Cum arată Gözde Kansu din ”Golden Boy” în costum de baie. Actrița are un fizic de invidiat la 43 de ani

Publicat pe 20.02.2024 la 16:49 Actualizat pe 20.02.2024 la 18:35

Gözde Kansu arată spectaculos la 43 de ani, dovedesc imaginile cu ea în costum de baie. Cum s-a pozat actrița din ”Golden Boy” la plajă.

colaj de imagini cu gozde kansu imbracata intr-o rochie neagra cu paiete

Gözde Kansu arată spectaculos la 43 de ani, dovedesc imaginile cu ea în costum de baie. Cum s-a pozat actrița din ”Golden Boy” la plajă.

Gözde Kansu are 43 de ani și este de o frumusețe răpitoare. Actrița din ”Golden Boy” este foarte apreciată pentru prestațiile sale de pe micile ecrane și are o avere estimată la 500.000 de dolari, conform networthpost.

Citește și: Didem Soydan, fosta iubită a lui Burak Deniz, face declarații surprinzătoare. Recunoaște că a înșelat într-o relație de trei ani

Cum arată Gözde Kansu din ”Golden Boy” în costum de baie

Gözde Kansu nu a fost niciodată căsătorită și presa din Turcia scrie că e singură în prezent. În ciuda acestui lucru, vedeta nu duce lipsă de admiratori.

Actrița are un fizic de invidiat, iar dovadă stau imaginile în costum de baie pe care le postează în social media. Gözde este posesoarea unui trup fără cusur, lucru apreciat de internauți, care o complimentează la fiecare postare.

Îmbrăcată într-un costum de baie alb cu negru, actrița se află pe țărm, relaxată pe un scaun roșu. Kansu privește spre mare, în timp ce este fotografiată dintr-o parte și din spate.

Citește și: Cine e celebra actriță cu care Çetin Tekindor din ”Golden Boy” a fost căsătorit de două ori. I-a dăruit un fiu, Hira

Gözde poartă o pereche de ochelari și, parcă pudică, își acoperă corpul cu mâinile. Cei peste 1,1 milioane de urmăritori de pe Instagram au fost încântați de ipostaza în care vedeta din ”Golden Boy” a apărut.

De altfel, actrița care adoptă mereu un stil feminin, îmbrăcând ținute office și rochițe, se lasă des văzută în astfel de ipostaze. Chiar și când o face, preferă să păstreze o notă de mister și să nu-și dezvăluie formele în toată splendoarea lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce studii are Gözde Kansu din ”Golden Boy”

Gözde Kansu a venie pe lume în 1980 în Izmir, Turcia. A studiat la Liceul Tevfik Fikret din İzmir și este absolventă a Școlii de Arte Plastice a Universității Dokuz Eylül, cu o diplomă în studii teatrale.

Din copilărie e pasionată de balet și teatru. A jucat în mai multe piese în timpul școlii. Apoi a lucrat pentru Istanbul City Theatres și a fost invitată să li se alăture pe scenă în timpul unui turneu în Antalya.

Gözde Kansu și-a început cariera de actriță în 1995, cu un rol mic în serialul TV ”Çiçek Taksi”. Și-a făcut debutul în cinematografie în 2000, apărând în filmul ”Abuzer Kadayıf”.

În prezent, actrița poate fi urmărită în fiecare luni și marți, de la 20:30, pe Happy TV, în serialul ”Golden Boy”.

Citește și: Ce mamă frumoasă are Alina Boz! Cum arată Olga, femeia de la care actrița a moștenit frumusețea

Producția ”Golden Boy” spune povestea a două surori, pe care destinul le aduce în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii, deținut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul.

Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan. Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului, care s-a întors acasă după ce a studiat în străinătate.

Tânăr rebel și nepăsător, Ferit ajunge să nu mai fie tolerat de către Halis, care a delegat-o pe Ifakat (nora sa rămasă văduvă), să îi găsească o mireasă bună lui Ferit. Viețile celor două surori, Suna și Seyran, se schimbă pentru totdeauna atunci când, înainte să aibă loc logodna dintre Ferit și Suna, acesta se întâlnește din greșeală cu Seyran, protagonista serialului, și se simte atras de ea instantaneu.

Trădările, minciunile, secretele și planurile de răzbunare își fac simțită prezența mai mult ca niciodată.

În articolul

Cum arată Gözde Kansu din ”Golden Boy” în costum de baie. Actrița are un fizic de invidiat la 43 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x