Happy People
Imaginea emoționantă a actriței Gozde Kansu alături de mama sa. Cum s-a fotografiat cu cea care i-a dat viață

Publicat pe 30.09.2024 la 10:03. Actualizat pe 30.09.2024 la 11:12

Frumoasa actriță Gözde Kansu, din serialul Golden Boy, a fost surprinsă de paparazzi alături de mama ei pe străzile orașului Nişantaşı.

Gozde Kansu

Happy Channel

Actrița s-a arătat foarte încântată cu ocazia debutului sezonului 3 al serialului cu milioane de fani în întreaga lume, Golden Boy – Dragoste rebelă.

“Surprizele vor continua, în fiecare zi sunt nerăbdătoare să primesc scriptul pentru următorul episode pe care urmează să îl filmez”, a mărturisit Kansu.

Imaginea emoționată în care actrița Gözde Kansu apare alături de mama ei

Frumoasa actriță a moștenit cele mai frumoase trăsături de la mama ei, care locuiește în Çeşme. Kansu a povestit adesea că mama ei a susținut-o mereu în deciziile ei de carieră și asta a ajutat-o foarte mult, să știe că are pe cine să se sprijine.

Citește și:

Mama ei a mărturisit că mereu urmărește fiecare episod din serial cu mare drag, fiind foarte mândră de fiica ei.

Vezi imaginea cu Kansu și mama ei aici!

Kansu joacă în serialul Golden Boy – Dragoste rebelă încă de la început și pentru ea este o experiență extrem de importantă din viața ei de actriță pentru că s-a făcut remarcată.

“Sunt foarte încântată, e minunat. Surprizele vor continua. Abia aștept următoarele episoade. Mereu ne distrăm din plin la filmări”, spune Kansu, care e mereu încâtată de atmosfera de pe platourile de filmare.

Gözde Kansu face parte din distribuția serialului “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Absolventă de teatru, a reușit fără doar și poate să-și găsească un loc în industria filmului. Află detalii despre ea și ceva mai mult în articolul ce urmează.

Citește și:

Născută pe 23 august 1980 în Izmir, Turcia este o actriță cunoscută pentru Alone ( 2008), Icerde ( 2016) și Gecenin Kralicesi ( 2016). În 2022 a început să împartă platourile de filmare cu nume celebre în producția “Golden Boy – Dragoste rebelă”.

Ea intrat în lumea actoriei încă din 1995, atunci când a avut un rol secundar în “Cicek Taksi”, conform Imdb.com. Pe plan personal știm că nu a fost căsătorită niciodată, însă a format un cuplu cu Engin Tozak, un consultant de stil din Turcia. Cu toate acestea, relația lor nu a durat multă vreme.

Înainte de a păși pe platourile de filmare ale “Golden Boy – Dragoste rebelă”, Gözde Kansu a lipsit o bună perioadă de timp din lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, fanii nu au văzut nicio diferență.

Cu toate că este o actriță de succes, nu uită nici de alte forme de altă precum scrierea de versuri pentru diferite recitaluri de balet. A fost prezentatoarea a două emisiuni din Turcia și a jucat în nenumărate filme produse în țara natală.

Citește și:

Serialul Golden Boy - Dragoste rebelă are în prim plan o poveste dramatică, plină de suspans și întâmplări imprevizibile, care îi va ține pe telespectatori cu sufletul la gură, în fiecare vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Destinul a două surori le aduce pe acestea în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii, deținut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul. Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan. Deși afacerea este condusă în cea mai mare parte de către fiul său, Orhan, dar și de către cel mai mare nepot al său, Fuat, Halis în continuare ia cele mai importante decizii în companie și încearcă să dețină controlul și asupra familiei.

În articolul

Imaginea emoționantă a actriței Gozde Kansu alături de mama sa. Cum s-a fotografiat cu cea care i-a dat viață

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp