Happy People
Hande Erçel a îmbrăcat o rochie cu decolteu adânc pe picior. Actrița a participat la un nou eveniment alături de partenerul Hakan Sabancı

Publicat pe 23.09.2024 la 14:38. Actualizat pe 24.09.2024 la 14:30

Hande Erçel surprinde cu o nouă apariție extrem de elegantă în mediul online. Protagonista din Dragostea plutește în aer a îmbrăcat o rochie cu decolteu adânc și s-a lăsat fotografiată alături de partenerul său.

Hande Erçel a îmbrăcat o rochie cu decolteu adânc pe picior

Getty Images

Hande Erçel și Hakan Sabancı formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. După ce vedeta a avut o relație amoroasă cu Kerem Bürsin în timpul filmărilor pentru Dragostea plutește în aer, în cele din urmă au decis să pună capăt trăirilor din viața personală. Astăzi, actrița este împlinită atât pe plan amoros cât și pe plan profesional.

Hande Erçel a îmbrăcat o rochie cu decolteu adânc pe picior

Vedeta din serialele turcești a întors încă o dată toate privirile după ce a apărut într-o rochie elegantă cu crăpătură pe picior. Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, având peste 30 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 700 de fotografii și filmulețe.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

Coafura a fost una simplă, părul fiind prins într-o coadă de cal. De asemenea, partenerul său a avut o ținută elegantă formată dintr-un costum maro și cămașă albă, simplă. Ca accesoriu a optat pentru ochelari negri de soare.

Se numără printre vedetele cu o traiectorie largă în lumea actoriei. A demonstrat de-a lungul timpului că în ciuda faimei, nu uită să se bucure de lucrurile simple.

Citește și:

“Ești ca o sirenă”, “Arăți ca prințesa Jasmine”, “Frumusețe”, “O să mergi la un eveniment în Seoul?”, “Foarte frumoasă”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor din cadrul celei mai recente postări. Rochia pe care a purtat-o în cadrul ultimului eveniment a fost inspirată din Grecia, fiind comparată cu o regină. Și-a completat ținuta cu pantofi de culoare aurie, iar accesoriile au avut un retuș final. La 30 de ani s-a implicat deja în nenumărate producții de succes printre care Bambașka Biri în 2023 sau Așk Laftan Anlamaz în 2016. În 2015 a fost anul care a adus-o în producția Güneşin Kızları alături de Dilan Çiçek Deniz din Legea familiei.

Hande Erçel nu a știut că are fani în India

Vedeta a luat parte în cadrul unui eveniment important în Mumbai la începutul lunii mai. Acolo și-a exprimat dorința de a juca împreună cu Aamir Khan și alte vedete cunoscute. Este cea mai urmărită vedetă din Turcia pe instagram, fiind un adevărat fenomen în domeniul său de activitate.

Printre pasiunile sale se numără pictura, iar de-a lungul timpului a demonstrat că are talent în ceea ce privește această artă. Iubitoare de animale, postează deseori fotografii cu câinii săi pe pagina de socializare.

Citește și:

Crede în ideea de a-și manifesta dorințele și de a fi împăcată cu dorințele sale. Este prietenă cu creatorul de modă Bunyamin Aydin. Născută pe 24 noiembrie 1993, aceasta are o soră celebră în Turcia cu care păstrează o legătură extrem de apropiată. Nepoțica sa a fost nevoită să treacă peste o situație foarte dificilă pentru un copil. A avut cancer, însă a scăpat în cele din urmă de boala cruntă.

Deși este discretă în ceea ce privește viața personală, actrița a dovedit în repetate rânduri că preferă să-și țină fanii la curent cu diferite informații în ceea ce o privesc, mai ales față relațiile sale.

În articolul

Hande Erçel a îmbrăcat o rochie cu decolteu adânc pe picior. Actrița a participat la un nou eveniment alături de partenerul Hakan Sabancı

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp