Cautare: 1808 rezultate dupa tagul "interviu"

Mugur Mihăescu, dezvăluiri despre bătăile din copilărie

acum 5 zile

Vedem acum primul interviu acasă la Garcea. Mugur Mihaescu a făcut dezvăluiri despre copilăria sa, dar şi despre cum a făcut primii bani.

Interviu în exclusivitate cu unul dintre eroii a sute de mii de români. Gestul pe care l-a făcut Bogdan Anicescu a impresionat întreaga țară

acum 15 zile

13 persoane au murit în România din cauza coronavirusului, potrivit unui bilanț de ultimă oră! În România au fost confirmate, până acum, 794 de infecții cu coronavirus. 79 dintre pacienți au fost declarați vindecați și au fost externați. Autoritățile fac apel la populație să se...

Actrița Ilona Brezoianu, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 20 zile

Actrița Ilona Brezoianu a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine.

Minodora, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 20 zile

Minodora a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine.

Alina Ceușan, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 23 zile

Alina Ceușan a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine.

Monica Davidescu, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 24 zile

Actrita Monica Davidescu a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine.

Star Matinal. Florin Salam, primul interviu după ce s-a spus că riscă închisoarea

acum 28 zile

Florin Salam a oferit primele declaraţii după ce s-a spus că riscă închisoarea! Vezi când se va putea întoarce în România, de ce este foc şi pară pe artiştii începători, dar şi ce mesaj le-a transmis acestora.

Dani Oțil, interviu cu fetele sexy de la Happy Dance, sub privirile iubitei sale: Nu ați venit în ziua potrivită, eu sunt aici cu corona, de boală mai scapi, dar eu o să mor cu ea!

acum 29 zile

Dani Oțil, le ia interviu fetelor de la Happy Dance. Tinerele sunt îmbrăcate extrem de sexy, iar prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani este îngrijorat de ce va spune iubita sa care se află în culise.

Mihai Bendeac, un interviu altfel! Lucrurile pe care nu le-a spus niciodată

acum 29 zile

Mihai Bendeac a vorbit despre cea mai importantă perioadă din viaţa lui. Vezi ce dificultăţi a întâmpinat, dar şi ce ar fi vrut să devină dacă nu ar fi fost actor.

Star Matinal. Amna, interviu emoționant despre mama sa

acum 32 zile

Amna ne-a oferit un interviu emoţionat în care a vorbit despre mama ei. Cum a ajutat-o să depăşească toate problemele din viaţa ei, dar şi cât de mult s-a schimbat relaţia dintre ele în ultimii ani.

Maia Morgenstern, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 34 zile

Maia Morgenstern a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine pe actriță.

Ştefan Bănică Jr, despre cea mai importantă femeie din viaţa lui! "Mama mi-a spus mereu să fiu cu picioarele pe pământ!"

acum 35 zile

Interviu de excepţie cu Ştefan Bănică Jr la Neatza cu Răzvan şi Dani! Artistul vorbeşte despre cea mai importantă femeie din viaţa lui!

Star News. Helmuth Duckadam şi soţia, interviu de colecție. Înainte de dragoste este respectul dintre noi

acum 36 zile

Helmuth Duckadam şi soţia vorbesc, în cadrul unui super interviu, despre începutul relaţiei lor, dar şi despre cum a fost momentul în care "Eroul de la Sevilla" şi-a cerut partenera, în căsătorie. Iată care este adevărata faţă a celui cunoscut portar român, din toate timpurile.

Sandra Izbașa, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 36 zile

Sandra Izbașa a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine pe sportivă.

Irina Margareta Nistor, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 37 zile

Irina Margareta Nistor a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine pe criticul de film.

Cristina Ciobănașu, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 38 zile

Cristina Ciobănașu a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine pe actriță.

AVA, portret din 61 de întrebări la CulTour: Cred că nimic nu este întâmplător

acum 48 zile

AVA a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine pe cântăreață.

AVA, portret din 61 de întrebări la CulTour: De mică îmi doream să devin cântăreață

acum 48 zile

AVA a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine pe cântăreață.

Mira, portret din 61 de întrebări la CulTour: De mică visam să devin vedetă

acum 51 zile

Mira a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine pe artistă.

Nicole Cherry, interviu inedit în studioul mobil "Radio Zu": "Vocea mea sună bine atunci când sufăr!"

acum 56 zile

Nicole Cherry, interviu inedit în studioul mobil "Radio Zu". Cum e artista în afara scenei, dar şi cum petrece Valentine s Day alături de iubitul său

1
2
3
4
5
»