Happy People
Halil Ibrahim Ceyhan l-a dat în judecată pe fostul său manager. Care este motivul

Publicat pe 13.08.2024 la 16:40. Actualizat pe 13.08.2024 la 20:28

Halil Ibrahim Ceyhan l-a dat în judecată pe fostul său manager și informația a apărut rapid în presă. Care este adevărul și de ce a luat această decizie.

Halil Ibrahim Ceyhan l-a dat în judecată pe fostul său manager

Instagram

Halil Ibrahim Ceyhan este fără doar și poate unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. După ce a jucat timp de două sezoane în serialul Moștenirea și a reușit să-și surprindă fanii cu rolul Yaman, acum urmează să apară într-un nou serial.

Halil Ibrahim Ceyhan l-a dat în judecată pe fostul său manager

Actorul s-a alăturat echipei serialului Hayat Hırsızı într-un nou sezon, însă în prezent se pare că are și probleme legale cu fosta companie de management, Oyuncu Bankası. Disputa dintre Halil Ibrahim Ceyhan și fostul manager Öznur Kula a fost dusă în fața curții de justiție, arată birsenaltuntas.com.

View this post on Instagram

A post shared by Halil İbrahim Ceyhan (@halilibrahimceyhn)

Halil Ibrahim Ceyhan s-a alăturat echipei coșul de rufe după succes Moștenirea. A ținut să plece de la compania de management la care se afla, dar și Öznur Kula a fost cel care a depus plângeri.

Subiectul plângerii împotriva actorului este un contract pe care acesta l-a semnat. Se pare că hârtiile aveau o durată de 3 ani, însă lucrurile nu s-au oprit acolo. Înțelegerea a fost extinsă pe același timp definit. Ambele procese sunt în desfășurare.

În articolul

Halil Ibrahim Ceyhan l-a dat în judecată pe fostul său manager. Care este motivul

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp