Happy People
Grettel Valdez, dezvăluiri despre despărțirea de Patricio Borghetti. Belinda a ajutat-o să iasă din depresie

Publicat pe 01.03.2021 la 18:50. Actualizat pe 03.03.2021 la 18:35

După 10 ani, Grettel Valdez a readus în actualitate unul dintre cele mai grele momente ale vieții sale. Ea a dezvăluit detalii neștiute despre despărțirea de Patricio Borghetti și a spus cum a reușit Belinda să o ajute.

Grettell Valdez la premiera telenovelei 'Medicos Linea de Vida', 2019

Profimedia

Celebra actriță mexicană Grettel Valdéz recunoaște că depărțirea de fostul ei soț a marcat-o extrem de tare. Ruptura dintre cei doi a avut loc în anul 2011, însă a fost extrem de dureroasă. Chiar și acum, după trecerea unui deceniu, interpreta personajului Renata Lizaldi din telenovela „Rebelde” își amintește cu acuratețe suferința prin care a trecut.

Vedeta ajunsese să vorbească chiar despre sinucidere cu cele mai bune prietene ale sale, căzuse în patima alcoolului și povestește că a făcut absolut tot ce i-a stat în putință pentru a salva respectiva relație.

Din păcate, nu a reușit, dar datorită oamenilor care i-au fost alături, astăzi ea strălucește din nou. Belinda s-a numărat printre cei care au ajutat-o să treacă peste respectiva etapă.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Grettell Valdez (@grettellv)

Grettel Valdez, extrem de afectată de despărțirea de Patricio Borghetti

Grettel Valdez a trăit o poveste pasională de dragoste cu actorul, modelul și cântărețul argentinian Patricio Borghetti. Bărbatul avea doar 14 ani când și-a înființat propria sa trupă rock. După ce a apărut în câteva roluri secundare în telenovele argentiniene, el s-a mutat în Mexic, la mijlocul anilor ’90. Și el a făcut parte din distribuția faimosului serial „Rebelde”.

Cei doi au format un cuplu până în 2011, iar el a fost cel care a vrut să pună capăt relației. Mai mult decât atât, ei au împreună un băiețel, pe nume Santino Borghetti. Acesta avea doar un an când părinții lui s-a separat.

În timpul unui interviu pentru canalul YouTube de la Y ordi Rosadof, actrița Grettell Valdez și-a amintit cum a decurs totul.

„Aveam un copil de 12 luni și am zis că mor, am intrat într-o depresie absolută.”, a dezvăluit actrița, citată de Milenio.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Grettell Valdez (@grettellv)

Vedeta, în vârstă de 44 de ani a recunoscut că a ajuns să se umilească și să îl implote pe bărbatul de lângă ea să nu o părăsească.

„Am făcut totul pentru a salva relația. M-am umilit și nu regret .”, a continuat ea.

Momentul în care actrița a clacat, a fost cel în care fostul ei soț i-a luat copilul.

„Am luat o sticlă de nu știu ce era, am început să beau și am sunat-o pe Ivana, una dintre cele mai bune prietene pe care le iubesc și i-am spus: vreau să mor, nu mă descurc. Nu mă descurc cu asta”, și-a amintit ea.

Grettell a subliniat că, după apel, prietena ei a sosit în doar 15 minute, la ea acasă. Aceasta a îndemnat-o să meargă la terapie și i-a ascultat sfatul.

„M-a ajutat să găsesc un psiholog, pentru a merge mai departe.”, a povestit Grettel Valdez.

Belinda a ajutat-o să iasă din depresie

Ulterior, frumoasa actriță a fost selectată, de către producătorul Rosy Ocampo, să joace rolul Silvanei, în telenovela „Cameleonii”. În momentul în care a aflat că va fi antagonista Belindei, partenera de scenă a lui Poncho Herrera, prima sa reacție a fost să spună:

„Sunt urâtă, sunt grasă, mă simt prost și o să mă pun cu o zeiță.”

Grettel Valdez a dezvăluit că Belinda a fost cea care a scos-o din depresie, iar pentru acest lucru îi va fi mereu recunoscătoare:

„Belinda venea tot timpul și îmi spunea: Nu te mai critica, ai un copil și un astfel de corp? Ești frumoasă.”

Astfel, cântăreața a avut mereu grijă să o motiveze și să îi creească stima de sine.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Grettell Valdez (@grettellv)

Citește și:
În articolul

Grettel Valdez, dezvăluiri despre despărțirea de Patricio Borghetti

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp