Happy People
Hande Ercel, actrița din “Dragostea plutește în aer”, a îmbrăcat o rochie mulată cu decolteu și s-a pozat la apus. Ipostaza în care fanii nu s-au așteptat să o vadă

Publicat pe 29.03.2023 la 21:30. Actualizat pe 29.03.2023 la 21:54

Hande Ercel, actrița din “Dragostea plutește în aer”, a îmbrăcat o rochie mulată cu decolteu și s-a pozat la apus. Imaginea i-a surprins pe fani pentru că nu au mai văzut-o în acest fel până acum.

Hande Ercel

Happy Channel

Celebra actriță Hande Erçel și-a creat o comunitate numeroasă prin aparițiile sale în serialele de televiziune. Cu toate acestea, niciunul dintre ele nu a avut un impact la fel de mare cum a avut serialul TV Sen Çal Kapımı (Dragostea este în aer)! Tânăra actriță a deschis porțile faimei internaționale cu acest serial de comedie romantică în care a jucat alături de Kerem Bürsin.

Actrița a devenit un nume extrem de cunoscut în întreaga lume în scurt timp, după ce serialul "Sen Çal Kapımı" a fost vândut în peste 80 de țări. Deși Hande Ercel nu a mai apărut pe ecrane de ceva vreme, marile publicații din străinătate continuă să scrie despre aparițiile sale inedite, semn că este o figură publică relevantă și iubită de public.

Actrița Hande Ercel revine în atenția publicului cu o postare inedită. Vedeta, extrem de senzuală în mediul online

Actrița, al cărei nou proiect este așteptat cu nerăbdare după acordul cu platforma Disney +, se numără, de asemenea, printre cele mai urmărite persoane pe rețelele de socializare.

Hande Erçel, al cărei număr de urmăritori a ajuns la un nivel pe care nici măcar multe vedete de renume mondial nu-l pot atinge, folosește adesea acest avantaj pentru a apărea în fața fanilor ei, dar și pentru a se implica atât în cauze umanitare, cât și în campanii publicitare.

Hande Erçel se bucură de popularitate în lumea cinematografiei, datorită rolurilor proeminente pe care le-a avut de-a lungul timpului. Chiar dacă are numai 28 de ani, ea a reușit să demonstreze în numeroase momente că este un actor demn de pus pe un piedestal și de arătat întregii lumi.

Citește și:

Ea muncește extrem de mult pentru fiecare moment în care lumina reflectoarelor este asupra sa, lucru care este lesne de înțeles din perfecțiunea fiecărui moment. Fanii s-a putut bucura să o vadă în filmul “Dragostea plutește în aer”, acolo unde a impresionat cu rolul său.

Ea are o comunitatea impresionantă de fani și în mediul online, nu doar în fața micilor ecrane. Prietenii virtuali sunt ținuți la curent cu fiecare apariție a sa, lucru care o ajută să se mențină cât mai sus în topul preferințelor.

Citește și:
În articolul

Hande Ercel, actrița din “Dragostea plutește în aer”, a îmbrăcat o rochie mulată cu decolteu și s-a pozat la apus. Ipostaza în care fanii nu s-au așteptat să o vadă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp