Hazar Ergüçlü iubește din nou. Vedeta din Flăcările Destinului și-a surprins fanii cu fotografii emoționante alături de partener

Publicat pe 09.04.2024 la 14:45 Actualizat pe 09.04.2024 la 15:26

Hazar Ergüçlü din Flăcările Destinului își continuă traseul personal și profesional. Vedeta iubește din nou și se bucură de succes pe rețelele sociale grație proiectelor în care se implică.

actrița zâmbește

Hazar Ergüçlü iubește din nou

Instagram

Hazar Ergüçlü este una dintre cele mai cunoscute vedete din Turcia la momentul actual. Actrița s-a bucurat de succes răsunător în serialul Flăcările Destinului ce a avut premiera în țara natală între 2020 și 2021. Producția a fost difuzată și pe Happy Channel. În prezent, aceasta are o nouă relație amoroasă și își continuă proiectele profesionale.

Hazar Ergüçlü iubește din nou

Într-un interviu oferit recent unei publicații cunoscute în lumea întreagă, actrița a vorbit despre cariera sa și viața privată. Cel mai nou serial care a reușit să o aducă în fața fanilor i-a atras de asemenea și o mulțime de controverse. Rolul său a fost cel al unei dansatoare la bară, iar acesta lucru se pare că nu i-a încântat pe fani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A reușit să-și contruiască un nume și de-a lungul timpului a jucat personaje interesante în seriale de succes. Cel mai recent dintre acestea este Dilber în serialul Inci Taneleri, scris de Yilmaz Erdogan. În cel mai recent interviu a mărturisit că rolul acesta are un loc special în viața sa în acest moment. A citit fiecare capitol din poveste cu mare curiozitate și nu s-a plictisit până la final, așa cum singură a spus.

Citește și: Demet Özdemir o susține pe Hazar Ergüçlü în demersul său. Actrița din Flăcările Destinului a dansat lasciv în cel mai nou rol dintr-un serial turcesc

Printre seriile cărora le-a acordat o importanță majoră s-au numărat și Medcezir și Kuzey Güney. Au ajutat-o să învețe lucruri valoroase și să-și continuie drumul în lumea actoriei așa cum și l-a imaginat încă de la început. Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

Cele mai recente dintre acestea vin în colaborare cu branduri și nume celebre atât în Turcia cât și în lumea întreagă. A specificat de asemenea că relația actuală a fost judecată la început, însă acum totul pare să meargă pe o pantă ascendentă.

Hazar Ergüçlü și-a comemorat tatăl printr-o fotografie publicată pe rețelele sociale

Faimoasa actriță a ținut să publice mai multe imagini cu regretatul său tată Süleyman Ergüçlü cu o fotografie din tinerețea acestuia. Hazar Ergüçlü a ajuns pe cele mai bune locuri în topurile preferințelor fanilor, însă mulți nu cunoșteau drama familiei sale. În prezent, actrița se bucură de succes internațional.

Citește și: Onur Ünlü, fostul iubit al actriței Hazar Ergüçlü, a fost surprins într-o ipostază neașteptată alături de noua sa iubită. Cum a reacționat când l-au asaltat paparazzi

Născută pe 1 ianuarie 1993 a dovedit că își merită locul de protagonistă în toate producțiile în care a fost distribuită. Cei care au văzut imaginea cu tatăl acesteia, au realizat că cei doi seamănă leit.

“Dilber este un personaj care are suișuri și coborâșuri, acționează prin emoții, spune ce gândește. Am văzut că poate face o diferență atunci când am citit scenariul. Și așa a și fost. Scenariul este atât de bun și totul este atât de clar și concis. E ca în viața reală. Să lucrez cu Yilmaz Erdogan a fost o motivație în plus pentru mine.”, a punctat vedeta.

A jucat de asemenea în filmul Pear tree și a mărturisit că a plătit un preț important și astfel a descoperit ce înseamnă actoria la un nivel înalt.

“Am fost nebună de fericire. Au fost 4 zile ca la facultate. La sfârșitul acestora eram extrem de schimbată.”, a spus aceasta.

În articolul

Hazar Ergüçlü iubește din nou. Vedeta din Flăcările Destinului și-a surprins fanii cu fotografii emoționante alături de partener

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x