Happy People
Gökçe Bahadır din Ömer își dezvăluie secretul succesului. Cum a ajuns una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia

Publicat pe 26.09.2024 la 14:26. Actualizat pe 26.09.2024 la 15:33

Gökçe Bahadır face parte din distribuția seriei Ömer și este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia. Află care este secretul succesului său, așa cum chiar ea a menționat.

Gökçe Bahadır din Ömer își dezvăluie secretul succesului

Instagram

Gökçe Bahadır se numără printre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. Face parte din distribuția seriei Ömer, un serial care a avut premiera în 2023. Află detalii despre viața vedetei în articolul de mai jos.

Gökçe Bahadır din Ömer își dezvăluie secretul succesului

A primit de-a lungul timpului premii importante pentru cariera sa. A participat la ediția cu numărul 26 a Golden Objective Awards, acolo unde a primit distincția 'Digital Platform Series Actor of the Year și a ținut să vorbească cu jurnaliștii care au venit cu noi curiozități asupra sa, arată cnnturk.com.

View this post on Instagram

A post shared by Jimmy Key (@jimmy_key)

Discretă în ceea ce privește viața personală, are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe.

Cele mai recente dintre acestea o arată în diferite ipostaze, fiind de asemenea și imaginea mai multor branduri celebre. Gökçe Bahadır din Ömer își dezvăluie secretul succesului în interviul oferit cu ocazia evenimentului Golden Objective Awards.

Citește și:

“Este un sentiment foarte bun pentru mine să fiu aici într-o asemenea noapte. Sunt foarte fericită că primesc acest premiu.”, a spus vedeta. A subliniat că secretul său este munca însoțită de disciplină.

“Secretul succesului este munca grea. Când muncești din greu și ești disciplinat, calitatea muncii crește și ea.”, a punctat aceasta. A fost căsătorită cu actorul Ali Sunal timp de un an în 2011 și din 2022 își împarte viața cu Emir Ersoy. Cei doi s-au căsătorit în 2022. Născută pe 9 noiembrie 1981, aceasta a punctat nenumărate obiective profesionale.

Este o actriță de renume, astfel că nu a fost scutită și de comentariile negative care apar în repetate rânduri pe rețelele sociale. Mărturisește că atunci când a îmbrățișat această meserie nu exista social media.

“Când am început această profesie nu exista social media. Câteodată mă gândesc dacă era mai bine. Mereu am fost prinsă în această nedumerire. Înainte totul era mai curat. Acum totul poate deveni crud.”, a spus vedeta.

Cum depășește Gökçe Bahadır momentele mai puțin plăcute din mediul online

Spune că rețelele sociale aduc atât beneficii cât și dezavantaje. Oricine poate acum să critice ceea ce se întâmplă pretutindeni. Aspectul iubirii îl vede după cum urmează:

„Nu știu ce să spun despre problema dragostei. Dacă conține pasiune, afecțiune, admirație, loialitate, este un sentiment care poate schimba, într-adevăr. Dragostea ne schimbă. Tolerența, înțelegerea, fericirea, bunătatea, consistența, mila, inima pură, virtuozitatea, toate astea ne salvează.”, a spus ea.

Citește și:

A fost sprijintă de familie în dorința de a deveni actriță. De asemenea, prietenii cu care s-a înconjurat i-au fost întotdeauna alături.

“Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care m-au rănit și mi-au făcut o favoarea. Aș vrea să-mi mulțumesc mie pentru persoana care sunt astăzi. Aș vrea să le spun tuturor că nu trebuie să se dea bătuți.”, a precizat actrița din Omer. Nu este pentru prima oară când vorbește într-un mod direct cu fanii, fiind o alegere pentru a se exprima în fața lor, dar și a rămâne la fel de discretă.

În articolul

Gökçe Bahadır din Ömer își dezvăluie secretul succesului. Cum a ajuns una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp