci anişori, din Baia Mare, ar fi acelaşi cu cel care ar fi încercat să o violeze şi pe ea! Este acuzaţia unei tinere care susține că știe cine ar putea fi criminalul Esterei, după cum ne spune chiar ea.

Ce mai bogată româncă din liban, nuntă ca-n basme. Ceremonia a fost extrem de emoționantă

acum 11 zile

Alice Abdel și soțul acesteia intră în legătură video cu echipa Agenția VIP și vorbesc despre căsătorie și luna de miere.

Familia lui Andrei Gheorghe, primul interviu după moartea lui: ”Mi-a fost foarte greu să accept că nu mai este”

acum 14 zile

Familia lui Andrei Gheorghe a oferit primul interviu după moartea tatălui, în exclusivitate pentru Antena Stars! Cum au primit teribila veste, dar şi ce mesaj i-ar transmite cunoscutului omului de radio.

Sanda Nicola, vestea îngrozitoare pe care a primit-o de la medic: ”El știa că nu e tatăl meu”

acum 14 zile

După ce a pierdut mai multe sarcini şi s-a luptat din greu să devină mamă, Sanda Nicola a mai primit încă o lovitură din partea medicilor!

Familia lui Andrei Gheorghe, primul interviu după moartea lui! Soția: ”Eram vecini, ne-am cunoscut și nici nu ne-am dat seama că ne îndrăgostim”

acum 14 zile

Soția marelui om de radio și televiziune vorbește despre cum l-a cunoscut pe Andrei Gheorghe. Cei doi erau vecini în cartierul Pipera când s-au cunoscut. Fiul omului de radio susține că acesta avea un mod unic de a arăta că îi pasă.

La mulți ani, Mariana Ionescu Căpitănescu: ”Nu-mi vine să cred cum trece timpul”

acum 14 zile

Avem un interviu în exclusivitate cu Mariana Ionescu Căpitănescu, care astăzi, împlineşte vârsta de 49 de ani!

Pregătiri pentru cel mai tare botez din showbiz! Liviu Vârciu și Anda Călin, iubita lui, primul interviu la dublu

acum 17 zile

Liviu Vârciu şi iubita lui, Anda se pregătesc de bozetul fetiţei lor! Cei doi au mers să-şi caute ţinutele pentru marele eveniment.

Constantin Enceanu, secretele mariajului de 33 de ani!

acum 20 zile

A apărut des pe micile ecrane, dar niciodată nu a spus tot ce are pe suflet. Constantin Enceanu a deschis ușa casei sale pentru reporterul nostru special, Adriana Bahmuțeanu. Cu ochii în lacrimi, îndrăgitul artist a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre viața sa de familie, despre...

Frumoasa cântăreață spune tot. Lavinia Pârva, despre dragostea cu Ștefan Bănică

acum 20 zile

Lavinia Pârva a făcut dezvăluiri despre iubirea cu Ştefan Bănică! Bruneta vorbit despre viaţa lor dincolo de scenă, dar şi despre secretul pentru o relaţiei lor echilibrate!

Anca Țurcașiu, interviu exclusiv! „Eu și soțul meu cred că ne potrivim și asta contează!”

acum 21 zile

Anca Țurcașiu este o femeie împlinită din toate punctele de vedere! Actrița ne-a povestit despre relația specială pe care o are cu soțul său chiar si după 20 de ani de căsnicie!

Jo, drumul spre succes: „Nu mi-am dorit niciodată lucruri pe care nu aș putea să le realizez”

acum 21 zile

Spunea că nici nu vrea să audă de iubire şi că se concentrează pe muzică! Ei bine, noi am prins-o cu noul iubit! Jo a ofeirt un interviu, în exclusivitate, şi a făcut primele declaraţii despre noul ei iubit! Totul despre băiatul care i-a furat inima, dar şi care a făcut-o să îşi...

Gina Pistol, interviu direct din club! ”Am venit să semnez condicala mare”

acum 21 zile

Gina Pistol este şi ea prezentă pe litoral! La o aşa distracţie nici nu avea cum să lipsească! Vedeta ne-a acordat un interviu în exclusivitate şi a vorbit despre cum petrece ea zilele acestea! Dar şi cine îi va ţine companie ziele acesta.

Fosta dansatoare a Deliei, primul interviu după ce a rămas însărcinată: „Sunt în luna a 8-a!

acum 22 zile

S-a retras din lumea mondenă, s-a căsătorit, iar acum este însărcinată. Fosta dansatoare a Deliei, interviu în exclusivitate pentru Star Matinal de Weekend!

1
2
3
4
5
»

Observator.TV