Happy People
Gökçe Bahadır din Ömer vorbește despre alegerile vestimentare. Ce ținute poartă vedeta în funcție de ocazie

Publicat pe 18.10.2024 la 14:42. Actualizat pe 18.10.2024 la 15:08

Gökçe Bahadır își justifică alegerile vestimentare într-un interviu recent. Vedeta din Ömer se consideră o femeie curajoasă în acest sens.

Gökçe Bahadır din Ömer vorbește despre alegerile vestimentare

Happy Channel

Gökçe Bahadır a devenit figura centrală a unui brand important. A participat în cadrul unei lansări importante chiar pe malul Bosforului. Vedeta din Ömer a fost acompaniată de nume celebre din Turcia și a purtat o rochie ce i-a lăsat trupul să strălucească.

Gökçe Bahadır din Ömer vorbește despre alegerile vestimentare

Colecția de toamnă/iarnă a brandului Jimmy Key a fost lansată cu protagonista din serialul Ömer în rol principal. Evenimentul a avut loc pe data de 16 decembrie în cadrul unei locații situate pe malul Bosforului în Istanbul. Gökçe Bahadır a îmbrăcat o rochie aurie, lungă, ce i-a lăsat să se vadă trupul perfect.

View this post on Instagram

A post shared by Gökçe Bahadır (@gokce.bhdr)

Colaborarea cu vedeta a venit într-un moment ideal, mai ales că aceasta a demonstrat întotdeauna că este extrem de curajoasă atunci când vine vorba despre hainele pe care le poartă. La 42 de ani nu se sfiește să-și arate chipul fără machiaj, ba mai mult, fanii o susțin în acest demers. În fața jurnaliștilor, vedeta și-a exprimat bucuria de a lucra cu brandul renumit.

De asemenea, directorul Elvan Ünlütürk a lăsat câteva cuvinte despre actrița care a decis să îi sprijine în cadrul lansării lor pe piață.

Citește și:

“Gökçe Bahadır este un nume care inspiră atât în modă cât și în viața de zi cu zi. Cu eleganța și simplitatea ei ne-a cucerit de la prima întâlnire. Ca reprezentant Jimmy Key cred că va fi compatibilită și confortabilă în aceste ținute care vor reflecta stilul nostrum.

Frumusețea naturală a faimoasei Gökçe Bahadır și personalitatea sa sinceră au creat o completare. Cred că vor urma proiecte frumoase împreună.”, a declarat acesta. De asemenea, vedeta din serialul Ömer a lăsat la rândul ei câteva cuvinte în legătură cu noua colaborare.

“E foarte plăcut să fiu alături de familia Jimmy Key. Ne-am întâlnit cam târziu, dar mă bucur să fiu parte din acest proiect și să fiu figura brandului. Sunt bucuroasă că ne-am întâlnit, repet. Ca o femeie căreia îi pasă cu ceea ce se îmbracă e o onoare.”, a spus vedeta, arată avmdergi.com.

Planurile actriței Gökçe Bahadır pentru următorul sezon

Într-o întâlnire recentă cu presa, vedeta a vorbit despre alegerile pe care le face atunci când vine vorba despre ținutele sale.

Citește și:

“Noua mea călătorie a început. Hainele confortabile și stilate sunt foarte importante. Nu e ușor să le porți pe amândouă în același timp. O ținută ar trebui să fie elegantă și curajoasă în același timp. Chiar îmi place să mă îmbrac într-un mod care să-mi reflecte curajul.”, a transmis vedeta, arată hurriyet.com.tr. Atunci când a fost întrebată despre planurile din viitorul apropiat pentru următorul sezon, vedeta serialul turcești a răspuns următoarele:

„Munca mea este actoria și îmi place să joc foarte mult. Fiecare nou proiect mă face să fiu extrem de entuziasmată. E important să trăiesc cu entuziasm. Viața pe care o iubesc și pe care o aleg trebuie să fie de asemenea rapidă. Aleg să trăiesc într-o lume care este în continuă mișcare.”, a declarat vedeta în cel mai recent interviu. Și-a sărbătorit soțul, însă un mic incident i-a surprins.

În articolul

Gökçe Bahadır din Ömer vorbește despre alegerile vestimentare. Ce ținute poartă vedeta în funcție de ocazie

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp