Happy People
Hazar Ergüçlü a primit premiul pentru “Cea mai de succes actriță”. Ce ținută a purtat vedeta pentru a urca pe covorul roșu

Publicat pe 06.06.2024 la 13:02. Actualizat pe 06.06.2024 la 13:31

Hazar Ergüçlü a participat în cadrul Sadri Alışık Theater & Cinema Actor Awards, cea de-a 25-a ediție. A câștigat premiul pentru "Cea mai de succes actriță".

Hazar Ergüçlü a primit premiul pentru “Cea mai de succes actriță”

Getty Images

Hazar Ergüçlü a participat recent în cadrul mai multor premii importante. Evenimentele au avut loc în Turcia. Printre acestea s-au numărat Elle Style Awards și Sadri Alışık Theater & Cinema Actor Awards, cu cea de-a 25-a ediție. Actrița a fost sinceră și a răspuns întrebărilor reporterilor, dar s-a întâlnit și cu foști colegi din Legea familiei.

Hazar Ergüçlü a primit premiul pentru “Cea mai de succes actriță”

Inițial a optat pentru o ținută de culoare maro, ceea ce a provocat mai multe comentarii în mediul online. Cel mai recent personaj al său, Dilber, a reușit să creeze opinii diverse pe rețelele sociale. Aceasta și-a spus părerea cu privire la ceea ce a simțit pe micile ecrane, atunci când a interpretat rolul.

View this post on Instagram

A post shared by Hazar Ergüçlü (@hazarerguclu)

“La scurt timp după ce am citit scenariul am zis că e perfect pentru mine. Am avut sentimentul că aș putea să mă exprim mai bine așa, am iubit personajul.”, a spus aceasta. A vorbit pe scenă în cadrul Sadri Alışık Cinema and Theater Awards Ceremony și a mărturisit că nu se aștepta la succesul pe care l-a avut încă de la început serialul în care a jucat rolul de protagonistă. A vorbit și despre Yılmaz Erdoğan ca despre “un maestru”.

Citește și:

“Nu mi-aș fi imaginat asta, dar când am citit scenariul, a avut un altfel de efect. Am zis că e perfect pentru mine. Am simțit că pot să fiu în armonie cu personajul. Succesul seriei este datorat scenariului foarte bun. O potrivire perfectă și oamenii buni adunați laolaltă.”, a menționat vedeta, arată milliyet.com.tr. Cu toate că a câștigat un premiu important și a urcat pe scenă pentru a-și spune discursul, aceasta a făcut referire la ceilalți colegi numindu-i “rivali”. Ulterior, reporterii au întrebat-o dacă își vede colegii ca și rivali, iar ea nu a întârziat să menționeze că tehnic aceștia reprezintă o rivalitate.

“Nimănui nu-i pasă de asta, nu mă îngrijorez. Nu-mi fac treaba ca să concurez cu cineva, dar lucrurile astea se întâmplă la astfel de ceremonii și ești pus într-o anumită categorie.”, mărturisește vedeta.

Hazar Ergüçlü a plecat în vacanță alături de familie

Vedeta din Flăcările destinului a plecat într-o vacanță de neuitat alături de familie. S-a plimbat în Cipru, țara sa natală, acolo de unde a publicat mai multe imagini și filmulețe în mediul online. A menționat că la începutul verii se va afla pe platourile de filmare și nu va avea oportunitatea de a-și lua o vacanță propriu-zisă.

“Nu este dificil, nu știu. Poate că atunci când crești, lucrurile se întâmplă într-un anumit fel. M-am obișnuit cu acest mod de viață, de lucru. Nu este o greutate prea mare să joc anumite personaje.”, a spus vedeta. A fost lăudată de către actrița Seda Sayan pentru alegerea ținutei din cea mai recentă gală la care a participat.

Seda Sayan a menționat că este o femeie a “șosetelor” și că întotdeauna aplaudă persoanele care se îndreaptă către această alegere atunci când își confecționează o ținută. Hazar Ergüçlü are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

În articolul

Hazar Ergüçlü a primit premiul pentru “Cea mai de succes actriță”. Ce ținută a purtat vedeta pentru a urca pe covorul roșu

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp