Happy People
Grettell Valdez, probleme grave de sănătate. Actrița și-ar putea pierde degetul din cauza cancerului

Publicat pe 18.01.2022 la 15:53. Actualizat pe 18.01.2022 la 16:36

Grettell Valdez a făcut o mărturisire inedită legată de starea de sănătate. Actrița și-ar putea pierde mare parte din deget din cauza cancerului.

Grettell Valdez, probleme grave de sănătate

Profimedia Images

Grettel Valdez a mărturisit că în 2018 a suferit de o boală a degetului de care nu a putut să scape, deși a făcut toate demersurile necesare. Acum, actrița se teme să nu-și piardă degetul din cauza virsului care poate degenera în cacer.

Grettel Valdez, ca și alte vedete, a vorbit deschis despre această operație și a mărturisit că va face tot ce-i stă în putere pentru a-și reveni.

Grettell Valdez, probleme grave de sănătate

Grettel Valdez a suferit de COVID-19 în 2020 și a vorbit atunci despre problema pe care a avut la unul dintre degete. Aceasta a suferit o intervenție chirurgicală și a crezut că totul s-a reglat de la sine, însă în cele din urmă actrița își poate pierde degetul din cauza cancerului. Grettel Valdez a suferit o afecțiune la unul din degete în 2018 și de atunci, doctorul i-a mărturisit că virusul poate afansa și se poate transforma în cancer. Cu toate acestea, șansele sunt ca după operație totul să revină la normal.

View this post on Instagram

A post shared by Grettell Valdez (@grettellv)

“Acum patru ani am descoperit că am cancer la deget, însă totul a trecut cu bine după operație. Am fost la mai multe controale și doctorul mi-a spus că este o părticică acolo pe care nu o vede chiar ok și va trebui să o verifice la biopsie.”, a declarat Grettell Valdez.

Grettell Valdez a mărturisit că inițial doctorul i-a declarat că simplă operație o va ajuta pe viitor. “Mă doare degetul, sunt ca niște mici înțepături care nu-mi dau pace.”, spune Grettell Valdez.

În articolul

Grettell Valdez, probleme grave de sănătate. Actrița și-ar putea pierde degetul din cauza cancerului

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp